we are changeWe are change Rotterdam laat in een filmpje van ruim drie minuten stuntelende PvdA-ers zien.

Mij valt vooral de arrogantie der heersers op, een houding dat ze totaal geen zin hebben in het afleggen van verantwoording.

Achtergrond, er is een undercover operatie bij de bijstand opgezet te Rotterdam, resulterende in een videoverslag van ruim een uur. Over de uitkomsten van dit undercover onderzoek werden de politici benaderd. Bij uitstek een gelegenheid om te ervaren hoe de Haagse werkelijkheid, of in dit geval de Rotterdamse stadhuiswerkelijkheid, in de praktijk uitpakt. Dit wordt totaal genegeerd.

5 REACTIES

 1. Jammer dat de mafiosi niet met naam en smoel in beeld kwamen.
  Name and shame zou beter zijn. Misschien weet de buurman van zo’n belastingparasiet niet eens hoe ie omgaat met mensen die na jarenlang werken de pech hebben om in de bijstand terecht te komen en hun geld net zo voorwaardevrij willen recupereren als zij het -onder dwang- afstonden aan de roverheid.

 2. Dit korte filmpje demonstreert duidelijk hoe politici lak aan de kiezers hebben.
  Voor ons plan “De Weg naar Vrijheid” hebben zowat alle fractieleiders een oplossing gestuurd dmv loskoppelen ontwikkelingshulp. In één klap € 5 miljard besparing op de begroting!
  Niemand gaf een antwoord. Een enkele “ontvangstbevestiging”.

  Kennelijk vinden ze het wekenlang onderhandelen over een miljoentje plus of min veel leuker. En de domme kiezer moet er zich niet mee bemoeien. Over enige tijd mag hij wel weer een bolletje kleuren!!
  Zie: http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/07/haalbare-weg-naar-vrijheid/

 3. De ‘volksvertegenwoordigers’ veinzen alleen interesse in het volk om zoveel mogelijk zetels voor de verkiezingen binnen te slepen. Daarna niet meer storen want we voeren ons eigen programma uit waarbij we de kiezer niet nodig hebben. Een totale stemboycot en het werken aan een beter alternatief (Bitcoin, ruilhandel, zwarte economie etc.) zet meer zoden aan de dijk dan figurant spelen in hun toneelstuk.

Comments are closed.