Heinrich_Kiepert._Imperia_Persarum_et_Macedonum._1903 (1)Zaterdag heeft u vanaf 1300 uur bij het Vredespaleis te Den Haag de mogelijkheid om uw afschuw van de dreigende escalatie in Syrie kenbaar te maken. Nog niet alle details van de demonstratie zijn bekend. Volg de Facebook pagina voor nadere details. Er zijn intussen ruim 200 man die zich hebben opgegeven als deelnemer.

Merk voor de goede orde op dat Vrijspreker zich niet achter evenementen plaatst, we geven ze wel door zodat lezers de mogelijkheid hebben de evenementen te bezoeken. Een demonstratie is natuurlijk altijd een beetje een verrassing. De beroeps boe roepers die maar al te vaak verschijnen stoten veel deelnemers af. Ik ken de mensen die het organiseren niet dus weet niet welke kant het opgaat. Syrie is een kruitvat en een demonstratie kan daardoor geen genoegen worden. Het lijkt me wel goed als meer mensen op welke manier dan ook hun onvrede met het huidige stelsel van oorlogs interventies laten zien. Dit is een mogelijkheid daartoe.

Filmpjes.

De reacties van Nigel Farage en Ron Paul over de aanzwellende oorlogsretoriek ziet u hieronder:

http://www.youtube.com/watch?v=jF_ayOLIPy8

En hier Ron Paul:

http://www.youtube.com/watch?v=3gc7ZmxUID4

Anonymous:

http://www.youtube.com/watch?v=6PBMB5cppfM

En voor de goede orde David Cameron:

http://www.youtube.com/watch?v=SJMn4_B4t3o

nagekomen ingezonden advies aan onze leiders:
keep calm and read hayek

5 REACTIES

 1. Ik was vanmorgen weer eens met mijn kleinzoon van 2 bij de excecutie-plaats van het kamp Vught.
  Terwijl hij daar vrolijk en vol enthousiasme rondrende op zijn kleine beentjes, volkomen onwetend van wat zich daar heeft afgespeeld, besefte ik dat mijn kleinzoon er mogelijk nooit was geweest als deze, door de Duitsers terecht gestelde, mensen zich hadden neergelegd bij de terreur van de bezetting en de opschorting van hun vrijheid.

  Waarom schrijf ik dit? Omdat in de huidige wereld het onderdrukken, terroriseren en elimineren van ongewenste mensen aan de orde van de dag is. Zelfs wie voor zijn mening uitkomt loopt steeds grotere risico’s om vervolgd en geterroriseerd te worden, ook hier in ons zogenaamde vrije westen.
  Onze vrijheid is een schijnvrijheid. Wij mogen stemmen over de details, de belangrijke beslissingen worden achter onze rug en door een select groepje elitairen genomen.
  Denk aan wie er gaat beslissen over een mogelijke inval in Syrië op basis van uitsluitend vermoedens of dubieuze “bewijzen”. Denk aan de inval in Irak waar de wereld door een malafide US president werd voorgelogen.
  Denk aan de EU waar een select groepje elitairen voor alle burgers uitmaakt dat we allemaal Europeaan moeten zijn en onze echte nationaliteit maar moeten vergeten, met alle gevolgen van dien voor onze privacy en vrijheid.

  Als ik dan besef wat dat onze vrijheidsstrijders uit WO II hun leven gaven voor onze vrijheid dan sterkt mij dat in mijn voornemen om die vrijheid tegen alles en iedereen te verdedigen, op elke mogelijke manier; en vooral in het belang van mijn kleinzoon.

Comments are closed.