EU_cartoonZo brengt roverheid en MSM een stukje terugbetaling van het vele belastinggeld dat aan de EU is afgedragen. En zo krijgt “Nederland” ook “subsidie”!!!

Hoeveel kosten zouden er gemaakt zijn voor het innen van die belasting, voor het overbrengen naar de EU, voor het administreren, voor discussies of en hoeveel teruggegeven zal worden aan “Nederland” en al de controles op elk van die handelingen.

 Zie onderstaand NOS bericht, en verbaas u slechts.

 

Het subsidiegeld gaat onder meer naar studies naar de nieuwe grote Zeesluis bij IJmuiden ANP

 Er komt dit jaar zo’n 80 miljoen Europees subsidiegeld vrij voor infrastructuurprojecten in Nederland.

 De tientallen miljoenen gaan onder andere naar studies naar de nieuwe grote Zeesluis te IJmuiden en de spoorterminal voor Greenport Venlo. Voor de herontwikkeling van Station Amsterdam Zuid en verschillende projecten rondom de Tweede Maasvlakte komt ook Europees geld beschikbaar.

Belang
Minister Schultz is blij met de bijdrage uit Brussel: “Europa onderstreept hiermee het grote belang van investeringen in infrastructuur voor de economie. De projecten die de Europese subsidie krijgen, zorgen ervoor dat we goederen en personen sneller, veiliger en duurzamer kunnen vervoeren.”

 De projecten zijn voorgedragen door Schultz’ ministerie van Infrastructuur en Milieu.
http://nos.nl/artikel/531329-europees-geld-voor-infrastructuur.html

 

6 REACTIES

 1. laat er eerst eens gekeken worden naar de blunders die er zijn gemaakt,(het heeft een godsvermogen gekost)en trek daar lering uit,of we gaan gewoon door met de betonnenplaatpolitiek

 2. Ik las in de Telegraaf een ingezonden stuk van iemand die vond dat we niet zo moesten zeiken.
  Die mevrouw vond dat we in een geweldig land woonden, met gratis zorgtoeslag, vakantiegeld, huursubsidie, en goedkoop eten tot onze beschikking doordat boeren subsidie kregen.
  Dus wat wil je nog meer?
  Geniet lekker van het gratis geld dat je krijgt, en zeik niet zo.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 3. @John [3]:
  Mooi!! Heerlijk in zo’n luilekkerland te wonen.
  Zou je zo’n mevrouw ooit duidelijk kunnen maken dat zij al die heerlijke dingen gratis heeft omdat een ander die voor haar steelt?
  Dat “gratis” niet bestaat?

 4. Dat wordt dus de “Europasluis”. Dat zou wel een mooie naam ervoor zijn. Misschien ook nog een marmeren tegel erin metselen met een tekst waarin het Nederlandse volk de EU bedankt voor deze gulle en sociale gift.

Comments are closed.