Koning_WADe tot nu toe (met opzet??) uitgelekte cijfers over plannen van de regering voorspellen niet veel goeds.

 

De oppositiepartijen spreiden al heel felle kritiek, die zelfs vandaag nog sterk vergroot werd door uitlekken van nieuwe cijfers van het CPB. Waaronder een volgende koopkrachtdaling van 0,5 %, een stijgende werkloosheid, achteruitgang voor gepensioneerden, en een slechtere vooruitgang dan andere EU-staten.

 

 

Pechtold, Buma, Roemers geven vernietigend commentaar. Maar vooral Geert Wilders is fel, en hij komt met veel concrete oplossingen. Oplossingen waar libertariërs het voor een groot deel mee eens zullen zijn, Met uitzondering van de manier waarop hij de immigratieproblematiek wil aanpakken.

 

 Wilders heeft een pamflet verspreid dat nuttig is voor het begrip van de meeste discussies in de Tweede Kamer en om Prinsjesdag. Zie: http://www.pvv.nl/images/stories/NB/Bedankt_Mark_PVV_12sept.pdf
Wilders wil bvb 4 miljard verdienen door ontwikkelingshulp gewoon af te schaffen.

 

Het Vrijsprekerproject Weg Naar Vrijheid, schaft het niet af, maar brengt het over naar een particuliere organisatie. Hierdoor kunnen donors blijven geven wat ze willen, en ontvangers blijven hopen.   Zie: http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/07/haalbare-weg-naar-vrijheid/ 

 

 Er kan van alles gebeuren. De politici die nu een grote mond hebben, zullen waarschijnlijk NIETS DOEN en bijzonder veel burgers zullen het allemaal gewoon slikken.

 

 Daarom, doe uw best om ook zoveel mogelijk burgers op de feiten te wijzen. Verwijs ze naar de Vrijspreker, want iedereen moet toch zichzelf overtuigen.

 

8 REACTIES

 1. De groene gekte is doorgeslagen daar in DH. Tijd voor een lobotomie en het linkerdeel verwijderen.

 2. In het recente verleden heb ik de volgende quote van het internet opgepikt. Zie het maar als een lesje voor de bewoners van Binnenhof 1a Den Haag. En ook voor u.
  Bezuinigen = minder geld uitgeven.
  Bezuingen is dus niet: de burger meer geld vragen en DAT vervolgens bezuinigen noemen. Want als je dat als regering doet besodemieter je de boel, dan bedrijf je propaganda.
  Regering en propaganda, hoe ging dat ook alweer?
  Niet iets van de laatste jaren. Bestaat volgens mij al zolang als dat er mensen op deze wereld rondkuieren.
  Hier is een berucht voorbeeld uit de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw. Luister alleen naar het 1e gedeelte:
  http://tinyurl.com/6v4z43c
  En… heeft u het gesnapt dat regering en propaganda elkaar moeten aanvullen? Binnen Rutte II en consorten snappen ze het ook…
  Trapt u ook nog steeds in die VAL mbt bezuinigen terwijl u wéét
  dat er heel iets anders aan de hand is?
  En wat de immigratiepolitiek van Geert Wilders betreft dit:
  de Nederlandse belastingbetaler is niet instaat om alle maatschappelijke, sociale en financiële problemen van de rest van deze wereld op te lossen. Dat is sowieso in logistiek opzicht onmogelijk. Degenen die (hier) denken dat dat wel kan verklaar ik voor gek, die moeten zich nog maar eens laten nakijken.
  Verder is Nederland geen immigratieland, qua aantal vierkante kilometers die we tot onze beschikking hebben, helemaal NIET.
  Nederland kan en mag niet volgebouwd worden, dat beetje natuur wat we nog hebben zullen we moeten beschermen.
  Buiten dat is er een wezenlijk verschil tussen een echte asielzoeker en iemand die hierheen komt op basis van economische motieven. Maw: de Roemenen en Bulgaren die hierheen komen adviseer ik hier niet heen te komen maar alles in het werk te stellen het eigen land op poten te zetten en niet de rest van de EU op te laten draaien voor de eigen blunders!

  Meneer Storm [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Meneer Storm [2]: Ben ik weer even…
  Hier is het zoveelste bewijs van propaganda.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/7884/Prinsjesdag/article/detail/3510351/2013/09/16/Dijsselbloem-Nu-minder-streng-bezuinigen-draait-herstel-EU-de-nek-om.dhtml
  Lasten verder verzwaren -en dat is wat Dijsselbloem feitelijk bedoelt met bezuinigen- zal pertinent niet leiden tot economisch herstel, omdat de mensen dan gewoon nog veel minder te besteden hebben.
  Problemen kunnen m.i. wel voor een groot deel opgelost worden als de overheidsuitgaven verder worden teruggedrongen.
  Dus niet aan een JSF beginnen als je wéét dat er geen geld is.!!!

  Meneer Storm [4] reageerde op deze reactie.

 4. Of misschien wel de eerste en laatste van Koning Willem Alexander?
  Als hij een vent is weigert hij de pulp van dit kabinet voor te lezen.

 5. Dit incompentente roofridderkabinet moet inpakken, wegwezen en
  nooit meer terugkomen!

 6. Door het verlagen van de pensioenpremies voor ambtenaren gaan de ambtenaren er in 2014 met 2% op vooruit. De rest van de burgers mag doodvallen, die gaan er van 0.5 tot 2.5$ op achteruit.
  Ik hoop op en steun een langdurige staking van werknemers in bedrijven tegen dit kabinet.
  Binnen de EU kun je beter tot de minder presterenden horen want dan krijg je geld i.p.v. het aan andere landen te moeten betalen.

Comments are closed.