Jeroen-Dijsselbloe_2458226bWat waren de stemmende en in politiek gelovende slaafjes toch trots, toen Jeroen Dijsselbloem (mini-ster van financiën) in het communistische EU-hol tot “mister euro” werd uitgeroepen. Een Nederlander als belangrijke man van de euro, wát een verantwoordelijke functie.

En dan ook nog in eigen land aan het hoofd van de financiële afdeling, inclusief belastingdienst. U weet wel, die dienst die u voorziet van bedreiging als u niet vertelt hoeveel u zelf hebt verdiend en hoge boetes en gevangenisstraf oplegt als u uw financiële boeltje niet onder controle heeft. Zie het AD.

Díe meneer Dijsselbloem dient nu van zijn vrijheid beroofd te worden. Gewoon voor 20 jaar de gevangenis in, samen met de betreffende uitvoerende ambtenaren. Wegens de fraude van 427 miljoen euro die ONRECHTMATIG (belangrijk woord: onrechtmatig) is uitgegeven en daarnaast is het nog onduidelijk of een andere 2 MILJARD EURO wel correct uitgegeven is.

Als zoiets u gebeurt, met bedragen van enkele duizenden euro’s, wordt u door de Finanz-Gestapo (*) onder leiding van jer-OEN Dijsselbloem aan de schandpaal genageld.

Maar communistisch graaier (want PvdA) en ESM voorzitter (dus enorm geil op dwang en financiële slavernij van burgers) mag de boel gewoon besodemieteren, beliegen, uit de hand laten lopen én heeft daarbij nog op een of andere manier een aantal baantjes die hem financiële verantwoordelijkheid geven. Alsof je een pedofiel de leiding van een kleuterschool geeft.

Jeroen dient voor heel lang achter de tralies te gaan. Bubba: leef je uit, want hij naait ons al jaren, snoeihard.

22 REACTIES

 1. Precies. Maar de meerderheid, geindoctrineerd, zelfs gehersenspoeld door de linkse media olv de rode befteckel ism Pauwel & wauwel en Knabbel & babbel zal gewoon weer op de PvdA en de VVD stemmen. Clientelisme vanwege de grote allochtone achterban en reeds binnengehaald ‘bestuurders’..

 2. Probleem begint wel te worden dat deze linkse doodstrijd ons inmiddels meer en meer geld, vrijheid, zelfbeschikking, enz. kost.

  En we worden meer en meer tot slavernij gedwongen, leveren meer en meer privacy in en worden minder en minder democratisch.
  Doodstrijd zolang laten duren is inhumaan, ik stel voor daarom gezien het totaal ontbreken van draagvlak binnen de samenleving, dat het enige wat na het reces nog mag gebeuren is het uitschrijven van nieuwe verkiezingen. Daarna past het kabinet alleen op de zaak. Niets aan beleid ontwikkelen of uitvoeren. Ook geen Europees beleid.

  Nieuwe verkiezingen op zijn vroegst ergens in november.

  2017 of zo.

  Prutser [4] reageerde op deze reactie.

 3. Vertrek uit dit land is beter. Denk aan Equador of Uruguay.

 4. Het is toch werkelijk ten hemel schreiend wat er gebeurt? Niet alleen de boekhouders van de EU kunnen hun centen verantwoorden, maar ook deze uberboekhouder weet niet waar zijn centjes zijn gebleven. Een schande niets anders dan dat. Als jij als ondernemer je boekhouding niet op orde hebt ga je gewoon naar de kl*te. Deze dieven stelen op dermate grote schaal dat het bijna te onbegrijpelijk voor woorden is. En dan ook nog keihard jacht maken op hardwerkende burgers die de touwtjes al lang niet meer aan elkaar kunnen knopen en van gekkigheid het ook niet meer weten.

  Verkiezingen? Hou toch op. Dat is oude wijn in nieuwe zakken. Maak er maar een dictatorschap van, veel verschil zal het niet maken.

  Of zet de directie van WallMart aan het roer van de BV nederland. Moet je eens kijken wat er dan gebeurt met kostenverslindende projecten, maar ook met winstgevende projecten.
  Vervang politici voor zakenmensen. Zo simpel kan het zijn. Ja, dan zal er hier en daar fors pijn geleden worden. Maar een ondernemer moet nou eenmaal beslissingen nemen om zijn bedrijf gezond te houden. De BV nederland is niet alleen ziek, ze is terminaal.

  Zo dat is er ff uit.

  John [8] reageerde op deze reactie.
  pcrs [12] reageerde op deze reactie.

 5. Maar 427 miljoen? Dat is toch een schijntje?
  Het ligt er ook maar aan hoe je rekent, en wat je precies als onrechtmatig beschouwt.
  Volgens mij loopt het in de miljarden.

 6. @Pendragon [6]:

  De directeur van Wallmart kan een prima bedrijfsleider zijn, zo gauw hij de beschikking krijgt over ‘ongelimiteerd geld’ verandert hij heel snel, geloof mij maar.
  Politici hebben in principe onbeperkte macht over jou en mij.
  En absolute macht corrumpeert absoluut.
  Ik ben liever de baas tussen mijn eigen 4 muren.
  Daar heeft geen directeur iets te zoeken.
  Ook mijn eigen geld geef ik liever zelf uit.

  Vaak hoor ik over een ‘zakenkabinet’, maar zijn dezelfden die daarvoor zijn, tegen bedrijven die zaken doen voor de winst.
  En als een zakenkabinet zo goed is, waarom hebben we dan niet altijd een zakenkabinet?

  Pendragon [9] reageerde op deze reactie.

 7. @John [8]: John, ik moest gewoon ff ranten. Ik word werkelijk rood voor de ogen van dit soort berichten. Daar waar jij als brave loonslaaf of staatsslaaf alles doet om netjes te zijn wordt je door die zelfde staat ongelooflijk in je reet genomen en ze staan er ook nog bij te lachen. Ik heb natuurlijk ook geen oplossing, maar ik geloof dat een land net als een bedrijf zou moeten worden gerund. Omzet/kosten/winst. Te veel kosten? Snijden dan maar.
  Of je moet je omzet verhogen. Lees voor omzet “belasting”.

  John [14] reageerde op deze reactie.
  John [15] reageerde op deze reactie.

 8. We hebben toch nog een rekenkamer. Die heeft al vaker op deze toestanden gewezen. Maar ze mogen alleen de regering adviseren

 9. @Pendragon [6]: Het idee dat je een ander poppetje in het geweldsmonopolie kan zetten en dat het dan wel goed gaat, zou nu toch langzamerhand ontkracht moeten zijn.
  Iemand dir graag op vrijwillige wijze met zijn medemens omgaat, wil niet in de politiek en iemand die graag mensen wil dwingen met wet en geweld, bereikt nooit een positieve uitkomst voor de gedwongene.

 10. Dit soort mensen gaat nooit naar de gevangenis. Degenen van wie het geld gestolen is, hebben geen rechtbank, de dieven hebben een monopolie op de rechtspraak. Ze hebben allemaal dusdanig veel boter op hun hoofd, dat ze echt niet iemand gaan veroordelen die eigenlijk hetzelfde doet als zij. Het is nog nooit gebeurd bij mijn weten.

 11. @Pendragon [9]:

  Uiteraard heb je gelijk. We worden allemaal genaaid.
  Maar zouden we dan niet genaaid worden door de directeur van Wallmart?
  Een ander mannetje aan de top, en alles wordt anders?
  Ik wil gewoon eigen baas zijn.
  Ik wil niet opgedragen worden wat ik wel en niet mag kopen, eten, rijden, verdienen.
  Ik wil ook niet genummerd, bekeken, getracked en getraced, gefilmd, gescand, gevolgd, of afgeluisterd worden.
  Wie er ook de baas wordt: het is gewoon een mens als jij en ik.
  Mensen maken fouten. Mensen die de baas zijn over een heel land, en dan fouten maken, duperen heel het land. Maar dat is niet hun probleem.
  Als jij of ik een foute beslissing maken is dat alleen ons probleem.
  Daarom zou ieder voor zichzelf moeten mogen beslissen.

  Na iedere verkiezing zijn de verwachtingen altijd hoog gespannen.
  Gaat deze leider ons naar het beloofde land leiden?
  Rutte met zijn jasje open, stropdas over de schouder.
  Dat geeft een idee van een aanpakker, een doener.
  Of Roemer bij de verkiezingen met alleen zijn overhemd met opgerolde mouwen. Dat geeft het idee dat hij ook maar een normale vent is.
  Het is allemaal nep.
  Van Ruttes beeld van vlak na de verkiezingen is niks over.
  Het is net zo’n nepper als alle anderen.
  En zo zal het altijd blijven gaan.
  Eerst schrijven we hen superkrachten toe, en dan, aaach, alweer een knulletje met alleen een superman-pak aan.
  En een kabinet van zakenlui zal dat ook een stel neppers en oplichters zijn.
  Een land is geen bedrijf.
  Van klanten kun je niet gewoon EISEN dat ze meer betalen, en daarna niks geleverd krijgen.
  Onze roverheid doet dat wel.
  Iedereen zou dat doen als hij de kans kreeg. Ik ook.
  Daarom wil ik liever niet dat iemand over mijn bankrekening kan beschikken.

 12. @Pendragon [9]:

  Jij wordt rood voor de ogen van mijn berichten..?
  Dan zou het mij nu zwart voor de ogen moeten worden.

  Wij zijn voor onze regering niet meer dan vee.
  Ze hebben het altijd over de opbrengsten uit diefstal van de opbrengsten van het werk van het VOLK.
  Zonder het VOLK zouden zijn nog niet eens hun kont af kunnen vegen.
  Zonder hen zou het ons daarentegen alleen maar beter gaan.

 13. Weet je ik erger mij nu al een tijdje aan de kwalificaties die hier worden toegespeeld aan ministers , premiers en Kamerleden ( 1&2) , die ongeveer dit behelzen : baantjesjagers , stommelingen , vriendjes politiek , achterkamertjes en al het andere wat er nog aan vriendelijke benamingen geloosd kan worden.

  Een ding !!!!!!!

  Deze lieden zijn om de duvel en zijn oude moer niet achterlijk , en weten heel precies wat hun opdracht is ( alsof hun ziel er aan verkocht is ).

  Het is een puinhoop in de wereld , nou lees het boek maar eens…fire in the minds of man.

  Dan zou je ongeveer kunnen aanvoelen welke kant het op gaat , http://www.youtube.com/watch?v=CRRtpCkyl8Y , en het wordt volgens mij eerder erger , en wel zo dat je maar beter op slecht nieuws moet gaan instellen.

  Raymond [17] reageerde op deze reactie.
  John [20] reageerde op deze reactie.

 14. @Raymond [16]:

  We praten hier over een vorm van “obediëntie en onderwerping” , die bij niet ” ingevoerde” niet te begrijpen is.

  Dit gaat het bevattingsvermogen te boven .

 15. Ongelofelijk geëikel door Dijsselbloem. Positief blijven mensen positief. Delta Lloyd en ING topmannen zien weer herstel, en Rutte lacht uw bezwaren luchtig weg! Wel blijven betalen gewone Neder-lander anders treffen wij maatregelen met u! Ik ben die leugenaars in den Haag en die oplichters van ING/DL spuugzat!!!

 16. http://www.youtube.com/watch?v=Thd3JbY_vEc

  Zie dit eens aan ?

  Je snapt natuurlijk dat geen ” soeverein vorst ” en ” soevereine volksvertegenwoordiging ” ( wanneer zijn vrij zijn van last en ruggespraak ) hier ooit zijn fiat had aan kunnen geven.

  En toch gebeurd het !

  Zou iemand mij kunnen vertellen wat hier gaande is ?

 17. @Raymond [16]:

  Ze weten precies wat ze doen, en wat hun opdracht is.
  Maar wat is hun opdracht, en wie geeft ze die?
  Als ‘het Volk’ hen die opdracht geeft, waarom handelen ze dan 180 graden tegen de wil van het volk in?

  Of het erger wordt? De meesten hebben er geen idee van hoe erg.
  Maar dat komt alles door het handelen van degene die precies weten wat ze doen.
  Wij moeten hard werken voor iedere Euro.
  Zij spoelen zo miljoenen door de WC.

 18. Is er nog een andere planeet in de buurt waar ik heen kan vluchten? 😮

 19. Hoezo leven we in een democratie, want elk kabinet wordt beëdigd door het koningshuis. Dus treden ze in dienst van het koningshuis en behartigen enkel het koningshuis en hun vriendjes. Het gewone volk word keer op keer een vette worst voor gehouden met de verkiezingen, om ons het idee te geven dat ze ons zouden vertegenwoordigen. Dit toneelspel wordt telkens uitgevoerd tijdens de verkiezingen. Het overgrote deel van de bevolking trapt er elke keer weer in. Als deze politieke macht te groot wordt, gaat deze politieke macht gekke overbodige en buitensporige geldverslindende bezigheden verzinnen, enkel om het volk te kunnen blijven onderdrukken.

Comments are closed.