meeuw-op-paalWoensdag 31 juli bent U welkom in the Guardian in Utrecht. Vrijdag 2 augustus kunt u Groningen onveilig maken met LIJP. En de meest interessante bijeenkomst is dinsdag 6 augustus te Den Haag.

Allereerst Utrecht, woensdag 31 juli.

Aan de “foute” Jaarbeurszijde van het CS is café The Guardian gelegen. Tot mijn spijt ben ik hier nog niet geweest. Woensdag 31 juli. Aanvang 20 uur. Van Sijpesteijnkade 1 3521 AH Utrecht. Toegang gratis.

LIJP komt naar je toe deze zomer, vrijdag 2 augustus Groningen.

De eerste vrijdag van de maand trekt LIJP het land in. Informeel kennismaken met LIJP en haar bestuur? Weten waar we zoal mee bezig zijn? Of ouderwets discussiëren over de verschillende smaken van het liberalisme? Smaken genoeg en labels te weinig. Kom naar de LIJPe borrel en doe een drankje (of vijf) en laat de rest gebeuren. Wij handhaven het NAP, dus dat kan in niks anders dan een leuke avond resulteren. We hopen je gauw te zien!
Datum: vrijdag 2 augustus 2013. Tijd: 20:00. Locatie: Grand Café Time Out. Bereikbaar op: 06 46 444 154. Meer info alhier. NB, in september komt Rotterdam aan de beurt, in oktober Utrecht, in november Arnhem, en tenslotte in december Amsterdam.

Peter van Maanen, dinsdag 6 augustus.

Toine is er ook nu weer in geslaagd een interessante spreker uit te nodigen. De juli spreekster, Eline van den Broek, was een persoonlijkheid. Ze deed mee aan de laatste Europese verkiezingen, en haalde 16 duizend stemmen. Indrukwekkend. Jammer dat de zaal niet vol zat. De afwezigen hebben zichzelf tekort gedaan.

Peter van Maanen gaat een dapper betoog houden over de transitie naar een volledig gouden standaard. Dit gebeurt in 4 stappen. Het is prettig als u al een zekere kennis hebt van de rol van goud, en van centrale banken. Zomaar roepen dat de gouden standaard beter is, is gemakkelijk. Peter van Maanen heeft de transitie uitgewerkt in een stappenplan. Zelf plaats ik hier en daar wat kanttekeningen bij het model van Peter. Maar het uitwerken van een plan dat van onrecht naar recht gaat is een zeer zinvolle exercitie. Het is zeldzaam dat een dergelijk betoog gevoerd wordt en het zal voor eenieder leerzaam zijn. Het belooft een lezing en mogelijk een daarop volgende discussie op hoog niveau te worden. Niet dat ik mensen wil afschrikken, kom het aanhoren.

Inloop 20 uur, aanvang een kwartier tot een half uur later. Dinsdag 6 augustus.Facebook. Locatie: Libertarische Partij, p/a Haags Juristen College, Landgoed Marlot, Leidsestraatweg 77A, 2594 BB ‘s-Gravenhage, T 070-4262600. NB: Let op! Wie een Navigator gebruikt moet niet de Leidsestraatweg maar de Hofzichtlaan 1 invoeren! De gemeente heeft namelijk de toegang vanaf de drukke Leidsestraatweg naar de oprijlaan van Landgoed Marlot afgesloten.

2 REACTIES

  1. Als je kort na werktijd naar een uithoek van een andere stad moet komen, (meestal) zonder eigen vervoer, dan is de kans dat ik langs kom ongeveer 10%…

    ‘Moeten’ aanmelden via Facebook helpt ook niet echt. Leuk voor de Facebook junkies maar dat is niet iedereen.

    ratio [2] reageerde op deze reactie.

  2. @Naam * [1]: Je bent niet verplicht je aan te melden via Facebook, ik geef de link voor aanvullende info. Daarnaast is 8 uur, of half negen, zo’n beetje de uiterste tijd als je een evenement van een paar uur organiseert en de mensen daarna weer terug naar huis moeten met ov, veel later en je komt dan in de knel.

Comments are closed.