pimfortuynWij leven In een land waar bijna niemand de rol van islamcriticus durft op te pakken. Twee moorden waren genoeg en een volk zwijgt. Een politicus die niet op de straat werd gedood moest zich voor het hekje verantwoorden en ook hij zingt een toontje lager. Hij heeft het thans vooral over het gevaar van de EU. Zijn advocaat is overigens na het proces geschorst maar dat er enige relatie is met het proces zal wel paranoia van mijn kant zijn. DISCLAIMER. Verder klikken voor moslims is op eigen risico.

De cartoonist Gregorius Nekschot is opgepakt en dreigde vervolgd te worden. Hij heeft na een dappere strijd het bijltje erbij neergegooid. Nederland is een land van zwijgende schapen de keel aanbiedende en wachtende op het islamitische offermes…… Oke, ik draaf door. Dit laatste valt onder de artistieke vrijheid van overdrijving.

Er zijn nieuwe Nederlanders (en enkele autochtonen) die bereid zijn Nederlanders die de rol van schaap niet willen vervullen te doden. Het is geen grote groep maar hij is groot genoeg.

Ik heb het gevoel dat de vorige cartoons van Jack niet even goed ontvangen zijn. We leven in een land waar de discussie over de islam toch nog echt een taboe is. Er zijn mensen gestorven voor deze discussie. Een land van soevereine individuen zou na de eerste moord geschokt een front gevormd hebben. Niet wij. Niet de Nederlanders.

Jack behoort niet tot de universitair geschoolde elite. Maar Jack Terrible zwijgt niet. Dit verdient respect. Ik hoop dat met de publicatie van deze tekeningen de islam kritiek een plaats te geven en hoop dat er ooit een debat gevoerd kan worden. Dat het schaapjesgehalte van de Nederlanders iets afneemt.

Ik presenteer de – verre van wereldschokkende – tekeningen “False Christ” en “Muhammed and Aïsja”. False Christ2   Muhammad and Aïsha We lachen soms om de preutse Amerikanen maar dat deze onschuldige tekeningen reeds achter een disclaimer op nota bene Vrijspreker gezet worden zegt volgens mij meer dan duizend woorden. Het minste wat ik kan doen is deze cartoons publiceren in hoop op minder donkere tijden.

19 REACTIES

 1. De huidige machthebbers snoeren de Nederlandse bevolking ook op het gebied van dat afschuwelijke moslimgeloof de mond,het bekende verdeel en heers spelletje.
  Dat ze het voor elkaar gekregen hebben om dat mooie Nederland in 2 generaties volledig naar de knoppen te helpen getuigd toch wel van kwade opzet.

 2. In het AD staat momenteel te lezen dat de gijzelaars in Kenia door de Moslim-idioten van Al Shabaab zwaar werden gemarteld, inclusief kleine kinderen. Hun enige “misdaad” was dat ze geen Moslim waren.
  Ik ben nu zo klaar met deze agressieve idiote religie dat ik Moslims volstrekt zal negeren.

  Raymond [15] reageerde op deze reactie.

 3. Er is een vals element in de discusie geslopen – en niet toevallig: Wie islamisme als politieke ideologie bekritiseert, wordt islamofobie verweten. Maar als moslims gevraagd wordt zich over islamistische radicalen uit te spreken, krijg je te horen dat dat niets met Islam te maken heeft en dat zij zich niet verplicht voelen zich te verantwoorden.

  Ik ben en blijf een voorstander van vrijheid van religie en blijf geloven dat er (ooit) een redelijke Islam kan bestaan, net zoals het Christendom er lang over gedaan heeft om tot haar zinnen te komen. Tegelijkertijd kan islamisme – een fascistische politieke ideologie die zich achter de vrijheid van religie verschuilt – niet hard genoeg veroordeeld worden.

  Logic [8] reageerde op deze reactie.
  boos casje [11] reageerde op deze reactie.

 4. Gematigde moslims bestaan eigenlijk niet. Want wie gematigd is moet vermoord worden door zijn broeders wegens afvalligheid. De huidige Turkse premier Erdogan zei dat er geen gematigde islam bestaat. Dat dat leugens van het Westen zijn…

 5. @Hans [6]: Nou ik geloof absoluut niet in een menselijke Islam. En omdat ik aan de buitenkant niet kan zien wie een redelijke Moslim is en wie niet, blijf ik bij allemaal uit de buurt.

 6. @boos casje [5]:

  Ik ben nu zo klaar met deze agressieve idiote religie dat ik Moslims volstrekt zal negeren.

  Inderdaad…wijze woorden , bij thuiskomst trek de deur achter u dicht , het zijn waarlijk barre tijden.

 7. Ja de gematigde islam bestaat niet. Net zoals van ieder volk niet iedereen soldaat is of strijder is, staat de meerderheid achter hun strijdmacht.
  De miljoenen, die de oude politiek stak in het hervormen van de islam (de polderhaatreligie) is weggegooid geld. Zeker als je daarnaast de haatketen subsidie geeft en haatpredikers een uitkering.
  Iedereen met een strafblad het land uit? We moeten ergens mee beginnen, willen onze kinderen van Holland kunnen houden.

  • Er worden miljarden euro’s weggegeven aan islamitische landen voor democratie terwijl de mensen geen democratie willen. Dat is weggegooid geld. De Europese Unie schonk miljarden aan Egypte voor democratie toen kwamen de Moslimbroeders aan de macht op democratische wijze en die werden gesteund door de EU en Verenigde Staten. De moslimbroeders waren radicalen. Het zijn altijd radicalen. De islam is radicaal.

 8. Mijn onderwijzers waarschuwde altijd voor de islam. Wie niet voor mijn godienst is en tegen moet een kopje kleiner gemaakt worden. Dit onwijs gedrag is door de heersers in leven gehouden, zodoende konden zij de mensen tegen elkaar opzetten en ze af laten slachten. Als zij zich niet aanpassen een schop onder hun reet en niet meer binnen laten komen.

Comments are closed.