Probleem oplossing1Even een oplossing van alle problemen in ons land.  Gezien de ontwikkelingen in Duitsland blijkt dat daar betere bestuurders zitten dan in ons land. Om uit de financiële problemen te komen, verkopen wij gewoon Nederland aan Duitsland.
Een bijkomend voordeel is dat Rutte en Merkel het goed kunnen vinden en zullen wij alle politici in Nederland de deur uit kunnen sturen.

Ze willen immers allemaal graag naar Europa, waar hogere salarissen betaald worden.

Eerdere ervaringen, 60 jaar geleden, waren niet positief, maar nu gaat het over Europa met meerdere landen en één munteenheid.
Daarbij bestaat Nederland voor de helft nog maar uit autochtonen en het merendeel daarvan ziet het toch niet meer zitten.
|
In plaats van alle bedrijven te verkopen, kun je beter het hele land maar verkopen.

Ingezonden door Reiny
————-
RED:
Ik zou het liever aan de hoogste bieder verkopen!
Misschien kan dat op Marktplaats!!

 

4 REACTIES

  1. Dit klinkt ietwat vreemd misschien, maar als Nederland en Duitsland nou eens een eenheid zouden vormen, dus dat Duitsland Nederland op zou kopen…. 😀 (bij wijze van spreken)
    Ons volkslied zegt immers al genoeg: “…ben ik van Duitse bloed…” 😛 😀

  2. 32 miljoen als prijskaartje… We hebben 16 miljoen inwoners. Ieder twee miljoen en klaar is kees. Daarna gaat het Duitsche opperbevel bekend machen dat alle bezit strafbaar is en dat vermogen boven 1.000 euro wordt onteigend. Geheel legitiem natuurlijk en in het belang van het collectief. Huizen en auto’s worden iets goedkoper, brot wordt duurder, zorg weer betaalbaar en iedereen (!) die kan werken wordt tewerkgesteld in een mini-job. Net genoeg om niet te sterven en net te weinig om te leven.

    Zucht….

  3. De Duitse mentaliteit is gewoon ook heel anders dan de Nederlandse. Ze zijn veel ijveriger, ookal staan we te boek (met allerei trucs) als een land met een lage werkloosheid en een van de hoogste arbeidsproductiviteiten. De echte economische reus in Europa is Duitsland. Dat verleden van de Gouden Eeuw was alleen maar te danken omdat alle omliggende concurrenten in burgeroorlogen en gruzelementen verzeild waren geraakt, en die was voorbij zogauw zij daar weer van opkrabbelden (Engeland, Frankrijk en het Keizerrijk). Daarna zat Nederland zonder militaire glorie weer diep in de staatsschulden.

  4. Haha. Ja waarom ook niet ? Alleen is het land niet van ons, en ook niet van onze regering, dus we kunnen het niet verkopen.
    We kunnen, natuurlijk wel nog meer gaan samenwerken. De fusie die begon als Benelux, is al heel lang aan de gang. Alleen zijn wij straks samen mot onze grote buur, slechts weer een onderdeeltje van een groter geheel. De Europese Unie.

Comments are closed.