kenStil zitten? Vergeet het maar. Peter van Maanen spreekt hedenavond in Den Haag en presenteert een stappenplan om naar een gouden standaard te geraken. U kunt borrelen te Leeuwarden en Maastricht. Er is een zeer interessant seminar met filmvertoning, boekpresentatie en lezingen op zaterdag 17 augustus. En de 18-de is er een lezing in Den Haag.

Hedenavond, Den Haag.

petervmDe lezing van Peter van Maanen is van hoog niveau. Enige kennis van de huidige valuta problematiek is nuttig. Het is mede interessant omdat hij verder gaat dan het zomaar vertellen dat iets niet deugt. Alternatieven aangeven is vaak al lastiger. Maar geeft een meerwaarde aan een presentatie. En het wordt al helemaal mooi als er ook een transitie plan wordt aangedragen om van A naar B te gaan. Voor zoiets belangrijks als de huidige valuta problematiek hebben we als oplossing goudgedekte valuta, een gouden standaard. Wat nog niet goed was uitgewerkt is het pad daar te komen. En dat is precies wat Peter van Maanen gaat presenteren.

Details: meer info over de lezing, over de spreker, en hier het evenement op Facebook incl locatie en aanvangsdetail. In het kort, locatie landgoed Marlot, inloop 20 uur, aanvang een kwartier tot een half uurtje later.

Morgenavond, Leeuwarden.

Woensdag wordt het prille begin van libertarisch Leeuwarden tijdens een borrel in De Rus besproken. Helaas is het borrelfonds leeg en dienen de deelnemers daar rekening mee te houden. Details: Café de Rus, Stationsweg 28, Leeuwarden, woensdag 7 augustus aanvang 20 uur. Meer info alhier.

Dinsdag 13 augustus Maastricht.

Cafe Forum in de Pieterstraat 4 is wederom het decor voor alweer de vierde libertarische borrel te Maastricht. Aanvang 20 uur. Meer info en details: Facebook.

Zaterdag 17 augustus seminar!

atlas shrugged part 2 the strikeEen niet te missen libertarisch evenement. De Europese film premiere van deel 2 van Atlas Shrugged (engelstalig), een tweetal Amerikaanse sprekers (uiteraard ook engelstalig) en de presentatie van de Nederlandse vertaling van een interessant boek. En natuurlijk Toine Manders die ons herinnert dat het niet alleen ons recht is zo min mogelijk belasting te betalen maar dat er zelfs van een morele verplichting gesproken kan worden om zo min mogelijk af te dragen.

Ontmoet een keer andere libertarische mensen. Voor 15 euro bent u vele uren onder de pannen. De Amerikaanse sprekers zijn overigens Ken Schoolland, auteur van het opnieuw vertaalde en uitgegeven boek “de avonturen van Jonathan Gullible”. En zijn dochter, Kenli Schoolland, die de chinese mythe zal doorprikken.

jonathan gullible kleinDetails; aanvang 1300 uur, einde 1900 uur (dan begint het buffet). Kosten excl buffet 15 euro, incl diner / buffet maar exclusief drank 42,50. Uitgebreid programma alhier (PDF). Toegangskaarten voor alleen het seminar à € 15,- bestelt u hier, voor het seminar plus het diner/buffet à € 42,50 bestelt u hier. Locatie Hotel Hilversum – de Witte Bergen, Rijksweg 2A, 3755 MV Eemnes.

Zondag 18 augustus Den Haag.

kenliSluit het weekend inspirerend af met een tweetal Engelstalige sprekers, Ken en Kenli Schoolland. Toegang is gratis. Onderwerpen: “The Power of Migration” en “The Ethics of Liberty”. Meer details: Facebook (geen aanmeldplicht), en locatie en aanvang details alhier. (gewoon 20 uur aanvang landgoed Marlot).

2 REACTIES

Comments are closed.