POLITICIAN2Bestuurders zijn niet dom hoor, maar ze leven in een andere wereld van lichtzinnige volgelingen, van partijbelangen en ondersteunen dat met de gedachte dat de democratie heilig is.


Maar gezien de onderdrukking vanuit de Nederlandse politiek en de Europese gemeenschap hoogtij voert, zal geen normaal mens deze gelovigen nog kunnen of willen volgen.
De echte domme mensen zijn de stemmers die als een kip zonder kop op populistische figuren
hun stem verkwanselen met de gedachte dat deze persoon of partij hen redden zal.

 

De verstandige kiezer  kijkt naar datgene wat belangrijk is en waar gemaakt kan worden wat er beloofd wordt, of stemt helemaal niet en laat het aan anderen over.

 

 ingezonden door Reiny

6 REACTIES

  1. Het zwitserse systeem is in mijn ogen redelijker doordat de burgers meer invloed hebben en er een ander systeem is die voor het land opkomt en niet ondergeschikt wil zijn aan het logge monster Europa en arrogante bestuurders in Nederland, wat ons alle vrijheid afneemt.
    regel2; uitspraak van iemand die “aan” politiek doet, ja; met als doel het te vernietigen en onze vrijheid terug te krijgen, want vrijheid dat komt je niet zomaar aanwaaien daar moet je ook wat voor doen.

  2. Ik zou een grote voorstander zijn van het Zwitserse direkt-democratische systeem. Daarmee wordt de betrokkenheid van de bevolking meteen groter en zal automatisch de kennis over belangrijke zaken toenemen. Het heeft tijd nodig om zo’n systeem in Nederland volwassen te maken, maar het zou de moeite waard zijn. Het wordt tijd dat de bevolking volwassen wordt in plaats van zich onder te dompelen in stadions vol vermaak en zich gemakzuchtig over te geven aan infantiele tv programma’s.

Comments are closed.