Onlangs verschenen, een compilatie die voor de kenners leuke herinneringen oproept
http://www.youtube.com/watch?v=R351RZQIcfQ

Daarnaast een recente video van Nigel Farage waarin hij het onder meer heeft over de electorale storm die in 2014 over Europa gaat woeden. Gisteren heeft de LP het daar ook over gehad. Als de LP haar kaarten goed speelt moet er veel garen te spinnen zijn uit de verkiezingen voor het Europese parlement. Het wordt prijsschieten als de LP de kans krijgt. En voor andere euro sceptische partijen idem dito.

4 REACTIES

  1. Ik kijk met genoegen naar wat hij over de EU te zeggen heeft.
    Maar let wel, er is ook een youtube video over immigranten waarin hij overduidelijk van die Wilders-achtige dingen predikt, dat in het onderwijs de christelijke cultuur dient te worden onderwezen. Hij is weliswaar een zéér welkomen liberaal in sociaal-economisch opzicht, maar ik vind ‘m wel erg rechts op het gebied van de niet-economische aspecten in een maatschappij! Die slag houd ik wel onder de arm en daarom ben ik maar gedeeltelijk fan van hem.

    Meneer Storm [3] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.