Weg naar VrijheidAls u echt Vrijheid wil, dan wilt u er zeker ook iets voor DOEN? Een eerste risicoloos stapje is al uw instemming betuigen met het plan “De Weg naar Vrijheid” via een reactie op: http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/07/de-weg-naar-vrijheid-d-1-wnv-afschaffen-overheidsontwikkelingshulp/ ” of aanvullende of nieuwe stappen te suggereren.
Beter nog is het bekendmaken bij uw relaties en hen aanmoedigen. Dat is toch geen groot risico?

4 REACTIES

 1. Vooral het eerst bekend maken bij relaties en het gesprek aangaan met uw omgeving, het werkt! Men ontdekt dat velen uit de angst denken dat alles inderdaad fout gaat als er geen almachtige (staat) is. Bij in het gesprek zoeken naar de onderliggende drijfveren van een mening, blijkt dat deze vaak hierdoor is ingegeven.

  Dus maak een ieder bewust van hoe diep de tentakels van de almachtige (staat) reeds in onze maatschappij geworteld zijn en geef dan op argumenten aan dat dit alleen maar heeft geleid tot meer geweld tegen de mens.

  Erg goed initiatief!

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. Ik lees dat u veel wilt afschaffen (vooral belastingen), maar wat komt er dan voor in de plaats? Maar ik kan wel een beetje meevoelen over de weg naar (echte) vrijheid. Zelf ben ik van mening dat deze weg enkel kan leiden langs het pad van o.a. herzieningen van het kapitalistische beursstelsel (geen speculaties meer met opties ed.), het bespreekbaar maken van alle dogma’s in en over (alle)religies enz. Maar ja dat veronderstelt dat we allemaal idealistische mensen moeten zijn……. om daadwerkelijk iets te veranderen.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Wercundia [1]:
  Dank je. Gelukkig zie jij ook mogelijkheden, Die moeten we nu verder concreet maken.
  Daarbij denk ik dat het goed is om DNV onder te verdelen in (veel) DOEL-projecten en dan verdelen wie aan welk project werkt.
  Kiezen naar eigen interesses en ambities.
  Gewoon omdat er zoveel verschillende dingen moeten gebeuren.
  Zou je al een eerste idee kunnen geven in welke delen het DOEL-project “Bewustwording”kan worden onderverdeeld?
  En hoe dit dan weer te integreren.
  Ik denk dat we een ProjectManager per (Hoofd)_project nodig hebben.
  Hoe zie jij dat?
  Een vraag die ook geldt voor andere lezers van deze draad !!!

 4. @Gerrit A. Bakker [2]:
  Ja, Gerrit, er moet heel veel worden afgeschaft.
  Zelfs alles wat op “geweld” is gebaseerd. Mensen zijn rationele wezens en kunnen hun onderlinge verhoudingen regelen op een rationele, morele, vrijwillige manier.

  Doordat de politiek steeds naar machtsmiddelen en dwang grijpt, krijg je de huidige mensonwaardige samenleving vol geweld, dwang en uiteindelijk oorlog.

  Overigens als er iets van deze dwang afgeschaft wordt, hoeft er niets voor in de plaats te komen. Iedereen die iets “mist” kan zelf met anderen op vrijwillige basis bepalen of er iets moet/kan komen waaraan de betrokkenen vrijwillig meedoen.
  Ik hoop dat ik het duidelijk zeg, vraag anders maar.

Comments are closed.