vrijdag, 21 juni 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Laat overheid niet weer 6 miljard “bezuinigen”!

Laat niet weer die 6 miljard afpakken door meer belastingen en minder uitbetalingen. Er zijn andere wegen om te komen tot sluitende begroting. Een grote stap van 5 miljard al door bij voorbeeld overheids-ontwikkelingshulp af te schaffen.
Zie:  www.vrijspreker.nl

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. e van lith schreef op : 1

  De 6 miljard is voor de overheid simpelweg een volgende logische maatregel om te proberen de begroting op orde te houden. Het zou ook zomaar 16 miljard of 60 miljard kunnen worden, omdat het past in een systeem van begrotingen waarin we vastgelopen zijn.

  Let op beste medeburgers, de strijd tussen burgers ( werkend en belastingbetalend ) en de roofStaat ( ambtenaren en losers ) is nog maar net begonnen, kijk in de wereld om je heen en zie hoe de geschiedenis zich herhaald.

  Misschien is het zo door de propaganda machines van de Media en Staat opgelegde Democratische Heilstaat ( het MediaRegime ) niet veel beter dan een ouderwets Koninkrijk of Dictatuur, want een ding is zeker, als Linkse Ambtenaren en Losers de handen ineenslaan gaat het graaien pas echt beginnen, met dank aan de linkse Media !

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. Hub Jongen (auteur van dit artikel) schreef op : 2
  Hub Jongen

  @e van lith [1]:

  Er wordt nu gewerkt aan libertarische oplossingen om de € 6 miljard te voorkomen.
  Let komende dagen op wat er gepubliceerd wordt.