Ouderen4Onderstaande inzending geeft met schrikbarende duidelijk aan hoe diep dit land gezonken is. Het doet vooral pijn  als je dit allemaal bij elkaar ziet.

Het zou nuttig en interessant zijn als iemand kans ziet om een overzicht te maken van wat hiervan nu gedurende de laatste 50 jaar is ontstaan.  Daar stonden we namelijk allemaal bij, en het gebeurde toch.

Waar ligt “onze” fout? En zijn “we” met die fout gestopt of gaat alles door verder de diepte in?

Het is even lezen en je kwaad maken, want het is wel waar, maar wat doe je er aan in je eentje, wel doorsturen aan de ouwetjes.

Oud is uit.
Oud klaagt (nog) niet
Oud zijn moet gestraft worden.
De zwijgende meerderheid stemt toe.
Hoe lang nog??

Kan mij hier echt erg kwaad om maken!!!!

Legaal stelen van ouderen.
Pensioenprobleem is ontstaan doordat overheid van de pensioen-reserves 25 miljard heeft opgeëist. Geld is foetsie!!!!
geen pensioen indexering 2010
geen pensioen indexering 2011
geen pensioen indexering 2012
geen pensioen indexering 2013
zorgverzekering-premie omhoog
zorgvoorzieningen omlaag (uitgehold)
eigen risico zorg omhoog
pensioenfonds uitkering omlaag
pensioen-inkomsten belastingschalen extra omhoog
BTW omhoog
inkomsten belastingtarieven omhoog
levensonderhoud-lasten omhoog
vastrecht-lasten gas/licht/water omhoog
ongedekt AOW gat voor beginnende AOW-ers
WOZ-waarde van eigen woning omhoog, terwijl marktwaarde daalt.

Het moet niet erger worden!!!!!

Wat te denken over Allochtone Nederlanders in het buitenland?
* Marokkanen die vanwege hun geloof meerdere vrouwen hebben, krijgen voor iedere vrouw een uitkering in het buitenland.
* Alle weduwen van de overleden Marokkaanse-Nederlander die in het buitenland wonen, krijgen weduwen pensioen.
* Alle kinderen van elke vrouw krijgen kinderbijslag. Kassa!!!!!
* Minimum inkomen in Marokko is € 200,00 p/mnd.,
vrouw krijgt  € 1.200,00 p/mnd. Kassa!!!!!!!
* Er vindt geen controle plaats want Marokko is ertegen (?).
* Hun hypotheken, bedrijfjes en bakkerijen worden zo door Nederland betaald en ZZP-ers in Nederland zelf hebben het hier erg moeilijk momenteel, kunnen hun hoofd amper boven water houden.
Laten wij dan ook maar zorgen dat wij geclassificeerd worden als ‘Ontwikkelingsland’, krijgen wij misschien ook een ‘stukje van de Ontwikkelings-koek’?

Voor Ontwikkelingshulp in het buitenland meer dan 4,5 Miljard Euro in 2013 aan landen zoals Cuba, Suriname etc…. Kassa!!!!

Binnenkort komt er een crisisbelasting en kunnen wij hier in Nederland ook weer allemaal aan meebetalen. Het houdt niet op!!!

Laat je stem horen!  Doorsturen!!!!!!

Na de schandalige wanvertoning van Ascher en de PvdA en de VVD afgevaardigden woensdag in de kamer is het goed dit nog even door te nemen.

Nog schandaliger is het hoe de linkse media (VARA en consorten) dit crimineel uitzuigen van ouderen doodzwijgen of vergoelijken.. . . . Ze denken dat ze ouderen stil en dom kunnen maken maar de afrekening houden we vers.

De linkse propaganda programma’s van Pauw en Witteman en DWDD met de grootste graaiers van dit land als presentatoren zoeken naar mogelijkheden om deze ouderen dreiging uit te schakelen. Men is bang dat het tot een mars naar den Haag leidt. Zonderondersteuning van bonden of wat dan ook.

En dan zou voor onze “socialistische” PvdA wel eens tot onnoemelijke schade kunnen leiden en een afgang zijn voor de bonden.
Maar we hebben internet en email en we bouwen verder uit.
Als iedereen doormailt naar alle ouderen die hij kent is het zo weer het land rond.

Ingezonden door Reiny

53 REACTIES

 1. waarom ouderen niet reageren? Opvoeding, aangeleerd gedrag en bij de meeste de medicijnen die ze versuft maken
  duidelijk toch

 2. Dan van die marrokaanse vrouwen wist ik niet. Dit moet onherroepelijk stoppen!! Zo zie je maar weer, “andermans geld” is gemakkelijk te spenderen…. En dat is nou de regering van NL. Volgens mij is Polygamie verboden in NL, “Een persoon kan tegelijkertijd slechts met één andere persoon door het huwelijk verbonden zijn.” (Boek 1, artikel 33), dus een wet maken die dit stopt is gauw gemaakt en ge-accepteerd. Oprotten met deze apatische regering.

  jan schipper [22] reageerde op deze reactie.

 3. Vandaag valt in de media te horen en te lezen dat de Nederlander niet bang is maar boos. Boos op politici die ons land hebben verkocht aan de EU, fundamentalistische gelovigen, de NAVO, de USA, etc. En daar ben ik het roerend mee eens!
  Daarom stem ik ook op de enige politicus die hier tegen ageert en die door de rest van de politici wordt weg gezet als racist.
  Ik ben helemaal geen racist, doe vrijwilligerswerk voor vluchtelingenhulp en heb vrienden onder Moslims; zelfs die verklaren ons voor gek dat we dit allemaal pikken.

 4. Ik ben het hartstikke moe om telkens dat geouwehoer over die vergrijzing aan te moeten horen waarmee men ons regelmatig een schuldgevoel probeert aan te praten omdat we überhaupt nog het lef hebben om zo lang te leven; vooral de overheid maakt hier graag gebruik van maar die vergeten dat deze grijze horde destijds, na de tweede wereldoorlog, de kar uit de blubber heeft getrokken om voor hen weer vrije baan te maken. Ik heb geen dank nodig maar ik zou een beetje meer respect voor mijn grijze kop wel op prijs stellen.

  Hallo!
  Ik ben60 jaar.
  Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14de. Behalve op enkele momenten van gezondheidsproblemen heb ik 40 en soms tot tot 60 uren per week gewerkt en dat ruim 40 jaar lang.
  Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd en ik werkte om daar te komen waar ik vandaag ben.
  Als je de economie bekijkt, lijkt het geen goed idee te zijn, gepensioneerd te worden. Maar ik ben gepensioneerd – héél gepensioneerd zelf.
  Ik ben het moe, om te aanhoren, dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen.
  Ik ben het moe om te horen, dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken – desnoods met geweld – en het aan mensen te geven, die te lui zijn zelf geld te verdienen, of die zogezegd vluchteling zijn. Ik ben het moe te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan aan de 5 of meer kinderen van Mbuktu, Ivanojev, Rachid en Mohamed die bij hun moeder in het thuisland leven maar hier 900€ werklozensteun of O.C.M.W. trekken.
  Ik ben het moe, dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan terwijl de US het vertikt om de Kioto-overeenkomst te tekenen en China meer CO² uitstoot per inwoner dan mijn straat met de gevestigde KMO erbij, en niemand mag erover debatteren.
  Ik ben het moe, verteld te krijgen, dat drugverslaafden ziek zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade, die zij aanrichten.
  Is er misschien ooit een reuze-bacil vanuit een donkere straat gesprongen, die hen heeft gepakt en tegen hun wil ‘witte poeder’ in hun neus heeft gedwongen of een naald in hun arm gestoken, terwijl zij zich hevig probeerden te verzetten?????
  Ik ben het moe, om te horen, hoe ‘goede’ atleten, entertainers en politici van alle mogelijke partijen het over onschuldige of domme fouten hebben, als wij maar al te goed weten, dat hun enige fout was zich te laten betrappen.
  Ik ben moe van mensen die op hun rechten pochen, arm of rijk maar wel hun verplichtingen vergeten.
  En ik ken mensen, die geen verantwoording voor hun eigen leven en acties willen nemen, werkelijk moe.
  Ik ben het moe, te horen, hoe zij de regering voor hun problemen verantwoordelijk maken.
  Ja, ik ben verdomd moe. Maar ik ben ook blij, dat ik 60 ben ….
  Want nu hoef ik niet (meer) te zien, wat deze mensen van de wereld gaan maken.
  Ik heb wel medelijden met mijn kleinkinderen en hun toekomstige kinderen.
  God zij dank, dat ik op de terugweg ben en niet op de heenweg.
  Dit zal waarschijnlijk niet wijd en zijd gepubliceerd worden, behalve als wij het doorsturen.
  Ik ben 60 en ben het moe !!!!!!!!!!!

  Meneer Storm [7] reageerde op deze reactie.
  rob [11] reageerde op deze reactie.
  Prutser [16] reageerde op deze reactie.
  Roosje [30] reageerde op deze reactie.
  D.Schijff [46] reageerde op deze reactie.

 5. Nederlandse kiezer niet bang, maar boos op de Bestuurs-Gangsters en eisen Gerechtigheid’.
  Posted on September 13, 2013 by Steve Brown

  Na een stortvloed van leugens, (sex) schandalen en miljarden Fraudes Democratische basis voor VVD en PvdA volledig verdampt.

  ‘We will have to become partisans again one day. But it will be against our own governments….’

  ( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

  Amsterdam-Noir- ‘PvdA Hoer-Ronald Plasterk’ de grootste leugenaar van 2012: “Ons land wordt fatsoenlijk bestuurd.
  De walging over de ‘Beierse incest politiek’ in “Banana-Fraude-Nederland” loopt naar een kookpunt.
  De Nederlandse kiezer is niet bang voor zaken als de ‘Jan met de Pet crisis’, werkloosheid en klimaatverandering, hongerde kinderen en de miljarden fraudes van politici en Bankier-Gangsters, maar is daar juist boos over. Heel erg boos en eist Gerechtigheid. De Kiezers eisen dat de schuldige voor de Rechter tribunal criminel extraordinaire worden gebracht en de gestolen miljarden worden terug gehaald van de Politieke en Bankier-Gangsters.

  Meer lezen: http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/09/13/nederlandse-kiezer-niet-bang-maar-boos-op-de-bestuurs-gangsters-en-eisen-gerechtigheid/

  Duncan [9] reageerde op deze reactie.

 6. Ik ben dit land zo verschrikkelijk zat. Met alles en iedereen er in. Wellicht ben ik geen haar beter, maar we hebben t toch voor een groot deel aan ons zelf te danken. We hebben het zelf voor een groot deel zover laten komen. Wat hadden we dan kunnen doen?
  Nou we hadden om te beginnen t land al een keer plat kunnen leggen. Maar de Nederlander is makkelijk tam te maken. En doet massaal niets. Ja, we doen wel iets…wachten totdat een ander opstaat en iets voor hen doen. In de knoflooklanden heeft t land voor veel mindere dingen plat gelegen. Maar hier worden we bedrogen, bestolen gepiepeld door onze Roverheid. Heel Europa lacht ons uit. En we staan erbij en kijken er naar.
  Ik heb al twee keer alleen gestaan in Den Haag. Veel mensen met een grote bek kwamen niet opdagen.20 en 21 september ga ik t weer proberen. Staan diverse protesten gepland. Van Anonymous, Dutch Revolution en de PVV. Ik hoop dat jullie ook komen.

  Samen sterk!

  • @rob [11]: Tsja, oude mensen kosten over het algemeen geld, niet?
   Vreemde wereld waar wij in leven.

   Vrede,
   Zé.

 7. Ach, gelukkig hebben ze in Den Haag nog wel 4.5 miljard over voor de joint stike fighter,;-(

 8. Boos maken heeft weinig zin, je hoop vestigen op Geert Wilders al helemaal niet. Als je stemt, stem de idealisten van de LP en leeft de overige 4 jaar lekker verder voor jezelf en je naasten. Lees “How I Found Freedom in an Unfree World” van Harry Browne. Kies je eigen vrienden en idealen. En de overheid: starve the beast! Wordt onafhankelijk, houdt je centen vast middels belastingontwijking of -ontduiking (disclaimer: dont try at home).

 9. Ja ik heb telkens gewaarschuwd voor de laatste verkiezingen dat dit zou gebeuren maar iedereen liep toch achter GOD Samsom aan iedereen dacht toch dat hij het land zou redden? nou dan google maar eens PVDA dan zie je dat het wel degelijk net als de VVD een partij van de rijken is en niets met de arbeiders te doen hebben als alleen plukken

  ratio [17] reageerde op deze reactie.

 10. @Meneer Storm [19]: Ik bedoelde met staken niet slects niet stemmen, maar met het laleggen van het hele verrotte en zieke systeem waar win leven.
  Door gewoon er voor minstens een week niet meer aan mee te doen.
  Geen boodschappen doen, geen brandstof voor woekerprijzen meer kopen, niet naar het werk gaan, niet naar school gaan. Vanuit het idee dat wij dit systeem zelf in stand houden en het daardoor elk moment zelf overeind houden.
  Beter zo?

  Groet, én Vrede,
  Zé.

  Meneer Storm [27] reageerde op deze reactie.

 11. Ach, ik heb jaren in een actie groep gezeten. Steun verwachten van je naaste is een illusie. Als je deze er op aanspreekt, dan zeggen ze dat jij toch al protesteert, dus dan behoeven zij toch het niet meer te doen. Nederlanders zijn te gemakzuchtig geworden, we trekken ons liever terug in ons huis en ploffen lekker op de bank en kijken T.V. Dat is de huidige mentaliteit van de Nederlander. “Van stel niet uit tot morgen, wat je vandaag door een ander kan laten doen.” De werkende Nederlander is telkens de melkkoe, deze wordt constant gestraft dat hij/zij überhaupt werkt.(bij de nieuwe belasting ronden gaat deze weer 112 euro meer betalen, omdat hij/zij werkt) De meeste van ons zijn zo dom geweest om zich torenhoog in de schulden te steken, want dan ben wel verplicht om te werken. Medelijden? heb ik totaal niet met hun, het was hun eigen keuze toen.

  Zé [23] reageerde op deze reactie.

 12. @ric ardo [3]:
  Vroeger toen er Nederlanders waren, bv 5x getrouwd en daarna gescheiden, niet hertrouwd zijnde, dan kregen ook alle Nederlanders een volledige uitkering, hoe hoog hun “eigen inkomsten”ook waren. Dat is gelukkig wel voorbij, zou dus voor iedereen moeten gelden.P.s dat heb ik zelf meegemaakt en gezien bij Karel Prior. Zijn “weduwen “kregen de volle poet.Dat is allang voorbij, gelukkig.

 13. @Qvic [21]: Klopt, als je denk te kunnen leven van andermans geld, kom je vroeg of laat in de problemen.
  Ik ben blij geen cent schuld te hebben.
  Ik voel me daarmee een rijk mens, zeker vandaag de dag.

  Vrede,
  Zé.

 14. Leuk al die aandacht voor die oudjes, gun ik ze, begrijp me niet verkeerd maare. Waarom vergeet iedereen de groep die het nog veel moeilijker heeft. Mensen die een wwb hebben, mensen die kort geleden nog een baan hadden en nu in de wwb zitten. Even een voorbeeld, mijn wwb is 620 euro netto in de maand. Zelfs een aow uitkering is al een stuk hoger. Mijn gepensioneerde ouders zitten te zeiken dat ze er in twee jaar wel 50 euro per maand er op achter uitgegaan zijn met hun aow, aangevuld met pensioen. Hun inkomen ligt rond de 2000 euro netto in de maand. Ik ben er 60 euro in de maand erop achteruit gegaan de afgelopen 2 jaar, en dat op mijn inkomen. Dus wie word er in dit land het meest genaaid ? En dan heb ik het er nog niet eens over die genen met ziekten en handicaps e.d. En by the way, ik ben volledig afgekeurd en kom nooit meer aan het werk en dankzij de door het achterlijke volk verkozen overheidscriminelen mocht ik niet de WAO in en moest ik, ondanks dat ik me voor deze hel maatschappij naar de klote heb gewerkt ( letterlijk), maar naar de soos. Vervloekt is dit land met al zijn achterlijke debiele inwoners die iedere keer op corrupte criminele klootzaken stemt. Ik hoop dat dit land zeer snel zijn eigen ondergang tegemoet ziet. En uiteindelijk, dit verachtelijke super domme volk heeft dit zelf gestemd en krijgt dus letterlijk waar zij zelf om vroeg, dus vreet het verschimmeld stront dat word uitgescheten door hen die jullie zelf aan de macht hebben gebracht.

  Zé [25] reageerde op deze reactie.
  Zé [26] reageerde op deze reactie.
  rapace [33] reageerde op deze reactie.

 15. @Zé [20]: sorry, is GEEN antwoord op mijn vraag!
  Het gaat er mij enkel om wat de situatie zou zijn als niemand op de dag van de verkiezingen naar de stembus zou gaan.
  Buiten dat zal wat jij voorstelt, in dit land nooit van de grond komen, omdat het gros nog te lui is om de dag aan te kijken.
  Nederlanders -en de goeden niet te na gesproken- komen alleen in actie als het te laat is.
  Karakteristiek voorbeeld uit het verleden: de periode die lag tussen 30 jan 1933 en 10 mei 1940.
  Ze hebben het nazi-fascisme toen zien aankomen, ze wisten waartoe het instaat was en deden NIETS.
  De rest is geschiedenis en dan heb ik ’t in deze context nog niet eens gehad over de toenemende invloed van de “religie van de vrede…”.

 16. Iedereen en ook dan iedereen moet 21 september dus naar
  Den Haag omzijn mening te laten horen.
  En geen smoesje van ik kan niet om wat voor reden dan ook.
  Ik heb nek een hernia versleten nek en rugwerfels moet
  binnen kort voor 2 nieuwe heupen en mijn knieën zitten er ook
  aan te komen,
  Wat ik dus even wil laten zien ondanks ik lichaamlijk flink
  beperkt ben ga ik toch 21 SEPTEMBER NAAR DEN HAAG.
  Dan maar de rest van de week op bed,
  Maar ik laat me horen en zien..want het gaat wel over de tijd
  van de rest van mijn leven ….

  Hub Jongen [36] reageerde op deze reactie.
  Meneer Storm [37] reageerde op deze reactie.

 17. Hoe ik naar de Nederlandse media kijk, ik denk dat de
  waarheid daarover niet al te diep hoeven te zoeken.
  Zoals een oud gezegte al betaamt, wiens brood gij eet
  diens woord gij spreekt.

 18. @Ouderen
  Sorry ouderen, maar ik werk ook hard. Nee, ik heb ons land niet opgebouwd na de oorlog, ik heb echter ook niet geprofiteerd van het enorme bedrag dat Nederland als lening opgebouwd heeft.

  Ondanks dat ik hard werk heb ik niet de mogelijkheid om enorme bedragen te sparen. Ook al leef ik zuinig. De huizen zijn stukken duurder (ook in relatieve zin) dan 40 jaar geleden.

  Moeten ouderen zich dan schuldig voelen? Nee! Echter wanneer ouderen vermogend zijn en bij kunnen dragen aan onze samenleving, dan mogen we dan van hen verwachten. Is dat zaken afpakken? Is dat hard werken voor niks? Nee! De overheidsbemoeienis is de afgelopen decenia doorgeschoten. Dus sorry dat je zelf de rolator moet betalen, dat we iets langer door moeten werken, of dat je wat meer bij moet dragen in de zorgkosten. Maar als je dat kunt betalen, dan is dat meer dan redelijk!

  De problemen met Marrokanen? Die moeten opgelost worden. Dat neemt echter helemaal niets weg dat ook vermogende ouderen best wat meer zelf mogen betalen…!

 19. @megido [24]: 22 ik zal voor je duimen dat je nooit bij de ‘oudjes’ zult gaan behoren megido, dat scheelt een hoop ergernis.

Comments are closed.