cattle marketKnollen voor citroenen.
Heerlijk smullen die ophef over de recente plannen om weer eens een greep in de pensioenkassen te doen door verplichte aankoop van hypotheken. Het is niet de eerste keer (Lubbers) en zal zeker niet de laatste zijn. Ik kan nu nog niet veel verklappen (dit valt onder mijn ambtsgeheim) maar ik kan een tipje van de sluier oplichten: in plaats van rommel hypotheken een solide vordering op een failliete Staat. We noemen het hier in de wandelgangen: ‘pulling a Poland’. Hihi, ik kan haast niet wachten om het volk te zien kronkelen als we het bekend maken.

Divide et empera.
Allerlei facties schieten meteen in de stress en proberen via de Staat (ons dus) de schade te beperken of zelfs een voordeeltje te halen. Jongeren maken ouderen voor rotte vis uit en vice versa. Heerlijk die slave on slave action. Allemaal komen ze jammeren bij ons, de echte plunderaars, om de ander de loef af te steken. Fantastisch, en dan te bedenken dat homo sapiens geacht wordt intelligentie te bezitten. Toegegeven, we hebben ze zelf onder dwang opgeleid. Een meesterzet al zeg ik het zelf. Leraren zullen ons nooit afvallen, dus na 14 jaar indoctrinatie inferieur staatsonderwijs door leraren met uitgebreide ontslagbescherming (geen dank, daar zijn we voor) zijn we nog generaties verzekerd van kritiekloze staatsdroids. Wiens brood men eet.

Panem et circenses
We hebben door jarenlange plunder, veranderende premies, wijzigingen in pensioen programmas, stamrecht BVs, pensioengaten, CAO reparaties, VUT regelingen, lenen met de jeugd als onderpand, geld printen, rente manipuleren en propaganda de boel zo ondoorzichtig gemaakt dat niemand meer weet wat nu eigenlijk de meest rechtvaardige oplossing is. Het is zo geniaal dat we eigenlijk vinden dat we recht hebben op een publieke huldiging en een jaarlijkse prijsuitreiking voor het meest geslaagde plunderprogramma. Maar dat zou de slaven wellicht wakker schudden. Hoewel we ze met Boer zoekt vrouw op staatsTV aardig mak weten te houden. Het Malieveld moet nodig eens gegraasd worden.

Après moi le déluge.
De ouderen zeggen dat ze recht hebben op een bepaald pensioen omdat ze altijd premies hebben betaald en het hen beloofd is. De jongeren zeggen dat de ouderen veel te weinig premie hebben betaald door verkeerde rekenregels (door ons gemaakt) en door inflatie (door ons gelddrukken) en door te lage rente (door ons gemanipuleerd). De ouderen hebben zich zelf het recht op allerlei riante regelingen gestemd (door ons gefaciliteerd) die onbetaalbaar zijn in een omslagstelsel (door ons gemaakt) in combinatie met een vergrijzende bevolking. De ouderen hebben honderden miljarden aan gasbaten verjubeld aan allerlei linkse hobbies en als dank de jongeren gebruikt als onderpand om een enorme staatsschuld op te bouwen. De ouderen hadden moeten weten dat dit gaande was (maar ja, door ons opgeleid) maar hebben hun kop in het zand gestoken en mee gefeest. De kater is voor later en zo’n prachtige multiculti samenleving is natuurlijk onbetaalbaar.

If you cant beat them
Hoe het ook zei, wij spinnen er altijd garen bij. Het is echt niet zo moeilijk om belastingvee te houden, hier is onze handleiding, slechts 24 pagina’s! (voor onszelf willen we het wel simpel houden). Of hier het filmpje dat u te zien krijgt op uw eerste werkdag op ons Ministerie.

Kom ook bij ons ‘ werken’, financiele problemen zijn voor sukkels.

Uw nederige dienaar,

A. te Naar, beleidsdeskundige afdeling communicatie Ministerie van Onnodige Zaken

3 REACTIES

 1. BRON*http://www.1meikomitee.net/48.htm
  pensioengelden van havenwerkers gestolen
  grote fraudes bij Nederlandse pensioenfondsen
  80er jaren ABP, pensioenfonds overheid
  1991 pensioenfonds Gasunie
  1997 Philips pensioenfonds
  1998 MN Services, kleinmetaal
  2003 Stork pensioenfonds
  2007 Philips pensioenfonds

  Sux6 & masseltof

  Jhon

Comments are closed.