Straight pride paradeVandaag is in Amsterdam de Gay Pride Parade. Op een 80-tal versierde boten varen in Amsterdam grote aantallen homoseksuelen en hun aanhangers door de grachten. Diverse ministers en andere overheidsfiguren verdringen zich om daar om mee te varen. Graag PR bedrijven voor de volgende verkiezingen?

Bezwaren?

 

Bezwaren? Welnee tot zover kunnen daar weinig bezwaren tegen zijn.
Dat zal best een leuk gezicht zijn en een reden voor een leuk feestje.
Maar als je dan verder leest, komt uit dat er daarbij door die overheidsfiguren kwistig met subsidie (=belastinggeld) gestrooid wordt.

Er wordt meegevaren door onder andere:”de minister van Defensie. Minister Hennis-Plasschaert , Minister Bussemaker van Emancipatie, minister Dijsselbloem van Financiën mee en staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu, wethouders van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. ”

Dit alleen al genoemd in één NOS bericht, waarin dan ook genoemd dat minister Bussemaker van Emancipatie 800.000 euro zal vrij te maken voor het vergroten van de acceptatie van homoseksualiteit in de vier grote steden.

Dan komt eerst verbazing, dan kwaadheid dat in deze crisistijd alleen daar al bijna een miljoen belastinggeld aan wordt gegeven. Voor een feestje van een bepaalde bevolkingsgroep. En hoeveel subsidies zijn er nog meer via andere kanalen?

En dan voel ik me als heteroseksueel ernstig bestolen en gediscrimineerd..

Hoeveel subsidie is beschikbaar voor een Straight Pride Parage?
Dan kan dan aangeboden worden aan http://www.straightprideuk.com/#  ,
en we krijgen nog een leuk feest.

 “The celebration of one’s heterosexuality. It is not a bigoted or intolerant thing to proclaim-it is simply stating the truth, that you are straight and not ashamed of that fact.”  Geplakt uit <http://www.straightprideuk.com/#>

50 REACTIES

 1. Opvallend dat in veel westerse landen de homo-agenda zo openlijk wordt gepusht.
  Het zou toch niets te maken hebben dat homo’s zich niet voort kunnen planten, bevolkingsbeperking enzo….

 2. Eens voor wat betreft de subsidie.

  Maar dan krijgt het schrijfseltje een bedenkelijke wending. Meneer voelt zich gediscrimeerd als hetero en een link naar een bedenkelijke website. Misschien moet meneer mee gaan marcheren in Rusland. Hetzelfde geldt voor de reactie van Charles van ‘het pushen van de homo-agenda’. Helaas dat het nog ‘nodig’ is om discriminatie uit te bannen (waarbij ik denk dat je de middelen op een andere manier kan binnenhalen dan via subsidies).

  CB Interactive [5] reageerde op deze reactie.
  Raymond [7] reageerde op deze reactie.
  daniel [18] reageerde op deze reactie.

 3. Ik quote ff mezelf, heb geen zin om dubbel te typen:

  “Kunnen die Rutte en die Dijsselbloem niet beter in hun string op zo’n boot in 020 gaan staan ofzo.? 😀

  Over die Gaypride:
  Best dat iemand een homo of lesbo is, moeten ze allemaal gewoon zelf weten. Maar waar ik me groen en geel irriteert is wel dat op grote schaal verheerlijken en promoten van homofilie :r.

  Voor mij als volle heterofiele man komt dit dus over dat als die verheerlijking en dat gepromoot zo doorgaat, dat het straks binnen niet al te lange termijn normaler is om homo te zijn dan hetero.

  Het lijkt wel alsof ze het er opzettelijk om doen ;).

  Dit terwijl ik genoeg homo’s ken die er zeker niet mee te koop lopen(en dus anderen er niet mee lastig vallen) en zich net zo gewoon gedragen als elk ander normaal mens ;).

  Maar nogmaals: Ik heb absoluut niks tegen homo’s, wel tegen de verheerlijking en het promoten ervan, er wordt immers toch ook geen Hetero-pride gehouden 😉
  In principe zou ik me als hetero dus gediscrimineerd moeten voelen ;), in plaats daarvan schaam ik me zeer diep voor onze maatschappij wat door een piepklein stelletje psychopatisch autistische poppenspelers zo lang mogelijk in stand wordt gehouden en dus waar deze diep trieste ellende dus gewoon uit voort komt.
  Jawel, het welbekende riedeltje waar ik zo misselijk van wordt :r

  Alvast mijn excuses aan diegene die zich gekwetst mochten voelen, maar ik heb het met de maatschappij helemaal gehad en beschouw deze als totaal mislukt.”

  Ik ben nog steeds niet van mijn mening veranderd 😉

  Ben Kleintjens [14] reageerde op deze reactie.
  Matthieu Schriek [28] reageerde op deze reactie.

 4. @Raymond [7]: Welk gehuilebalk? Oh, wacht, iemand heeft een andere mening en dat vindt Raymond gehuilebalk want het past niet in zijn straatje. Nee, er zijn geen grotere dingen gaande. Het leven is zinloos en we gaan allemaal dood. Niets doet er toe dus die grotere dingen waar jij naar refereert zijn net zo irrelevant voor anderen als dit onderwerp kennelijk voor jou is. Een waar vrijspreker (Libertariër?!) laat mensen hun leven leiden zonder zich daar druk over te maken.

  De Vrijspreker streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

  En nogmaals, voor de mensen die niet boven zichzelf uit kunnen stijgen: dit hoeft niet op de kosten van de staat en hoeft ook niet in een carnavalsoptocht maar ontkennen dat er een probleem is, is erg jaren dertig. Als je dit ontkent, toon het dan aan met bewijsmateriaal en toon mij de eerste heterosexuele man die wordt gediscrimineerd, in elkaar geslagen of vermoord om zijn geaardheid.

 5. @frits [6]:

  Eerlijk gezegd heb ik geen behoefde om dat stelletje rot en vervelend in een string te zien.

  Ik zie liever een paar mooie jonge dames in een string 😛

 6. Als je dit ontkent, toon het dan aan met bewijsmateriaal en toon mij de eerste heteroseksuele man die wordt gediscrimineerd, in elkaar geslagen of vermoord om zijn geaardheid.

  Geaardheid

  Betekenis ‘ geaardheid

  ge·aard·heid (de; v; meervoud: geaardheden)

  1 gesteldheid
  2 aard, inborst
  3 seksuele voorkeur

  Welke v.d drie bedoel je nu ?

  Frank de Leeuw [15] reageerde op deze reactie.

 7. PS. Dit is een erg leuke lezing inzake de grootste “gesel” voor homoseksuelen , nl AIDS .

  Hij is helaas in het Duits , maar wie de taal enigermate machtig is , zal met gespitste oortjes luisteren.

  Der Mythos HIV – Vortrag von Michael Leitner

  Eine kritische Analyse der AIDS-Hysterie. Absurde Statistiken, schlampige Virusnachweise, untaugliche Tests und illegale Medikamente!

  Seit mehr als 20 Jahren ist AIDS in den Schlagzeilen. Doch schaut man hinter die Kulissen der “HIVologen”, dann treten erstaunliche Tatsachen zu Tage.

  Michael Leitner (Journalist) hat hinter die Kulissen der AIDS-Industrie geblickt. In seinem Vortrag beweist er, dass die HIV-Industrie nur Irrtümer, Fälschungen, Widersprüche und Todesopfer produziert hat. Das untermauert er anhand von Artikeln aus Ärztezeitung und Ärzteblatt, Veröffentlichungen des Robert Koch Institutes und vielen weiteren Dokumenten.

  http://www.youtube.com/watch?v=HMjXKkE9VUo

  Matthieu Schriek [28] reageerde op deze reactie.

 8. @Raymond [11]: @Raymond [11]: Wat bedoel je precies met nu?
  nu:
  1
  I

  bijwoord

  heden, op `t ogenblik;
  II

  voegwoord
  op het ogenblik dat, terwijl; aangezien;
  III

  tussenwerpsel

  (aansporing, opwekking uitdrukkend); vgl : nou

  2
  nu
  de -woord
  nu`s
  Griekse letter, zie ny
  nu: direct
  nu: heden, momenteel, op dit ogenblik, vandaag, vandaag de dag, nou, tegenwoordig, thans

  aangezien, terwijl

  welnu

  natuurkunde kengrootheid van Nusselt

  nu
  de -woord
  nu`s
  Griekse letter, zie ny

 9. @CB Interactive [12]: @CB Interactive [12]: Waartegen? Ik merkte eigenlijk nog geen aanval. Die is dan ook moeilijk te realiseren als je niet inhoudelijk reageert op het ‘artikel’ hierboven. De discussie zou moeten gaan over de subsidie en niet over wie/wat gesubsidieerd wordt. Het zomercarnaval in Rotterdam wordt ook gesubsidieerd. Daar kun je je jonge dames in stringetjes zien. Voetbalwedstrijden worden gesubsidieerd, enz. enz. Bij een discussie over subsidie zou de discussie over de subsidie moeten gaan en niet over of deze vorm van Carnaval nog wel in lijn is met de katholieke betekenis van het begrip Carnaval.

  Wanneer ik op jouw manier zou reageren zou ik ook kunnen vragen naar je voorkeur voor jonge meisjes in stringetjes. ‘Bent u pedo?’. Daar kan ik vervolgens ook wel of niet wat van vinden maar dat is irrelevant.

  De discussie zou moeten gaan over dat al deze gesubsidieerde feestjes niet gesubsidieerd zouden moeten worden maar moeten worden betaald door de bezoekers. Wat het thema van het feest is is irrelevant in “een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.”

  Raymond [22] reageerde op deze reactie.

 10. Ik vind dat bussemaker wijf trouwens veel enger dan tien Poetins.
  Laat ze nog een lijn speed snuiven met die kikkerogen.

 11. @Frank de Leeuw [17]:

  De discussie zou moeten gaan over dat al deze gesubsidieerde feestjes niet gesubsidieerd zouden moeten worden maar moeten worden betaald door de bezoekers. Wat het thema van het feest is is irrelevant in “een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.”

  Nou ….zoiets dus.

 12. @daniel [19]: daniel reageert voor Raymond? En weer anoniem, en weer niet inhoudelijk relevant. Misschien kun je behalve Monsanto de Rotschild’s nog noemen of de opwarming van de aarde of zure regen en dit koppelen aan homorechten? Maar of dit kant nog wal raakt en relevant is met betrekking tot een discussie over subsidies van (willekeurig welke) evenementen.

  daniel [36] reageerde op deze reactie.

 13. Gay pride of straight pride. Zolang de overheid er geen subsidie voor geeft is er niks mis mee om zo ’n fesstje te organiseren. Als burgers een of ander feestje of demonstratie willen organiseren is daar niks mis mee. Wel als de overheid het gaat subsidieren. Overigens worden hetero ’s meestal niet gediscrimineerd vanwege hun heteroseksuele geaardheid. Homo ’s soms nog wel. Daarom denk ik dat voor een straight pride niet veel animo zal bestaan.

 14. Bovendien, burgers mogen alles promoten, gay seks, straight seks, seksuele onthouding. Maakt niet uit. Als jij daar in gelooft mag je dit gewoon promoten. Je mag er gewoon voor demonsteren of happenings organiseren tot je er bij neervalt. Zolamg de staat dit niet subsidieert zijn alle feestjes prima.

 15. Het zomercarnaval is toch de straight pride parade? 😉

  Ik ben er wel voor dat er subsidie is voor dit soort homo acceptatie, aangezien sinds de gelijke wettelijke status van homo’s er geen marktoplossing is voor homodiscriminatie, is er duidelijk sprake van marktfalen en dient de overheid in te grijpen 🙂

 16. Misschien zijn er ook mensen die een demonstratie willen met als motto: wij irriteren ons aan homo’s in een roze string op een boot? De overheid hoort neutraal te zijn. Zolang het geweldloos is moet ieder zijn mening kunnen en mogen uiten. Zodra de overheid bepaalde meningsuitingen gaat subsidieren is die overheid niet meer neutraal.

  Mark [29] reageerde op deze reactie.

 17. @Raymond [13]: @CB Interactive [4]: ik vind dat iedereen alles mag promoten, hetero seks, homo seks , seksuele onthouding. Whatever. Alleen zonder overheidssubsidie. Overheid hoort neutraal te zijn. Overigens zal hetero seks niet uitsterven door al die gay propaganda. Kan me niet voorstellen dat door zo ’n gay pride er hetero’s zijn die daardoor ineens homo zullen worden. Wat ik me wel kan voorstellen is dat je je mateloos irriteert aan al die gay ’s die in niks andres dan een roze string op een boot gaan staan te huppelen. Wat is daar nu het doel van? Homo emancipatie? Vraag me af of dat echt werkt. Ik denk eerder het tegendeel.

 18. @Matthieu Schriek [27]:

  Neutraliteit is natuurlijk iets anders dan apathie 😉 het gebrek aan homo acceptatie is een bedreiging voor de vrijheid van homo’s om volwaardig deel te nemen aan de samenleving en een overheid kan natuurlijk niet afzijdig blijven hoe een minderheid in hun vrijheid wordt gehinderd.

  Afzijdig blijven onder het mom van neutraliteit is dus niets anders dan door apathie voordeel verlenen aan mensen die anderen vrijheid proberen te ontzeggen.. en dat kan toch niet de bedoeling zijn 🙂

  Bietje [50] reageerde op deze reactie.

 19. Waar ik mee zit:
  Het interesseert mij geen ene moer wat iemand zijn of haar geaardheid is net als dat mij iemand zijn etnische afkomst evenmin interesseert.

  Maar ik irriteer me wel groen en geel aan de beleidsmakers achter de schermen, je weet wel, dat eeuwige misselijke stelletje psychopatische autisten waar zelfs de hel als tie echt zou bestaan nog niet genoeg is om hun af te straffen en waar dus god even goed schuldig aan is, want is de creature en dus verantwoordelijk voor al het leven op deze planeet.

  Een dergelijk gevoerd beleid heeft er voor gezorgd dat ik weliswaar geen homohater of een racist ben, maar wel een enorme maatschappij-hater, zo’n eentje uit de ergste categorie.
  Als ik nou ook een hekel zou hebben aan de individuele mens, zou ik dus een menshater zijn, maar dat is dus niet aan de orde.

  Heb vooral een enorme schurfthekel aan kuddedieren-gedrag en mensenmassa’s en vooral een waanzinnige hekel aan alles wat met feest te maken heeft en vooral in een crisistijd is dat een bron van veel irritatie(dus heb ik ook een hekel aan de Gay Pride) en waar ik helemaal over de gier van gaat is vooral het aan het aanzetten hiervan door dat kleine misselijke elite stelletje, het tegen elkaar opzetten van mensen.

  Een lange tijd heb ik getwijfeld of ik misschien wel autisme(specifiek Asperger) zou kunnen hebben, maar het lijkt er met de dag steeds meer op dat ik zo normaal ben als het maar zijn kan en mijn medemens totaal geschift is geworden, beter gezegd: Gehersenspoeld door het moderne digitale communicatie geweld.

  BTW was de enigste reden dat ik aan Frank de Leeuw vroeg of hij misschien homo was, was dus puur voor mezelf zodat ik het misschien wel beter heb kunnen plaatsen voor mezelf, niks meer en niks minder. Als antwoord had ik hooguit “OK” gezegd.

  Dit zijn dan ook van die eigenschappen waardoor ik denk dat ik wat afwijkingen heb in het autistische spectrum, de manier waarop ik dus gegevens interpreteer en verwerk ;).

  Frank de Leeuw [38] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.