avatar MMAPHoe ver kan een dictatoriaal regime, zoals onze “democratische EU” gaan in het vernederen, über-reguleren en knechten van zijn slaven? Uw zorgpakket inrichten? Uw vervoersmiddel waarmee u het nog af te laten roven inkomen bij elkaar moet verdienen? Of zou men zich druk maken over lampjes van meer dan 60 Watt?

Nou, zo ver gaan ze al, die rascommunisten uit Brussel. Maar het wordt nog gekker: men wil zelfs wat te vertellen hebben over uw stofzuiger. Of beter, het voorstel ligt gereed om stofzuigers boven de 900 Wat vermogen te gaan verbieden.

Wanneer worden de slavenschaapjes eindelijk eens wakker? Hoe ver gaat dit nog door?

Zie deze link en deze.

 

Fijn weekeinde en probeer de bezem weer eens op uw laminaatje in plaats van de stofzuiger. Of alvast 1 of 2 1600 Watt stofzuigermodelletjes in voorraad nemen?

MMAP

 

9 REACTIES

 1. Kijk MMAP, we zijn het met elkaar eens dat die gekken in Brussel volkomen de weg kwijt zijn en ook nooit meer terugvinden. Waar ik wel wat voor voel is mensen de inzichten bieden dat je goedkoper uit kunt zijn als je minder stroom verbruikt. Dat scheelt pleuros op je energierekening. Brussel gebruikt echter het welbekende pressiemiddel van “verbieden”. Als die pluchepoepers nou eens een cursus marketing zouden volgen. (NIMA A is voldoende voor de basis) dan zouden ze inzien dat stimuleren en het in kaart brengen van de wens van de klant veeeeeel meer zou opleveren. Maar dat is natuurlijk te logisch voor Brusselse politiekerts die liever moeilijk doen en macht uitoefenen op gepeupel.

  Als iedereen al zijn lampen zou vervangen voor LED verlichting dan schrikken de energiebedrijven zich wezenloos. De omzet daar zou met minstens de helft inkakken.

  Enfin wees lief voor uw dierbaren

  Pendragon

 2. Ik heb een stofzuiger van 1600 Watt en die blijf ik gewoon gebruiken. Ik heb ook onlangs een bladblazer van 2700 Watt gekocht omdat onze gezondheid het niet meer toelaat om de tuin te vegen.
  Komen ze soms controleren? Ik weiger ze de toegang tot mijn huis en mijn tuin zonder huiszoekingsbevel! Als ze toch proberen krijgen ze een aanklacht wegens huisvredebreuk!

 3. Ik ben voor mijn werk diverse malen in China geweest. Daar was het verboden om bij buitentemperaturen boven de -10 C verwarming te gebruiken. Onder een bepaalde breedtegraad mocht je niet eens verwarming hebben.
  Dus liepen mensen in fabrieken en kantoren de hele dag met dikke jassen, handschoenen een oor warmers aan.

  Is dat de weg die de EU op wil? Staatsdictatuur?
  Ik verklaar de oorlog aan de EU door niet te doen wat zij willen. En ik hoop dat er veel mensen ook zo overdenken.

 4. Mijn leraar vroeger heeft het mij zo uitgelegd: Stel je hebt een kist appels die van de keuken naar de kelder moet.
  Een volwassene kan dat in 1 keer. Een kind van 10 kan dezelfde arbeid verrichten, maar is hierin minder effectief.
  Als je dus een stofzuiger hebt die nog maar de helft van het vermogen heeft als je gewend was, dan doe je er op zijn minst dubbel zo lang over.
  Per saldo verlies je erop. Doordat de stofzuiger dubbel zo lang loopt, slijt deze ook nog eens dubbel zo snel.
  Het is in het kader van stroom besparen leuk bedacht, maar het gaat niet werken.

 5. Weten jullie waarom de EU dit doet?
  Ook de europese overheid duld geen concurrentie, iets wat meer zuigt als de EU dan kan natuurlijk niet.

 6. Minder gebruiken is prijs per kW/h omhoog, hoe dan ook ze hebben je bij de ballen!

 7. Wat ze hier crieeren is een zwarte markt waarbij mensen via internet of op andere manier alle verboden middelen gaan kopen. Dat deden ze al met drugs via dat ene site (kan zo niet op de naam komen) die onlangs door FBI gesloten was. Dat gaan ze ook doen met andere dingen. Hoe meer ze het verbieden, hoe meer mensen het zwart gaan verkopen en dus hoe minder ze belasting krijgen.

  Uiteindelijk gaat het tegen hun werken. Eigenlijk maken ze het moeilijker voor hun zelf. Minder producten op de markt, minder btw inkomsten. Dus uiteindelijk krijgen ze minder geld binnen en meer mensen worden boos. Natuurlijk verzinnen ze wel manieren om nog meer geld van ons te jatten, maar dan worden wij alleen maar bozer over. Dus ik zal zeggen, ga vooral je gang EU en wie weet komt die revolutie een stuk sneller dichterbij.

  Ze maken zichzelf gewoon sneller kapot hierdoor.

 8. Waar praten ze eigenlijk over, huishoudens verbruiken maar 0,04% van het totale stroom verbruik. Alleen een leek met een I.Q. van amper 80, die nergens verstand van heeft, zou dit een goed voorstel vinden.

Comments are closed.