lp amsterdamNadat de LP Rijnmond heeft besloten tot deelname aan de komende gemeenteraadsverkiezingen is het de beurt aan Amsterdam. Een mooie kans om in je eigen stad aan verandering te werken. De  tijd dat libertarisch Nederland zweeg lijkt voorbij te zijn.

Voor allen die willen meedenken en meewerken is deze avond. Kan libertarisch Amsterdam de stemmers een spiegel voorhouden? Wil men nog meer regels? Wil men een stad zonder hoeren op de Wallen maar wel vol met ambtenaren, regels, zinloze subsidies en vooral als fiscale hulptroepen optredende stadswachten? Is het tijd om met mooie leuzen als “LP, de intolerantie voorbij” tegen de gevestigde orde te trappen?

Op de Facebook pagina staat het volgende: Tijdens deze bijeenkomst zal inleidend worden gesproken over de essentialia: geld, regels, politiek programma, strategie, campagnevrijwilligers en kandidaten. Moet de LP Amsterdam meedoen? Wil je je misschien kandidaat stellen? Wil je helpen met de campagne? Heb je suggesties voor het verkiezingsprogramma?

Details: dinsdag 16 juli aanvang 20 uur, café Heffer, Oudebrugsteeg 7. Vanaf CS over Damrak, voor de beurs en ter hoogte van Teasers oversteken richting Warmoesstraat, eerste kroeg rechts.