Idioot_vingerNOS: “Zijlstra benadrukt dat Nederland kans loopt van de Europese Commissie een boete van 1 miljard euro te krijgen als het zich niet aan de 6 miljard houdt.”  Wat een beleid! Als je tekort komt, moet je een miljard extra betalen. En je tekort wordt nog een miljard hoger!./

 

Deze kronkel zal wel uit afspraken voortkomen die politici in Brussel gemaakt hebben met de gedachte dat dit voor “anderen” geldt; maar niet voor “ons”. En niet bedacht dat dit dan voor iedereen € 60 kost, of per gezin meer dan € 200.

Een zelfde kronkel wordt op dit moment bedreven door diezelfde grote leiders die nu aan het streven zijn voor een EU Bank Unie! Daarin gaan “we” regelen dat de Nederlandse banken toch goed gecontroleerd gaan worden door een EU instelling, waarschijnlijk de ECB.

 “Alsjeblieft Controleer ons”!
Is er nog iets over dat nog niet door de EU wordt gecontroleerd of voorgeschreven? Is er nog iets over van de vroegere Nederlandse soevereiniteit?

<http://nos.nl/artikel/554834-coalitie-houdt-vast-aan-6-miljard.html>

P.S. Raadsel, De Vrijspreker heeft alle fractieleiders verteld van de mogelijkheid om onmiddellijk € 5.miljard te “bezuinigen”zonder onmiddellijke consequenties. Waarom grijpt niemand die kans? Niemand reageert er zelfs op.
Het gaat om het eerste Doel-project van de Weg Naar Vrijheid:
Hevel alle overheidsontwikkelingshulp over naar een NNGO. en de staat bezuinigt € 5 miljard.
Waarom zijn er niet meer lezers of libertariers die deze actie volledig ondersteunen en het ondersteunen?

Haalbare Weg Naar Vrijheid

8 REACTIES

 1. Hub,

  Uitstekend artikel zoals steeds, maar dat plaatje … moet dat nou echt?
  Het ontsiert m.i. de intellectuele en morele superioriteit van ons gedachtengoed.
  Ik weet dat de tomaten-campagne de SP geen windeieren heeft gelegd maar ik hoop dat wij ons niet tot dat niveau zullen verlagen.

  boos casje [4] reageerde op deze reactie.

 2. @hub ik kan wel voor die oplossing zijn. Sterker nog, dat ben ik ook.
  Echter, zolang anderen kunnen besluiten over de besteding van OS gelden, dan gaat dat dus gewoon door.
  Een mail naar Halbe? Een mail naar alle Kamerleden?

  boos casje [3] reageerde op deze reactie.

 3. @.M [1]: Dat plaatje geeft precies aan hoe de overheid over haar burgers denkt. Heel toepasselijk dus!

 4. @boos casje [3]:
  Klopt. Een echte reactie krijg je nooit van deze landverraders. De TK controleert op geen enkele wijze de regering, doch lopen als hondjes achter een premier aan, die op zijn beurt alleen maar luistert naar Brussel. Wat democratie?
  Het Nederlandse volk heeft echter wel op deze lieden gestemd. Dat een VVD, maar eigenlijk bijna alle politici aan kiezersbedrog doen, moet je goed in je achterhoofd houden als je weer in het stemhokje staat.

 5. @reiny [5]: Politici hebben alleen belangstelling voor de kiezer in verkiezingstijd. Dan moeten politici weer op het schild worden gehesen op basis van hele leugens en halve waarheden.
  Daarna mag de kiezer weer jaren lijden onder het wangedrag van politici en ambtenaren. Democratie? ik ben er klaar mee.

 6. “Wat een beleid! Als je tekort komt, moet je een … extra betalen.”

  Dat is net als je geen geld hebt voor de verplichte zorgverzekering, dan moet je ook een boete betalen waardoor je zeker geen geld meer hebt voor de verplichte premie. als eerste moet je 30% extra betalen over openstaande premies

Comments are closed.