Straight pride paradeVandaag is in Amsterdam de Gay Pride Parade. Op een 80-tal versierde boten varen in Amsterdam grote aantallen homoseksuelen en hun aanhangers door de grachten. Diverse ministers en andere overheidsfiguren verdringen zich om daar om mee te varen. Graag PR bedrijven voor de volgende verkiezingen?

Bezwaren?

 

Bezwaren? Welnee tot zover kunnen daar weinig bezwaren tegen zijn.
Dat zal best een leuk gezicht zijn en een reden voor een leuk feestje.
Maar als je dan verder leest, komt uit dat er daarbij door die overheidsfiguren kwistig met subsidie (=belastinggeld) gestrooid wordt.

Er wordt meegevaren door onder andere:”de minister van Defensie. Minister Hennis-Plasschaert , Minister Bussemaker van Emancipatie, minister Dijsselbloem van Financiën mee en staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu, wethouders van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. ”

Dit alleen al genoemd in één NOS bericht, waarin dan ook genoemd dat minister Bussemaker van Emancipatie 800.000 euro zal vrij te maken voor het vergroten van de acceptatie van homoseksualiteit in de vier grote steden.

Dan komt eerst verbazing, dan kwaadheid dat in deze crisistijd alleen daar al bijna een miljoen belastinggeld aan wordt gegeven. Voor een feestje van een bepaalde bevolkingsgroep. En hoeveel subsidies zijn er nog meer via andere kanalen?

En dan voel ik me als heteroseksueel ernstig bestolen en gediscrimineerd..

Hoeveel subsidie is beschikbaar voor een Straight Pride Parage?
Dan kan dan aangeboden worden aan http://www.straightprideuk.com/#  ,
en we krijgen nog een leuk feest.

 “The celebration of one’s heterosexuality. It is not a bigoted or intolerant thing to proclaim-it is simply stating the truth, that you are straight and not ashamed of that fact.”  Geplakt uit <http://www.straightprideuk.com/#>

50 REACTIES

 1. Kudde gedrag is vaak ergerlijk. Maar helaas een van de ingebakken eigenschappen van het mensdom. Dat krijg je er toch nooit uitgeslagen denk ik. Verder vindt ik het niet de taak van de staat om welke groep dan ook te bevoordelen. Vrije markt is ook geen oplossing. Die wordt nl altijd beperkt door wetten en morele overtuigingen. Zo hebben we geen slaverij meer en geen kinderarbeid. In een volstrekte vrije markt zouden deze zaken gewoon kunnen blijven bestaan.

  Hub Jongen [33] reageerde op deze reactie.

 2. Hoe dan ook. Mensen hebben behoefte aan individuele vrijheid en autonomie. Maar ook behoefte om met anderen samen te leven. Elke vorm van samenleving kent normen en waarden en vergt dus aanpassen van het individu aan de groepsnorm. Historie, de oertijd. We leefden toen inkleine groepen die elkaar nodig hadden om te overleven. Maar tegelijkertijd willen we ook zoveel mogelijk kunnen doen waar we zin in hebben. Deze twee behoeftes conflicteren met elkaar en dit conflict zit in iedere mens ingebakken.

 3. @Matthieu Schriek [31]:

  “. . . . . Zo hebben we geen slaverij meer en geen kinderarbeid. In een volstrekte vrije markt zouden deze zaken gewoon kunnen blijven bestaan… .
  Slavernij:
  Het oude begrip met slavendrijver met zweep lijkt me in vrije markt zonder dwang of geweld onmogelijk/
  In het absolute begrip zijn mensen die gedwongen worden de helft van hun “Prestatie” af te geven, ook slaven.

  Mark [34] reageerde op deze reactie.

 4. @Hub Jongen [33]:

  Nee hoor niet onmogelijk 😉 je zoekt gewoon de mensen wie het water tot aan de lippen staat, biedt ze voor een brood en een kop soep per dag plus een dak boven het hoofd voor het leven een wurgcontract aan dat niet zonder jouw instemming opzegbaar is en voila het feodale stelsel is weer terug van weggeweest met dank aan het libertarisme 😉

 5. De elite van Nederland in de boot!

  Tweede Kamerlid Ronald van Raak is een beetje gestoord en vind dat alle Kamerleden tot de ELITE van ons land behoren. Daarnaast hoorde ik zijn gedachte over de politiek en herkende daarin dat hij voorstander is van het communisme waar de zogenaamde elite alles voor het zeggen heeft. Wat zo’n zwamneus in de tweede Kamer doet is mij een raadsel. Wat is uw mening ?

 6. @Frank de Leeuw [23]: Het lijkt er er beetje op dat die homorechten gebruikt worden als werktuig om het postmodernisme er door te drukken, ze vervelen ons toch al 40 jaar met de rechten vrouwen homo,s allochtonen. Dat is wat ze blijkbaar in rusland niet willen.
  Dat de subsidie primair is in deze discussie heb jij zelf bepaald ,het doel van de subsidie wordt hier wel vaker door het slijk gehaald en ik vind dat niet erg, zonder dat wordern de stukjes ook wel saai , rationeel maar saai.

  Raymond [37] reageerde op deze reactie.
  Frank de Leeuw [39] reageerde op deze reactie.

 7. @daniel [36]:

  Zie hier , het origineel.

  Lees : Het lijkt er er beetje op dat die homorechten gebruikt worden als werktuig om het postmodernisme er door te drukken, ze vervelen ons toch al 40 jaar met de rechten vrouwen homo,s allochtonen. Dat is wat ze blijkbaar in rusland niet willen.

  Rechten !!!!!!!!!!!!!!!

  Zie hier uw “wetsblad” inzake “uw rechten” : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6c/Declaration_of_the_Rights_of_Man_and_of_the_Citizen_in_1789.jpg

  Zie hoe men het durft het te presenteren als de wetstafels van Mozes , boven op het document ziet u : wie het zijn ( alziend oog ) , wie de sluitstenen zijn ( Frygische muts ) , en daaronder hoe het ” handhaven ” zal zijn ( fascistische staf ), en de slang die in zijn eigen staart bijt…Er bestaan geen vrouwelijke engelen .

  De elite van Nederland in de boot!

  Tweede Kamerlid Ronald van Raak is een beetje gestoord en vind dat alle Kamerleden tot de ELITE van ons land behoren. Daarnaast hoorde ik zijn gedachte over de politiek en herkende daarin dat hij voorstander is van het communisme waar de zogenaamde elite alles voor het zeggen heeft. Wat zo’n zwamneus in de tweede Kamer doet is mij een raadsel. Wat is uw mening ?

  Mijn mening : ondergetekende heeft ooit nog eens wat ” indoctrinatie cursussen ” gevolgd bij de club van R. van Raak , en die beginnen altijd met het bovenstaande document.

  Wie kunnen de bestanddelen van deze declaratie goed analyseren ( tekst en symboliek ) ? , niet veel meer …..toch.

 8. @CB Interactive [30]: Ok, het is duidelijk dat je (meerdere) problemen hebt. Inlevingsvermogen is inderdaad een onderontwikkelde eigenschap bij autisten en als je dan ook nog creationist bent (en de beleidsmakers als psychopatische mede-autisten ziet) heb je vast geen fijn leven.

  Ik waardeer in elk geval wel je openheid en ik deel ook (gedeeltelijk) je irritaties met betrekking tot kuddegedrag. De vraag die je jezelf moet stellen is of je voldoening haalt uit je irritaties hier neer te kwakken of dat je werkelijk verandering wil. Even herlezen voordat je wat post en jezelf afvragen hoe het overkomt op anderen helpt hier enorm bij waardoor je duidelijker je punt kunt maken.

  Raymond [40] reageerde op deze reactie.

 9. @daniel [36]: Uhm… nee Daniel, dat heb ik niet zelf bepaald. Het Libertarisme kent bepaalde beginselen. Wanneer je deze kent en aanhangt weet je waar de discussie (op deze site) over zou moeten gaan. Helaas dat het libertarisme (met name in politieke afsplitsingen zoals de Tea-Party) vervuild wordt door conservatisme en populisme (daar hadden we de PVV al voor). Leuk dat je vermoedelijk ook Bart Croughs hebt gelezen maar hoeveel waarde je moet hechten aan een boekje van twintig jaar oud?

  Ook hier weer opnieuw: De vraag die je jezelf moet stellen is of je voldoening haalt uit je irritaties hier neer te kwakken en zaken door het slijk wil halen omdat je het anders “saai en rationeel” vindt worden of dat je werkelijk verandering wil?

 10. @Frank de Leeuw [38]:

  Ok, het is duidelijk dat je (meerdere) problemen hebt. Inlevingsvermogen is inderdaad een onderontwikkelde eigenschap bij autisten en als je dan ook nog creationist bent (en de beleidsmakers als psychopatische mede-autisten ziet) heb je vast geen fijn leven.

  En dan vooral : en als je dan ook nog creationist bent…..oh , echt waar ?

  Die evolutietheorie ligt zo ong. 3 meter onder de zoden , maar het gaat maar door , over AUTISTEN gesproken…hoeiii.

  Frank de Leeuw [41] reageerde op deze reactie.

 11. @Raymond [40]: Wat is precies je punt? Hij roept dit over zichzelf en hij verklaart dat hij hierdoor reageert op een bepaalde manier. Of is je punt dat je graag overal tegenaan probeert te schoppen?

  Voor wat betreft je poging een discussie op te starten over religie, dat heeft weinig zin.

 12. Autisme adhd enz, om zon zogenaamde stoornis te bepalen moet er ook een vergelijking zijn “het normale” , en wat is dat heilige nulpunt , juist ja het post modernisme, sinds 1970 loopt het aardig op met die zog afwijkingen.
  Wordt allemaal nog wel een keer ontmaskerd.
  Een Autist wordt gezien als een vorm van retardie , ik kan me niet voorstellen dat iemand met asperger zich door de linkse sekte in die hoek laat schuiven.
  de damage control theorie van en of andere zieleknijper die zich Cohen laat noemen ligt al klaar.

  Raymond [43] reageerde op deze reactie.

 13. @daniel [42]:

  Het cohort doet maf , maar het individu dat niet wenst te ” conformeren ” , wordt door het ” collectief ” , en dus door de Goddelijke staatse , al direct weggezet als “wenst zich niet aan te passen ” , dus de “ge-UNIE- gevormden = UNIFORM , mogen zich handhaven.

  Dus op de GAY PARADE zag ik heel veel UNIFORMEN , dus infacto geen homo’s , het was een parade , maar hij was niet GAY.

  daniel [44] reageerde op deze reactie.

 14. @Raymond [43]: Vreselijk arrogant dat homowereldje , wou dat ik van der Gijp was , dan trok ik ze de hele dag het bloed onder hun nagels uit op twitter.
  Kezman (oud psv voetballer) reageerde ook , maar dat zal nog staartje krijgen aldus de auteur.
  Ze menen echt dat wereld van hun is ,kijk eens hoe ze allemaal over elkaar heen buitelen om vd Gijp te veroordelen.

  CB Interactive [45] reageerde op deze reactie.

 15. @daniel [44]:

  Ik meet in dit geval met twee maten:

  Ik heb die uitzending gezien en ik kan van der Gijp alleen maar gelijk geven temeer ik zelf ook op voetbal heb gezeten en dat kan beamen.

  Anderzijds, uitgerekend van der Gijp die nogal vaak met zijn heterofieliteit te koop loopt in dat programma die dergelijke uitspraken doet.

  Ja, dit kan voor een homo dus extra hard aankomen lijkt me.

 16. Ik vind het overigens wel meevallen met mijn problemen gezien ik weet dat ik niet de enigste persoon op deze planeet ben die een enorme hekel aan onze samenleving heb gekregen in de loop der jaren.

  Wat Autisme betreft meet ik ook met twee maten:
  Het kan een groep aandoeningen inhouden die binnen een bepaald spectrum in de Psychiatrie vallen *KUCH*, maar voor sommige duistere figuren ook uitstekend toe te passen als scheldwoord ;).

 17. @Mark [29]:
  Op de dag dat homo,s geen minderheid meer zijn of volledig geaccepteerd dan is de lol voorbij.
  Net als Joden horen ze tot het soort van mensheid welke geilt op aandacht en erkenning, eeuwig zichzelf zielig vindend klotevolk, ondertussen hub wil aan de wereld opleggend.

Comments are closed.