HOWARD_BABY_responsible

Ja, HOE moet ik dat uitleggen?
Hoe kan ik dat kind duidelijk maken dat er boze mensen waren die meer hebben uitgegeven dan ze verdiend hadden en de schuld maar op hem hebben geschoven.

6 REACTIES

 1. @Tammo [1]:

  . . en kunnen vechten in Irak, Afghanistan, Libië en Mali en de EU kunnen oprichten (weliswaar tegen de zin van een referendum in) en daarmee hebben we Griekenland en veel andere landen en banken veel geld kunnen geven (miljarden).
  En veel leuke feestjes kunnen organiseren met prinsesjes en voetballers en TV-programma’s
  Ook veel miljarden geven aan de politieke bazen van arme landen die daarmee weer de arme kindjes konden helpen.
  En zo is ook nog altijd veel geld nodig om tegen drugs te strijden, iedereen te controleren zodat er niets verkeerds gebeurt.

  Daarbij werden de laatste 100 jaar dan wel 100 Miljard verspild, Zie http://tinyurl.com/k5bh84v maar daar kon niemand wat aan doen.

  Allemaal heel belangrijke dingen. Daarvoor moeten ook nu nu elke dag €90 miljoen meer uitgegeven worden dan er zijn en die moeten daarom allemaal door jou en je vriendjes en vriendinnetjes worden terugbetaald.

  Als je groter wordt, zul je dat allemaal wel beter begrijpen.

 2. Het schandaal is feitelijk nog veel groter ! Iedereen zwijgt dat jaarlijks door de overheid 13 komma zoveel miljard als gasinkomsten op de niet sluitende begroting opgenomen is. Ons aardgas is niet van de overheid, maar van de bevolking.

Comments are closed.