Ratio-57-74x120Chloe Jennings-White wil de rest van haar leven doorbrengen in een rolstoel, en is bereid daarvoor een operatie te ondergaan die haar benen moet verlammen. Vijf jaar geleden kreeg ze de diagnose Body Integrity Identity Disorder, een aandoening waarbij het mentale beeld dat mensen hebben van hun lichaam niet overeenkomt met hun fysieke lijf. Sommige patiënten willen de ‘overbodige’ lichaamsdelen laten amputeren terwijl anderen, zoals Chloe, ze willen laten verlammen. ‘Iets in mijn hersenen zegt dat mijn benen eigenlijk niet zouden mogen werken’, vertelt ze aan The Sun. Alhier in het Nederlands.

De vrouw vond een chirurg die haar wil helpen haar benen voorgoed te verlammen, maar de ongeveer 18.600 euro kosten voor de operatie houden haar tegen. “Ik zal me dat nooit kunnen permitteren”

Voor we met zijn allen haar als gek mens wegzetten de volgende gedachte. Iedere 4 jaar bevestigen we in dit land middels een ritueel onze horigheid. We hopen door te stemmen dat andere mensen onze hobbies gaan betalen. We gaan onze buren hun genotsmiddelen ontzeggen door deze te verbieden of te belasten. We hakken virtueel de benen af van de productiefste medemensen door een belasting tarief van 52 procent en een nog hoger crisis heffing tarief. Deze productieven kunnen niet langer vooruit rennen maar waren in het verleden als geketend aan een soort van gevangenis bal waardoor ze slechts konden strompelen.

Met alle aanvullende wetgeving en tarieven hakken we ook hun handen af waardoor productief Nederland zich op de armstompjes krampachtig vooruit poogt te bewegen, terwijl ze tal van electoraal zielig verklaarde individuen op hun rug meedragen.

Dit alles in het kader van sociale rechtvaardigheid. Er is nog nooit zoveel onrechtvaardigheid geweest. Hoe kan iemand met droge ogen beweren dat een grote staatsschuld als gift aan de volgende generatie gerechtvaardigd is? Dit is niets anders dan intergenerationele diefstal. Dit alles door zichzelf moreel superieur achtende kiezers die immers stemmen voor partijen met een sociaal gezicht. Vanuit dat oogpunt is mevrouw Chloe Jennings-White een altruistische heldin want ze wil alleen haar eigen benen afhakken waar de gemiddelde PVVDA stemmer iedere 4 jaar de volgende generatie nog meer plukt en de productieve Nederlanders verder amputeert.

 

8 REACTIES

 1. Beste Reinder [2]: We zijn hier vaak van mening dat democratie niet echt werkt. Men probeert kosten af te wentelen op de staat. Dat heeft intussen dermate vormen aangenomen dat om dit te bekostigen de financieel meest succesvolle personen een toptarief hebben van 52 of zelfs 75 procent. We maken ze hiermee min of meer vleugellam, zeg maar invalide. Dat is de relatie met de dame in kwestie. Het kritische verschil zit hem in het feit dat de dame in kwestie niet stemt dat andere mensen invalide worden maar dat ze alleen zichzelf invalide wil maken. En vanuit dat oogpunt is ze veel beter bezig dan de andere gewone stemmers want die nemen andere mensen juist hun succes af.

  hoop dat het zo een beetje duidelijk wordt, democratie is thans agressie. Tegen je buren die een jointje willen roken en je overburen die 52 procent belasting moeten betalen om de hobbies van anderen te bekostigen

  Vilseledd [8] reageerde op deze reactie.

 2. een goede dwarslaesie instructie kopen en lezen is goedkoper en lijkt me meer zelfvoldoening te geven. de rest hou je over voor een milieu vriendelijke rolstoel.

 3. In Nederland komt Body Integrity Identity Disorder ook wel voor.
  De meesten van hen willen van een of meerdere ledenmaten af.
  Natuurlijk willen doktoren hen niet helpen.
  Sommigen gaan met hun niet gewenste ledemaat op de rails liggen wachten op de trein.

  @hugo van reijen [4]:
  Een psychiater zal niet helpen. Hun vak is niet eens wetenschap.
  Dan kunnen ze vast ook van een homo een hetero maken….

  Iedereen heeft een mannetje in zijn bovenkamer, welk een beeld van jezelf is.
  Veel mensen die als gevolg van ziekte of ongeval een arm of been missen, hebben die arm of been nog wel in hun bovenkamertjesbeeld.
  Ze voelen ook jeuk aan hun niet meer bestaande arm of been.

 4. @ratio [3]:

  Iets anders: deze dame moet je zien als de staat, die zichzelf voor een deel improductief wil maken. Iedere kijker uit hierover zijn verbazing, maar als je hem dan ermee confronteert – nogmaals, ik vind het nergens op slaan, maar snap wel, waarom de vergelijking wordt gemaakt en hoe deze eruitziet – dan vertelt men die kijker, dat politiek en overheid precies zo werken, maar dat die kijker dat vanzelfsprekend vindt.

Comments are closed.