busbaan nee velsenHet is komkommertijd, qua Libertarische petities. Een paar interessante heb ik er voor u uit gepikt. Teken ze, om onze medelanders te steunen in hun strijd voor meer vrijheid en minder regels:

 

 

A] Stelt u zich het volgende voor: een klein eenvoudig huisje, bijna cash af te betalen. Rustieke omgeving, omzoomd met gras en bomen, alleen maar rustige buren die hun Zwitserlevengevoel uitleven. Speeltuintje en supermarktje om de hoek. Hoe klinkt dat? Daar wil iedereen wel wonen! Dat gebeurt dus ook: in recreatieparken welteverstaan. De overheid zegt: MAG NIET. Wij zeggen: MAG WEL!

B] De alwetende vervoersplanners van de gemeente Velsen hebben een nieuwe busbaan bedacht. Exact parallel aan twee bestaande buslijnen, want: never change a winning team. Overbodige buslijnen aanleggen? Prima, maar niet op onze kosten!

C] Weer een verzoekje om lagere BTW. Zal wel niks worden, want het betreft een overduidelijk irrelevante doelgroep die niets toevoegt aan ons bruto nationaal geluk: zelfstandige verplegers en verzorgenden! (/cynische mode uit)

D] Onze held Snowden zat in het verre Hong Kong en thans het iets minder verre Moskou te schuilen voor de lange sterke armen van de US of A. Prima kapitalistisch staatje, dat Hong Kong, toch wel dicht bij het communistische China. Bovendien mag je in Nederland wiet roken. Voor een vrijgevochten IT-er een niet onbelangrijk voordeel! Daarom: Nederlands asiel voor Snowden!

E] Natuurlijk zijn we allemaal lid van bitsoffreedom.nl, want privacy gaat ons aan het hart. Dan ook maar even deze petitie tekenen.

F] Weer zo’n lastige: zijn gelukszoekers wel of niet welkom? Libertariërs zeggen: jazeker, zolang ze hun eigen broek maar op kunnen houden. Laat ze die opgedrongen verzorgingsstaat maar leegtrekken, hoe eerder deze in elkaar klapt hoe beter. Het hele handhavings-, opsporings- en opvangcentracircus kost ook geld. Daarom: asielzoekers die onder de pardonregeling vielen mogen gewoon blijven.

G] Alles met Ad Melkert is één groot NEEEE!

H] Natuurlijk willen we geen trajectcontroles, althans niet van een monopolist die alle autowegen bezit. En anders willen we in ieder geval systemen die consistent en foutloos werken. Zolang het daar nog aan ontbreekt: opschorten en liefst afbouwen!

Ingezonden door Prepperoni busbaan nee velsen

3 REACTIES

  1. Als zelfs kampbeulen en massamoordenaars uit Afghanistan en Afrika welkom zijn als asielzoeker dan zou Snowdon zeker asiel moeten krijgen. Maar hij is geen moslim, zielug en geen vriend van Jezus, pardon Barack, O’bomber. Dus dat wordt lastig…

    Wat Velsen betreft, ben ik er wel voor om de plaats te verhuren aan Noord-Korea om er kern-proeven te houden. De wereld zal er mooier van worden. Daarna er een grote golf-baan van maken 🙂

    Naam * [2] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.