meeuw-op-paalOp de bekende dinsdagavond bijeenkomst te Marlot spreekt deze keer Paul Buitink. Hij geeft een presentatie over hoe je zo vrij mogelijk kunt leven in een alsmaar onvrijere wereld. Hij gaat daarbij in op zijn ervaringen als permanente toerist, zijn werk als manager marketing bij GoldMoney.com en andere initiatieven die hij heeft ontplooid. Ook geeft hij aan hoe hij is zich gaan identificeren met ‘hippie kapitalisme’ waarbij individuele vrijheid, maar ook het belang om vrijwillig te delen centraal staan. Tenslotte gaat hij in op de kracht en toekomst van alternatief geld als Bitcoin, dat hopelijk uiteindelijk het huidige oneerlijke geldsysteem zal vervangen.

Over de spreker
Paul Buitink, geboren in 1980, is al jarenlang actief bezig om individuele vrijheid en verantwoordelijkheid te promoten wereldwijd. Tot september 2013 was hij verantwoordelijk voor de marketing bij GoldMoney.com, een goud- en zilver handelaar en voormalig betaalsysteem. Eén van zijn successen was het starten van een YouTube kanaal gericht op financiële educatie dat inmiddels 13,000 abonnees heeft en hem naar Cyprus bracht voor een korte documentaire. Paul heeft de afgelopen jaren in Amsterdam, Madrid, Jersey en Londen gewoond en vertrekt binnenkort naar Quito in Ecuador. Hij richt zich nu voornamelijk op Bitcoin, start-ups en educatie.

Details
U kunt zich aanmelden via Facebook (niet verplicht), aanvang, Dinsdag 1 oktober om 20 uur. Locatie: Libertarische Partij, p/a Haags Juristen College, Landgoed Marlot, Leidsestraatweg 77A, 2594 BB ‘s-Gravenhage, T 070-4262600

Morgen 2 oktober Leeuwarden
Morgen is er een borrel te Leeuwarden, detail alhier.

Vrijdag 4 oktober LIJP Utrecht
Vrijdag organiseert LIJP een borrel te Utrecht, detail alhier.

3 REACTIES

  1. Waarom zou je je computer zoveel hoofdbrekens bezorgen om een paar bitcoins te maken als je er ook iets productiefs mee kon doen? Je kunt bitcoins ook meer waard laten worden door er meer goederen en diensten tegenover te stellen, door iets productiefs te doen.

    pcrs [3] reageerde op deze reactie.

  2. Nou daar zijn jullie lekker op tijd mee. Had ik dit eerder gelezen was ik er geweest. Klinkt interessant!

  3. @Pteranodon [1]: Met de gewone huis tuin en keuken computer kun je het wel vergeten in de mining bussines. Het geldt natuurlijk voor elke vorm van cash: je kunt er altijd wat produktiefs mee gaan doen. Als je het uitgeeft, betekent dit echter dat iemand anders nu de cash vastheeft.

    Er is natuurlijk een reden om cash aan te houden. Als je denkt dat je er nu even geen goed doel voor hebt, maar dat in de toekomst wel krijgt.

Comments are closed.