avatar MMAPIn dit artikel las ik nogal voorspelbaar nieuws: Het gaat niet lekker met Nederlandse financiën. Ondanks extra staatsberoving van de burger, zogenaamde bezuinigingen, alle idiote leugens over dat het beter gaat en een stel ontspoorde politici die denken dat ze dit land gaan redden, glijden “we” verder af.

8 REACTIES

 1. Wel even netjes de bron vermelding erbij doen he;)

  Dit artikel is mede mogenlijk gemaakt door de Stichting Open Deur.

 2. @Hub Jongen [3]:
  ik zou zeggen, luister even (op bnr, 8 okt.) naar een bijzonder
  geagiteerde kees de kort.
  in mijn eigen simpele woorden: klaas heeft het over de dingen
  waar hij zich vooral niet mee moet bemoeien, en zwijgt over
  datgene waar hij wel over gaat, nl. monetaire zaken.
  en “een gevoel”, mijn balcondeuren staan nog steeds open en mijn
  gevoel zegt, dat het zo langzamerhand iets kouder begint te worden. bovendien heb ik het gevoel dat ook mijn kat hetzelfde
  gevoel heeft. dag klaas.

 3. Goudzoekers dachten altijd dat ze op een goudmijn zaten, maar helaas was het vaak zand wat ze zagen, en een regering denkt ook dat ze op een goudmijn zitten, het kapitaal van de burger!! Ook dat zal een tegenvaller worden voor de burgers, maar de hoge heren nemen het er wel van !

Comments are closed.