slaveDe Amerikanen flikken het maar weer eens. Niet dodelijke wapens hebben de toekomst en een van de beste opties is het zogenaamde Active Denial System. Dit is een microgolf wapen dat een intense bundel energie van grote afstand (thans tot op een kilometer) nauwkeurig op een individu of een groep individuen kan richten. Deze individuen krijgen de sensatie levend gekookt te worden. Dit kan het werk van de politie en veiligheidsdiensten zoveel gemakkelijker en effectiever maken.

Allereerst een korte video die uitlegt en laat zien hoe het werkt:

Dit zou voetbalsupporters prima kunnen kalmeren. Stel je voor dat er binnen een stadion een opruier bezig is die de rest opfokt. Even het ADS richten en de stoere opruier ligt krimpend van de pijn op de grond. Stel je een spreekkoor voor op een tribune, welke kwetsende teksten debiteren richting minderheden. Even het ADS richten en klaar. Op deze manier kunnen we de voetbalwedstrijden tot een genoegen maken, het aloude hi ha hondelul zal voorgoed tot het verleden behoren. Vakken die niet meezingen met het Wilhelmus kunnen een disciplinaire lading krijgen zodat bij interlands het hele stadion uit volle borst het Wilhelmus meezingt.

Denk ook aan de mogelijkheden tijdens bijvoorbeeld Prinsjesdag. Achter de gouden koets rijdt een geluidsmeetwagen en een ADS wagen. Als een sectie van de toeschouwers niet hard genoeg de politiek correcte leuzen heeft gescandeerd kan de ADS wagen de betreffende burgers middels een corrigerende heropvoedende stralingsdosis aan gedragstherapie onderwerpen.

De voorzitter in de Tweede Kamer zou over een ADS inrichting dienen te beschikken. Is het meteen uit met de diversiteit aan meningen in de Tweede Kamer die ons land verlamt en is er eindelijk de broodnodige eensgezindheid. Sterker nog, kamerleden die niet hard genoeg klappen en juichen en daardoor het protocol der nationale eenheid frustreren kunnen op deze manier eindelijk de volle laag krijgen die ze verdienen.

Om de Europese integratie te bevorderen zouden we wellicht de ADS knoppen van de kamervoorzitter moeten afnemen en deze net als we eerder gedaan hebben met de sleutel van de schatkist aan Brussel overhandigen. Stel je eens voor, een Europa dat met een stem spreekt, namelijk die van de leiders uit Brussel.

Het ADS gaat eindelijk een rechtvaardige samenleving mogelijk maken. Laten we als Nederland gidsland worden voor de wereld en deze technologie met beide handen aangrijpen.

13 REACTIES

 1. Laten we als Nederland gidsland worden voor de wereld en deze technologie met beide handen aangrijpen.

  Low Frequency Pulse daar zouden we niet aan moeten beginnen. Het is een magnetron straling en de gevolgen kunnen desastreus zijn.

  Ratio [2] reageerde op deze reactie.

 2. De criminelen staan te popelen op de zwarte(wapenmarkt) om deze wapens te kopen en U met een bezoek te vereren !

  Jhon

 3. Geweldig. Laten we vooral dit soort wapens inzetten en 100% vertrouwen in de overheid. Want overheid is GOD en je hoort ze te gehoorzamen en volledig te vertrouwen zonder (kritisch) na te denken. HEIL OVERHEID, HEIL OVERHEID. zonder jullie was ik vrij geweest en had ik meer geld ter beschikking. HEIL OVERHEID, HEIL OVERHEID. Jullie zorgen goed voor mij en hebben NOOIT domme dingen gedaan met mijn geld. HEIL OVERHEID, HEIL OVERHEID. Ik bid me 3 keer per dag tot U en bij het eten wens ik MARX RUTTE het beste toe. HEIL OVERHEID, HEIL OVERHEID. Ik vertrouw U met mijn vrijheid en mijn privacy, ik weet het zeker dat U het nooit zult schenden en mij altijd zult beschermen. Ik weet dat U het beste voor me heeft en mij als individu zult respecteren. HEIL OVERHEID, HEIL OVERHEID.

  Echt serieus, ik krijg rillingen terwijl ik dit aan het schrijven ben. verschrikkelijk. Heeft me echt veel moeite gekost om zoiets te schrijven. BAH. ik ben zo terug, moet even flink gaan kotsen. En de zure smaak even wegspoelen. Gadverdamme. Ben blij dat ik niet bij de massa hoor en een overheid slet ben.

 4. @Ratio [2]: Nee natuurlijk niet, ik heb 100% vertrouwen in de regeringen wereldwijd…. (En toen werd ik wakker, zwetend).

 5. Wat is er mis met normale dodelijke wapens? Waarom zou je lastposten in leven laten? Die gasten gelijk opruimen schrikt pas echt af!

  Kijk maar hoe de nazi’s en de commies het deden: één kik dat je het er niet mee eens was en je zat in een strafkamp (‘heropvoedingskamp’) of je stond voor een vuurpeleton.

  Fascisme is dat je als burger volledig ondergeschikt bent aan en je leven totaal in dienst staat van de overheid. Zij zijn er niet voor jou, jij bent er voor hén.

  Dit halfzachte gedoe met ‘niet-dodelijke’ wapens is net alsof Vadertje Staat om zijn burgers geeft en ze slechts af en toe een corrigerende tik wil geven. Niets is verder van de waarheid.

  ================

  “The aim of public education is not to spread enlightenment at all, it is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed and train a standardized citizenry, to put down dissent and originality.” – Henry Louis Mencken

 6. Hitler’s natte droom: nu hoef je de mensen niet meer honderden km ver naar ovens te transporteren.
  Het zal veelzegend zijn wanneer een regering (in de VS of waar dan ook) inderdaad investeert in “Oven 2.0”

 7. De mens is gek. Volledig gestoort. Of zijn er toch andere entiteiten onder ons?

 8. Het is eigenlijk heel makkelijk om dit soort wapens te bouwen en het is ook simpel om een antie-wapen voor deze te bouwen. En je kunt zelfs deze omkeerbaar maken, zodat de richter een dubbele doses elektrogolven retour krijgt. We praten nu net alsof dit een nieuwe techniek is, maar deze is al meer dan een eeuw oud.

  ric ardo [12] reageerde op deze reactie.

 9. @Qvic [11]: Dus jij wilt beweren dat er een eeuw geleden al RF technologie bestond? Heb je er voorbeelden van? Het lijkt mij erg sterk dat er toen, in 1913 radio frequence devices bestonden. Kom aub niet aan met iets wat erop kan lijken want daarmee onderbouw je je reaktie niet.

  THX-1138 [13] reageerde op deze reactie.

 10. @ric ardo [12]:

  Een groot deel van het elektromagnetische spectrum was eind 19e eeuw al bekend (incl. röntgenstraling en gammastraling die dodelijk zijn in hoge dosis).

  Tesla voorspelde de radar (op basis van microgolfstraling) al rond 1900 en begin jaren 30 van de 20e eeuw waren er al experimenten om (hoogvermogen) radar als wapen te gebruiken (‘death ray’). Als detectiemiddel werd de radar erg succesvol maar niet als wapen.

  Vlak na WOII kwam de eerste microgolfoven voor het bereiden van voedsel op de markt. Dat bleek wél een succesvolle ontwikkeling.

  http://wwiimicrowaves.com/The_Timeline.html

Comments are closed.