1 REACTIE

  1. Er staat niks tegenover. Er zullen heel wat oudjes zijn die elk jaar 1 of 2 keer op vakantie gingen, hun huis lieten opknappen, hun tieten lieten ophogen toen ze nog jong waren, of zich waagden aan acupunctuur en andere kwakzalverij die verzekerd zou zijn, en dat doen ze omdat ze geloven dat ze later een pensioen zouden krijgen van een ander, als ze zelf hun geld opgesoupeerd hebben aan dit soort luxe. Ze hoefden niet per sé te sparen. Een ander zou het wel voor ze gaan opknappen, danwel dat ze hun pensioen beschouwen als een soor verzekering voor iedereen waar ze zelf ook aan bijdroegen. Op mensen hun loonstrookje, nergens in Nederland, is de pensioen-afdracht te zien, ik weet niet in hoeverre dit bekendis, maar let er maar eens op.Men zou schrikken van het bedrag, en dan zou mogelijk het solidariteitsprincipe in gevaar komen, dat is de reden waarom je het niet op je loonstrookje ziet, waar dan ook je werkt.

Comments are closed.