meeuw-op-paalHet belooft een interessant libertarisch weekje te worden. Op dinsdag geopend door Peter Beukelman bij de maandelijkse LP sessies. En spetterend afgesloten met een Mises conferentie.

Dinsdag Den Haag Peter Beukelman

De maandelijkse lezing van de LP wordt deze keer gegeven door Peter Beukelman. Iemand die zijn sporen in libertarisch Nederland ruim verdiend heeft. Deze lezing is eerder binnen beperkte kring gegeven en heb ik toen bij mogen wonen. De lezing heeft me bewuster gemaakt van bepaalde processen. Met name hoe de menselijke geest functioneert. Deze keer worden de monetaristen met rust gelaten, hebben we het niet over geld, inflatie of centrale banken. Maar hoe we beter kunnen communiceren en overtuigen.

Details: Aanmelding. U kunt zich aanmelden via Facebook (niet verplicht). Tijd. Dinsdag 3 september om 20 uur. Locatie. Libertarische Partij, p/a Haags Juristen College, Landgoed Marlot, Leidsestraatweg 77A, 2594 BB ‘s-Gravenhage

Woensdag borrelen en praten over het prille begin van libertarisch Leeuwarden

Leeuwarden behoort tot de plaatsen waar intussen stelselmatig libertarische borrels gehouden worden. De opkomst zo heb ik me laten vertellen kan nog wat beter. Maar Leeuwarden loopt wel voor op veel andere steden. Zou het komen door de libertarische wortels van Friesland dat in haar geschiedenis lange tijd heer en heerserloos was? Waar burgers zonder overheid droge voeten wisten te houden? Waar Bonifatius sneefde en waar kerkhervormer Menno Simons geboren is? Waar boeren besloten dat het een mooie dag was om Hollanders te doden en bij de slag van Warns als ongeorganiseerde bende de geharnaste Hollandse strijders afslachten en in de Zuyderzee dreven?

Details: Aanvang 20 uur, Café de Rus, Stationsweg 28 Leeuwarden. De drankjes worden door de deelnemers betaald

Vrijdag 6 september Den Haag borrel LP

Een nieuwe borrel, Hagenezen komt allen! Gran Café De Tijd, Korte Poten 1.(hoek van het Plein) Aanvang 1930 uur. Dranksponsor is nog niet gevonden dus de deelnemers betalen hun drankjes, verder gratis toegang.

Vrijdag 6 september Tilburg borrel LP

Tilburgers, laat u van uw beste kant zien en hef het glas op een libertarische lente (herfst voldoet ook) te Tilburg. Aanvang 20 uur Café Hoegaarden, Tilburg Piusplein 2

Vrijdag 6 september Rotterdam LIJP borrel

LIJP komt naar je toe, in september is Rotterdam aan de beurt. Wil je informeel kennismaken met andere liberale jongeren? Weten waar LIJP zich mee bezig houdt? Mensen overtuigen dat sociaal-liberalisme beter is dan klassiek-liberalisme of andersom? Details: Cafe H.J. Melief Bender Oude Binnenweg 134 6 september 2013 aanvang 20:00. contact mobieltje 06-81256974 Jacob Gebreegziabeher

Zaterdag 7 september Utrecht Mises seminar

Doe Uzelf niet tekort en kom gewoon langs. Dit is een van de interessantste libertarische evenementen van dit jaar. Er zijn 4 aansprekende sprekers, Theodore Dalrymple, Hans Jansen, Ad Struijk en Frank Karsten. Dit is een evenement dat als goede wijn geen krans behoeft of verdere toelichting nodig heeft.

Let op, anders dan de andere evenementen kost dit wel geld. Meer info over tijd, locatie en aanmelden alhier. Graag tijdig aanmelden. Er is ook een borrel en het is mogelijk u voor een aansluitend diner aan te melden.

Dinsdag 10 september Maastricht

Bij deze vermeld ik ook alvast dat 10 september te Maastricht een borrel gehouden wordt in het cafe forum om 20 uur.

16 en 17 september Tom Palmer te Den Haag en Amsterdam

Laten we alvast ruimte in de agenda maken voor de komst van Tom Palmer. Hij gaat spreken in Den Haag en Amsterdam. Meer info alhier.

Genoeg mogelijkheden de komende dagen dus om je te upgraden van toetsenbord libertarisch persoon naar libertarisch borrelaar, seminar bezoeker of activist.