Die periode  steekt  gunstig af bij de periode die de Nederlandse staat voor ogen staat bij de picssexploitatie van haar burgers, want deze geldt in principe levenslang voor alle volgende generaties.

Het  enige verschil van generatie op generatie is dat de druk steeds zwaarder wordt.

De  Nederlandse overheid had in het jaar 1900 zelfs in haar stoutste dromen niet kunnen vermoeden, dat zij kans zou zien de schroef door middel van inkomstenbelasting,  dwangverzekeringsheffingen,  BTW en andere heffingen in velerlei gedaanten zo ver aan te draaien als dat nu het geval is.

Van de ene  generatie op de andere komen daar nog de successierechten bij, opdat gegarandeerd  wordt en blijft, dat al dat zwoegen voor een appel en een ei heeft plaatsgevonden, de betalers achterlatend als uitgeperste citroenen die, gehersenspoeld volgens het overheidscurriculum, het systeem net als de in kamp 14 geborenen als een  gegeven zien, waartegen een protest even zinloos als ongepast is.

Hugo van Reijen

 

7 REACTIES

 1. @Blokletter [1]:
  Op je spaargeld betaal je belasting over een rendement wat je volgens de overheid zou hebben erop. Dat dat zogenaamde rendement volgens de overheid hoger is dan haalbaar doet niet ter zake, want daar gaat het niet om.

  Als ik jou was zou het mij niet verbazen dat de overheid jou straks gaat pakken op kinderen die je zou kunnen hebben! 😉

 2. Ik denk dat als je in Slavenkamp 14 over het eten of het beleid klaagt, en een vrijspreker site opricht, dat je dan levend begraven wordt, dat is een van de zaken waardoor de vergelijking met Nederland nog een beetje mank loopt denk ik.

 3. Beste mensen het is heel simpel. De dag dat wij allen in Nederland dus met zo,n 16 miljoen mensen zeggen tot hier en niet meer verder het is nu genoeg, verliest de elite en de regering haar macht. Stop met zijn allen het betalen van huurverhoginggen belastingverhogingen zorgverzekeringen etc,etc,. Haal al je geld en spaargeld van de banken zodat de banken er niet mee kunnen werken dat houdt het huidige corrupte banksysyteem vanzelf op en staan de directie-leden op straat. De echte macht ligt bij ons het VOLK!!!! Daarom laat je zien en horen op 21 september tijdens de anti Rutte en kabinet demonstratie in Den Haag!! Laat de wereld maar eens zien dat ook wij in Nederland het genoeg vinden!!!! Vecht voor jezelf!!!

 4. @Andre van der Graaf [6]:
  Voor dit standpunt en gevoel valt iets te zeggen, maar ik denk dat de meesten onder ons zich er niet van bewust zijn, hoever wij al op weg zijn naar een totalitair antikapitalistisch systeem.
  Hugo van Reijen

Comments are closed.