avatar MMAPKlik hier voor een artikel met weer een nieuw Nazi-EU plannetje. En eigenlijk heb ik dan weer genoeg gedaan als vrijwillige bijdrage voor Vrijspreker vandaag. Want dit hoef ik toch niet meer nader uit te leggen of te omschrijven? Toch?

Nou vooruit dan maar, omdat er ook mensen zijn die Vrijspreker bezoeken, die nog maar kort geleden ontdekt hebben hoe totalitair diverse “democratische” structuren werken. En omdat andere mensen die de conditionering hebben losgelaten mijn gedachtenspinsels kunnen aanvullen en corrigeren.

Het plannetje is nu, dat een stel niet-gekozen communisten met Nazi-opleiding en Stasi-controlemechanismen gaan bepalen óf, wanneer en voor hoeveel u aan uw eigen geld kunt komen ten tijde van een bankencrisis.

Denkt u hier even over na. Over het principe dat wij de laatste 30 jaar gedwongen zijn via een “dienstverlener” ons geld te ontvangen en beheren: de zogenaamde bank. Dat is ons destijds aangeboden als een fijn en veilig instituut, waar ons kapitaal(tje) veel veiliger was dan onder uw matras in die oude sok. Och och, wat een tijden hebben we beleefd, toen een bankbediende nog blij was iets voor je te kunnen doen, toen er daadwerkelijk nog arbeid voor u verricht werd bij zo’n bank, tegen een fractie van de kosten in vergelijking met tegenwoordig, waar u zich nu helemaal suf telebankiert en alles zelf moet doen tegen een veel hogere (huh?) vergoeding. Ze presenteerden die banken toen zó gunstig, dat de meesten er in getuind zijn en nu niet meer zonder bank kunnen leven: salaris nog in een bruin loonzakje, contant op vrijdagavond? Vergeet het maar. U bent tot uw bank veroordeeld, en hoe meer spaargeld, schuld en hypotheek, des te meer bent u slaaf van die bank. Probeert u alle bankzaken in uw eigen huishoudentje maar eens terug te draaien. Veel succes.

Die “dienstverlenende” sector krijgt als het aan de EUSSR ligt, nóg meer macht over úw bezit, úw geld. Wanneer deze dienstverlener met de back-up van de monopolistische wapendrager en wetsuitvoerder (de roverheid) uw mogelijkheden beperkt door u maar 100-200 euro per dag te laten pinnen als er een bankencrisis zou zijn. Er is doorlopend een bankencrisis, want de meeste banken hebben een dekking van minder dan 5% van de “waarde” die in hun boeken staat. Elk bedrijf met dergelijke cijfers is failliet, dus elke bank verkeert per definitie in een crisis.

Het DSG (Deposito Garantie Stelsel), waarin de roverheid uw spaargeld tot 100.000 euro garandeert, wordt volgens de pannen eerst 4 weken vertraagd. Om banken in een crisis de tijd te geven vertrouwen te winnen en een doorstart te maken. En dan noch: wat is de waarde van die ton DSG, als niemand dit geld heeft en de roverheid dit laat bijdrukken? Hoever inflateert deze ton spaargeld dan, door de “oplossing” zelve?

Het ergste van het verhaal is natuurlijk de morele kwestie dat u niet de volledige controle heeft over het schijntje dat nog overblijft van uw verdiensten, nadat de roverheidsratten u al van het grootste deel beroofd hebben. Met dit immorele plan hebben ze nagenoeg 99% controle over alles van uw geld. Denk daar eens over na, probeer dit eens te beseffen.

Mijn advies: spaar zwart!!! Koop een kluis zo groot dat geen enkele dief zich ook maar de naïeve gedachte in zijn kop kan halen dat ding weg te slepen of open te breken of verstop cash geld gewoon op slimme plaatsen. Zet zoveel mogelijk geld om in zaken die voor ú nuttig (en lang houdbaar) zijn, zoals bijvoorbeeld edelmetaal, tabak, alcohol en andere drugs, dingen waar altijd markt voor zal zijn, wees creatief.

Spaar zwart!!! Pin u helemaal verloren en berg het elders op. UW BANK IS NIET MEER VEILIG, DE POLITIEKE RATTEN ZITTEN ER IN EN ZE ZITTEN AAN UW GELD.

Denk hier goed over na,  zoek uw beste oplossing, en handel er dan ook naar. Wacht niet af, de ratten wachten niet, die gaan echt wel door. Voor u het weet bent u te laat. Neen: “het zal uw tijd NIET duren”, echt niet.

Fijn weekeinde,

MMAP

13 REACTIES

 1. De aanwezigheid van politici in bankdirecties (bijvoorbeeld Wim Kok en die vissekop van de VVD) bewijst dat het een dezelfde kliek is. 100% belasting is politiek misschien niet haalbaar, maar als je beslag kan leggen op alle banktegoeden (behalve die van je vrienden) dan is dat een goede nummer 2.

  Het wordt pas echt gezellig als de politiek ook je ‘rood staan’ en credit card limiet namens jou gaat opnemen. Want nivelleren is tenslotte een feestje en zoiets kost geld. Bier en cola is voor paupers…

  Tja, zolang er geen ETA of IRA is die politici afrekent op dit soort gedrag, zal men er vrolijk mee door gaan. Men heeft immers niets te vrezen en een grote gewapende bende (politie + leger) tot hun beschikking, waar een drugskartel alleen maar jaloers op kan zijn.

 2. Het probleem met papiergeld is dat de EU criminelen dat van de ene op de andere dag kunnen vervangen door nieuwe bankbiljetten en de oude ongeldig kunnen verklaren.
  Papiergeld heeft an sich geen enkele waarde behalve die er in de ruilhandel aan is toegekend.
  Mijns inziens kun je beter wat kleine goud- of zilver- baartjes kopen en die thuis in een kluis bewaren. Kpen kan BTW-vrij en gewoon via internet. Goud en zilver houden wel degelijk waarde; die kan fluctueren maar die gaat geheid omhoog als banken omvallen.

 3. Nog even dit: de Franse regering zag blijkbaar ook al aankomen dat mensen de neiging hadden hun geld om te zetten in fysiek goud.
  Daarom is het sinds 1 juni 2013 voor particulieren in Frankrijk verboden om goud te vervoeren. Met andere woorden, als je het hebt, kun je er niet mee betalen.
  Niet dat degenen die goud hebben zich daar iets van aan zullen trekken, maar toch……

 4. goed verhaal, 3 kleine aanvullingen:

  – nationale roverheden kunnen nu juist niet meer zoveel bijdrukken (zie Cyprus, Griekenland) want dat wordt (grotendeels) door de ECB gedaan. Dus volgt er confiscatie volgens de Dijsselbloem doctrine (>100kE)
  – als er wel massaal bijgedrukt wordt (omdat ook Duitsland dreigt om te vallen) dan is het papiergeld wat je zo prudent uit de bank had getrokken ook waardeloos. Dat is het geniale van het huidige systeem, men kan de bevolking (het sparende contingent althans) op afstand beroven. En de meeste van die sukkels heeft het niet door dat inflatie eigenlijk belasting is (staatsscholing) dus de kans op de guillotine is klein. zoals hierboven al gesuggereerd, is goud, zilver veiliger. maar Bitcoin is mobieler.
  – niet alleen banken hebben een lage dekkingsgraad, hele landen staan op omvallen: http://biflatie.nl/artikelen/schuldencrisis/de-banken-zijn-failliet-in-de-meeste-eurolanden-ook-in-nederland-en-duitsland/

  Hub Jongen [9] reageerde op deze reactie.

 5. heb het al eerder gezegd, zij die hechten aan ‘geld’ en ‘bezit’ zullen pijnen ondervinden voorheen geacht als onbestaanbaar.
  wil je nog de regie houden over dit vermeende geld en het een doel en bestemming van jouw keuze geven, DONEER het dan, NU!
  bv hier http://www.uqd-edu.eu/who2help.html en nog vele anderen die onbaatzuchtig hunner medemens helpen …

  Hub Jongen [7] reageerde op deze reactie.
  Igor [8] reageerde op deze reactie.

 6. @Prutser [5]:
  Mee eens.
  Persoonlijk lijkt mij dat in artikel en verwijzingen te veel vertrouwen in die 100K gesteld wordt. Er is ook de 2eKamer al gesproken om dat bedrag te verlagen.
  En wat let “onze leiders” om in een “noodgeval” dat bedrag te verlagen tot 50–30–of lager zover ze denken dat ze hun kiezers nog kunnen manipuleren.

  Prutser [10] reageerde op deze reactie.

 7. @Hub Jongen [9]:

  tuurlijk, zeker in Nederland kan iedereen met een paar knaken op zijn bankrekening makkelijk door de demagogen in den haag worden afgeschilderd als een graaier en onder het mom van solidariteit compleet worden kaalgeplukt onder luid applaus van de zorgvuldig door dezelfde heerschers gekweekte grote groep gehersenspoelde afhankelijk gemaakte kanslozen die geloven in de (verkiezings)belofte dat ze overal recht op hebben zonder er iets voor hoeven te doen.

 8. Dit is toch eigenlijk ook weer zo godgeklaagd idioot. 100K… Stel nou eens dat je ondernemer bent en een werkkapitaal nodig hebt van 100K. Als die dieven in Den Haag het willen afpakken ben je dus dubbel genaaid. Je poen is weg en je bedrijf naar de haaien. Lekker wereldje leven we in he…

  MMAP [12] reageerde op deze reactie.

 9. @Pendragon [11]: Precies, al is een zakelijke rekening anders vastgelegd bij een bank, dat is geen privérekening.

  Maar niet alleen ondernemers. Stel dat je jouw huis verkocht hebt (met de nadruk op JOUW, dus gewoon afbetaald), en je parkeert het geld even op een rekening op zoek naar een nieuw koophuis (of je wilt er de rest van je leven van leven). Dan ben je mooi genaaid als dán de “bankencrisis” komt. Je hele bij elkaar gewerkte kapitaal op de helling.

 10. Het loopt allemaal volgens het Bilderbergplan. Iedereen arm en wanhopig. Dan komen de mensen in opstand. Opstand wordt neergeslagen door de brainwashed politie/militairen en vervolgens komt de VN met haar verhaaltje over een wereldregering met één munt. De EU wil niet voor niets drones in de lucht en een eigen leger. Je kunt de EU wel vervangen in de Nazi´s. Tenslotte waren de oprichters Nazi-bonzen. Lees de nazi-achtergronden van de EU http://www.relay-of-life.org/nl/chapter.html

Comments are closed.