Als het publiek de schulden van een land niet langer financiert en de centrale bank meer dan de helft van de nieuwe staatsschuld op moet kopen ben je als land failliet.

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

2 REACTIES

  1. En dan ben je als land overgeleverd aan de zionisten/nep joden en is het spel gespeeld zoals het moest. De interest op dit uit niets gecreëerde poen zal als een molensteen om iedere aardbewoners nek hangen en mogen zij allen zich verheugen op een leven als lijfeigene van dit hele zieke niet bestaande ras wat over lijken gaat en zo aan de macht is gekomen. Wilt u ook rijk worden door over lijken te gaan (anders is niet mogelijk)? Erg libertarisch is het niet, maar het maakt wel dat je een rijk leven zult lijden op aarde, alleen is dan je ziel wel verkocht aan satan die volgens de jongens niet zou bestaan en daarom ook geen problemen zal opleveren. Klopt ongeveer, satan bestaat ook niet als zodanig -god en de satan zijn één- en zit in hun portemonnee.

Comments are closed.