avatar MMAPIn een artikeltje, dat op zich al weer de immoraliteit van de roverheid weergeeft (bezuinigen op defensie = diezelfde huurmoordenaars in vaste loondienst nemen als beveiliging…? Dat is godverdegodver geen bezuinigen, stelletje debiele apen !!!) stond de zin:…

“Wij hebben als het Rijk een voorbeeldfunctie”. Aldus een of andere vent, Blok genaamd, die blijkbaar door alle Nederlanders verkozen is opperdebielhoofd te spelen over een landelijke portefeuille “Wonen”.

Zo! Het Rijk heeft een voorbeeldfunctie. Mooi. Want:

Ik mag dus ook mensen 50-80% van hun inkomen afpersen, omdat ik daar betere doelen mee denk te hebben en ik er dan ook nog wat voor teruggeef? Dank u voor het voorbeeld, vanavond even mijn buurvrouw beroven die veel te veel geld uitgeeft aan kleding, waar ik wel wat leukers mee kan doen of anderen beter mee kan helpen.

Ik mag dus ook mijn steun (en het afgeroofde geld) uitbrengen aan andere organisaties die levende individuen in andere landen platbombarderen, omdat die organisaties vermoeden hebben over bepaalde zaken of gewoon hun eigen politieke stroming (democratie) in bepaalde landen door te duwen? Dank u voor het voorbeeld, morgen die andere buurman tijdens zijn wandeling naar zijn dwingende sekte (= kerk) maar eens flink op zijn smoelwerk slaan, omdat hij zijn dag anders besteedt dan ik. Of doodschieten, want met de roverheid als voorbeeld (= de criminele dwinger die wél het vuurwapen mag dragen), mag ik hem natuurlijk ook uit de weg ruimen.

En zo zijn nog veel meer van die prachtige voorbeelden van het Rijk, te vertalen naar uw en mijn eigen leventje. En zo zien we dan dus, dat wanneer wij ons dezelfde privileges toe gaan eigenen, als het Rijk zich heeft toegeëigend, het dán juist een chaos zal worden.

Het is juist roverheidsgedrag dat mensen kwaad doet, als de controle weg zou vallen.

 

Fijn weekeinde en gedraag u een beetje moreel en netjes alstublieft…, dus NIET zoals dat voorbeeld, de roverheid,

MMAP.

12 REACTIES

 1. ‘Het Rijk’ zal die beveiligers nog hard nodig hebben als de meerderheid van de bevolking wakker wordt en beseft dat ze beroofd is van alle rechten en eigendommen. ‘Het Rijk’ kan de beveiligers dus beter te vriend houden.

 2. Ik ben misschien wel oud en versleten, maar ik heb tenminste nog “wel ” een geweten.!!!!!

 3. Het Rijk heeft inderdaad een voorbeeldfunctie maar als je dat voorbeeld volgt en je bezittingen beschermt (en dat is niet eens stelen) word je als burger keihard aangepakt.
  Conclusie: wij zijn inmiddels de slaven van onze overheden; onze bezittingen zijn niet van ons maar van hen.

 4. @jhon [5]:

  Leg eens beter uit waarop je voorbereid bent en hoe anderen dat ook kunnen.

  In het Volkskrant artikel zag ik: ” Daarmee zijn in totaal 110 duizend werknemers betrokken bij de afdeling veiligheid van de overheid.”
  Dat komt neer op 1 veiligheidspersoon op elke 145 burgers.
  Wanneer wordt NL nu een politiestaat?
  r

  jhon [9] reageerde op deze reactie.

 5. het omzetten van flex naar vast gaat sowieso meer geld kosten.

  de status van ambtenaar brengt de incentive om hard te werken omlaag en iemand ontslaan wordt een erg dure grap.

  wel apart dat Blok hiervoor een beetje extra voor wil betalen. Maar ja, niet zijn eigen geld. Makkelijk uitgeven.

  Het goede voorbeeld is dus: ‘we maken wetten die het duurder maken om iemand te ontslaan, daarna nemen we meer mensen aan en anderen mogen de extra kosten betalen’

 6. “If people acted like governments, you’d call the cops” – Kelvin Throop

Comments are closed.