https://www.youtube.com/watch?v=FGHKTP29G-U

4 REACTIES

 1. Je moet je wel drie keer bedenken voor je je voor vele tienduizenden in de schulden gaat steken voor een papiertje van een marxistische Ivy League universiteit. Je kunt beter een gerichte vakopleiding volgen en het pad van de selfmade man volgen.

 2. Quote:
  “… het pad van de selfmade man volgen …”

  Ook als je wel gaat studeren is het aan te raden om ervoor te zorgen dat je vaardig met de handen bent en leert te improviseren. Altijd prettig om een probleem zelf te kunnen oplossen op zondag. En het bespaart handenvol geld!

  Er zijn professors die al hulp nodig hebben bij het vervangen van een lamp.

 3. Ietwat off topic, maar ik zag ergens een leuke comment op facebook en dacht die moet ik effe posten.

  “Are you familiar with Godwin’s law? The law states that during an internet debate the odds of someone making a comparison to Hitler or the Nazis increases as the debate progresses. Supporters of big government policies like to invoke a lot. What most of them don’t understand, is that Godwin’s law was meant to apply to a debate about stuff unrelated to the nazis. Like during football season someone might root for the steelers and get called a nazi. Or when someone corrects the grammar they might be called a grammar nazi (this is the most common). The law does NOT apply to issues that specifically pertain to nazi germany or hitler, like torture, genocide, war, eugenics, violations of rights, blind obedience, false-flag terror etc.”

Comments are closed.