NICK_GOV-Not-Wrong-NoFear

4 REACTIES

  1. Als u ( boven u gestelde ) overheid , zulks een “carnavals optocht “maakt van het idee , dat er , er een keuze van vrijheid is , en nadat u de -angst in de ogen der verschillende vertegenwoordigers zag – , op Gemeentelijk , provinciaal en landelijk gezag ….begrijpt eenieder dat , soms de woorden in uw keel stokken .
    Nederland is ziek , het is ziek voorbij de rede …….

  2. Vaak hoor je: “als je niets verkeerd doet, heb je niets te vrezen van verregaande controle door de overheid” Dit is bedoeld als rechtvaardiging voor de Big Brother methodes door overheden om hun burgers in de gaten te houden.
    Diezelfde overheid stelt het echter absoluut niet op prijs als de burger openheid op alle gebieden van de overheid zelf vraagt; dan is het ineens het landsbelang of iets anders dat publicatie verhindert. Hoezo kan landsbelang een reden zijn om publicatie te verhinderen? Is landsbelang niet ook mijn belang? Waarom mag ik sommige dingen niet weten?
    In dat licht gezien geeft de overheid zelf het voorbeeld: ze heeft dingen te verbergen. Logisch toch dat de burger dan ook vindt dat hij niet alles aan de overheid hoeft prijs te geven?

  3. Vandaar ook dat ze (de regering) de WOB willen inperken en het liefst willen laten vervallen. De burger (wij) daarentegen moet volledig transparant zijn. Lekker schijnheilig!

  4. Als de nederlanders niet opstaan tegen deze autocratie dan krijgen ze toch waarvoor ze kiezen..? Ik krijg steeds méér de indruk dat we in Europa als proefkonijnen fungeren…. om te zien tot hoever ze (regeringen) kunnen gaan. Als de rek (van het volk) er dan helemaal uit is laat de regering het iets vieren en zoekt ze een andere mogelijkheid om ons te conditioneren, geheel naar smaak.

Comments are closed.