Stefan Molineux laat in 16 minuten zien hoe beschamend het is om onderdanig aan politici te bedelen om een beetje vrijheid terug te krijgen. Verlaag je niet dit slaafs gedoe en wandel je eigen weg!

4 REACTIES

 1. Helaas heeft Stefan Molineux weer helemaal gelijk,ik heb soortgelijke verhalen wel eens op het werk verteld,helaas stuit je dan op volledig onbegrip,maar ik ben dan ook niet zo welbespraakt.
  Ik heb hieruit ook de les geleerd dat Nederlanders een schapenvolk is,niets mee te beginnen dus,behalve voetbal en sterren springen etc,daar lopen ze dan wel warm voor.
  Kom op dus Nederlandertjes,schouders eronder en werken voor al die schulden die je overheid voor je gemaakt heeft,slavernij voor jullie en je kinderen en kleinkinderen,werken tot de dood intreed.
  Arme sukkels.

 2. Hopelijk dringt het nu eindelijk ook tot de Vrijspreker door.
  Vanaf nu geen LP-promotie meer!

 3. Gewoon niet meer met politiek bezig zijn, ook niet meer onzin kijken wat er op tv komt publiek of commercieel. Ook niet meer stemmen, ook niet op die Manders. Als hij een zetel heeft dan gaat hij ook niks bereiken en krijgt hij een leuk inkomen van ons belastinggeld.

  Fuck politiek en ideologieën dus ook die van Rand en ga zwart werken en word politiek onverschillig.

  Greetz

Comments are closed.