Reacties
 1. Hedde gij da gezeet gehad ja minde da werkelik woar hoe doede ge da hoe doede ge da hoe hedde gij da gedoan schreef op : 2

  @Jan Thielj [1]:

  Mee eens. Ik ben zelf geboren in Rusland en daar was de regering zeker je vijand. Toen wij verhuisden naar Nederland, was het veel beter. Nu begint het meer op Rusland (Sovjet Unie) te lijken. EUSSR. Hoelang duurt het voordat wij een nieuw Stalin krijgen?

  Elke dag leveren we onze rechten in omdat we iets meer veiliger moeten zijn. Zijn het de Terroristen of is het de overheid waar we onszelf tegen moeten beschermen?

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. Sander schreef op : 4

  De vijand van het volk? Zeker te weten! Bezie een zuiver staaltje socialisme:

  Indien de tijdelijke ontzegging van het wettelijk recht op een (betaalde) bijstandsuitkering daadwerkelijk banen oplevert, dan zou ik willen voorstellen om élke Nederlander gedurende een maand in de onbetaalde bijstand te kieperen!

  www.nachthemel.nl

 3. Pteranodon schreef op : 5

  Spionage is niet noodzakelijkerwijs het jatten van geheime informatie. Maar het spioneren op wat dan ook, of het nou geheim spul is of niet. Aangezien informatie kopiëren een misdrijf zonder slachtoffers is, snap ik ook niet zo dat ze er zo’n punt van maken.

 4. willem schreef op : 6

  het gebeurd overal personeel dat bestanden van computers copieerd, de overheid heeft meer macht en geld dus kunnen ze meer