avatar MMAPHoeveel heilige boontjes in overheidsfuncties ook beloven dat uw privacy veilig is, er zijn altijd ratten in overheidsdiensten die zich daar niets van aantrekken. En uw privacy gewoon opheffen als ze denken geld te ruiken.

Zie dit artikel waar enkele zaken in opvallen:

Ten eerste dat de gegevens van op kenteken parkeren enkele maanden geleden al werden opgevraagd bij het ServiceHuis Parkeer- en Verblijfsrechten (SHPV), maar dit afgelopen vrijdag niet bevestigd kon worden door de Belastingdienst. Hier werken dus mensen die niet eens weten wat zij opvragen, of het zijn gewoon liegende ratten. Erg fijn, dat leugenaars uw gehele financiële doopceel kunnen lichten en behandelen.

Ten tweede dat het SHPV beloofd heeft de kentekengegevens te wissen, terwijl nu blijkt dat zij die gegevens niet wissen, maar versleutelen. Ook hier: liegende ratten aan het werk.

Ten derde, dat die gegevens gewoon door de opvrager (de Belastingdienst) te ontdoen zijn van die versleuteling (wie geeft hen die code?) en dat deze gegevens dus weer leesbaar zijn.

Dat de ratten hier dan de leaserijders mee gaan controleren, of deze wel braaf de zakelijke en privé gereden kilometers gescheiden en opgegeven hebben, is een prachtig voorbeeld van communistische totaalcontrole: eerst worden mensen verplicht een lastig parkeersysteem te gebruiken, met beloften dat de gegevens vernietigd worden, door ze later listig aan de “Rattenheerschappij van Geld Roven” ter beschikking stellen.

Hoe vrij bent u nog?

 

Fijn weekeinde en, beste leaserijder: parkeer bij het winkelen uw auto lekker buiten de zone van kenteken registrerende parkeerautomaten, want er is een leger misselijke ratten dat al uw gangen nagaat. Maar ja, dat “hebben we zelf gewild” door op dit stel uitzuigers te stemmen, nietwaar?

MMAP.

7 REACTIES

  1. En wie dacht dat het alleen de belastingambtenaren zijn en alleen gegevens van parkeerautomaten?
    Reken maar dat de OV-chipkaartadministratie daar ook naar toe gaat en al die administraties gaan ook naar de sociale diensten e.d. toe. Kijken of ze je nog een paar centen kunnen afpakken, na jarenlang premies betalen.

    Overigens vind ik ratten nog achtenswaardige dieren. Voorgenoemde categorieen vind ik eerder maden, lintwormen en kakkerlakken (als ik “ongedierte” zeg, krijgt Hub weer een rolberoerte 🙂 …

  2. Alsof stemmen nog nut heeft. Zo goed als alle partijen zitten vol met corruptie en mocht een andere alternatieve partij aan de macht dreigen te komen dan is er altijd nog verkiezings fraude.

  3. Bonus kaarten en air-mails zijn ontworpen om uw gedrag te monitoren, en het werkt.
    Jhon

  4. de overheid is een “bedrijfstak” waar werk gecreërd wordt als er niets te doen is.

Comments are closed.