Ratio_avatar-131x200In eerdere artikelen heb ik al de mythe van de rechts gure politiek ontmaskert. Laten we vandaag als parting shot de begroting van sociale zaken behandelen. Als er rechts gure politiek is geweest dan moet dit toch hier zichtbaar zijn.

Wel, wederom statline van het CBS geraadpleegd voor de periode van 2000 tot en met 2010 en hieronder staat het resultaat.

sozawe

Ik kan de dip in 2008 niet verklaren maar feit is dat ook hier een toename is van 15 miljard in 2000 naar 29 miljard in 2010. Bijna een verdubbeling. Het merendeel van het volk leeft in de droom dat er afbraakbeleid heeft plaatsgevonden. Rechts guur beleid. In werkelijkheid stellen alle cijfers dat er links zuur beleid is gevoerd. De overheid rukt op ten koste van de burger.

Beste MSM, is het nu zo moeilijk dit soort artikelen te brengen? Kunnen jullie niets meer dan persberichten kritiekloos overnemen? Hoe diep zijn jullie gezonken dat dit soort waarheden alleen op sites als de Vrijspreker verkondigd worden?

Dank voor het lezen.

1 REACTIE

  1. Interessanter is de vraag waar dat geld dan aan is uitgegeven. Het zijn niet de uitkeringen, want die zijn in die periode met ‘slechts’ een half miljard gestegen, waarbij de grootste stijging wordt veroorzaakt door de vergrijzing. Het lijkt er op dat het ministerie meer taken heeft gekregen die mogelijk ergens anders zijn weggehaald. Dan ben je eigenlijk appels met peren aan het vergelijken. Wat dat betreft kun je beter een specifiek beleidsterrein onder de loep nemen.

Comments are closed.