Actie_NUDe huidige situatie is geen garantie dat het over 25 jaar ook nog zo is, en het beste kun je je voor veranderingen inzetten en positief blijven denken over jouw toekomst. De huidige jeugd moet de wereld veranderen, want met de bestaande politici bereiken ze niets. Word actief en zet je niet af tegen de huidige generatie maar zorg dat het in de toekomst voor jullie beter is. Jullie hebben de toekomst en pak dat met beide handen aan zonder te klagen over wat er kan gebeuren als het zo blijft als het nu is.

Begin nu hier! Geef reactie! Kies DOEL-project voor jezelf.

10 REACTIES

 1. Innovatie = 1% inspiratie het vermarkten is 99% transpiratie.
  http://www.bluegateantwerp.eu/

  • kondratieff-golf
  is een lange golfbeweging, waarvan één cyclus een periode van 30 à 50 jaar betreft. De golfbeweging kan opgevat worden als een schommeling in de trend (productiecapaciteit). Deze schommeling kan worden verklaard door het gelijktijdig optreden van baanbrekende innovaties (de zogenaamde basisinnovaties). Hierdoor ontstaan er periode van vette en magerige jaren. Tot nu toe kan men vijf perioden van vette jaren onderscheiden.
  Eerste periode vette jaren van ongeveer 1780 tot 1815 met als basisinnovaties de textielindustrie, het toepassen van waterkracht, het aanleggen van havens, kanalen en verharde wegen en straten.
  Tweede periode vette jaren van ongeveer 1845 tot 1875 met als basisinnovaties de spoorwegnetten, de gasverlichting en de telegraaf.
  Derde periode vette jaren van ongeveer 1890 tot 1916 met als basisinnovaties de elektrotechniek, de automobielindustrie en de opkomst van de chemie.
  Vierde periode vette jaren van ongeveer 1944 tot 1975 met als innovatie de snelle verspreiding van een reeks duurzame huishoudelijke consumptiegoederen.
  Vijfde periode vette jaren van ongeveer 1995 tot misschien 2020? met als innovatie de talrijke ICT-toepassingen
  Let wel dat tussen de perioden van vette jaren de perioden van magere jaren liggen!
  (bron: ESB nr 4245, blz 171; artikel van Alfred Kleinknecht, hoogleraar innovatie, TU De

 2. @Peter Tiet [1]: Zeer nuttig. Wat we nodig hebben zijn rechters die het NAP-principe kennen, erkennen en toepassen. Belastingontduikers die voor het hekje worden gesleept vinden bij NAP-rechters eerder gehoor. Mijn hoop is dat er een ontduiker zijn rechtszaak wint met het argument “geen gedwongen belastingafdracht zonder voorafgaande vrijwillige instemming”, en dat dit een precedent schept voor anderen. Succes met je studie!

 3. Mijn project is banken online aanschrijven (onderstaande tekst) waarmee ik de bankmedewerker wil prikkelen tot bewustwording (zonder voetknechten geen fractional banking meer!) , bij ‘geen reactie’ zet ik het bericht opnieuw uit met de voorgaande data erbij, net zolang tot ik wel een reactie heb!, wees vrij om deze tekst te gebruiken en doe massaal mee!!!:

  Beste (naam bank) Bankmedewerker, Mijn vraag is of u hiernaar wilt kijken:

  http://www.vrijewereld.org/2013/06/01/de-fraude-van-fractioneel-reserve-bankieren-video/

  Willen wij onze beschaving ten goede keren dan zal dit uiteraard moeten eindigen. U als bankmedewerker kunt dat natuurlijk niet alleen. Maar word u bewust van deze praktijken en de daadwerkelijke consequenties hiervan. Ik ontvang graag uw inhoudelijke reactie op mijn schrijven. Een prettige dag en met vriendelijke groeten, (naam)

  Prepperoni [8] reageerde op deze reactie.

 4. Wat je je af kunt vragen is, waarom hebben veel mensen geen vertrouwen in de toekomst. De gedachte dat alles blijft zoals is en er niets zal of kan veranderen is negatief. Men houd alles wat er nu besloten is voor iets wat niet kan veranderen, en dat wekt de indruk dat je gaat smeken en bidden tot hogere machten om vanuit die hoek verbeteringen te ontvangen. Dat is een utopie, want evenmin als mensen die geloven in hogere machten zal dat veranderingen bewerkstelligen. Je zult het zelf in samenwerking met anderen moeten oplossen, want verwachten dat het vanzelf zal oplossen als je de hogere machten je leven laat besturen is een fabeltje. Denk vrij en positief dat is de enige juiste weg om de juiste veranderingen te bewerkstelligen. Laat uw stem horen via vrijspreker dat is een goed begin van uw eigen vrijheid opeisen !!

 5. @Leo Bijl [5]: Mooi initiatief! Mensen persoonlijk aanspreken met een oprechte en heldere boodschap werkt m.i. beter dan via massacommunicatie.

 6. Niet alleen de jeugd, ook een 50+ heeft goede kans over 25 jaar nog hier te zijn.
  Mijn project: consuminderen en downsizen zodat ik een zo min mogelijk belasting betaal. Tenminste zo weinig dat ik meer uit het systeem gebruik dan het systeem van mij ontvangt.

 7. Mijn doel is beter worden in teksten schrijven, ervaring opdoen als redacteur en ondertussen mijn kloten eraf werken in callcentra. Want helaas kom ik met mijn Master geschiedenis niet aan een baan op niveau. Maar wat jullie al zeggen, gewoon doorzetten. Komen d’r wel.

Comments are closed.