meeuw-op-paalDe komende dagen hoeft u zich op libertarisch vlak niet te vervelen. Door het hele land vinden borrels en lezingen plaats. Kom gewoon eens langs en draag bij aan een bloeiend libertarisch Nederland.

 

Utrecht woensdag 30 okotber

De maandelijkse borrel in cafe the Guardian, toegang gratis, biertjes voor eigen rekening, aanvang 20 uur. The Guardian, Utrecht Van Sijpesteijnkade 1 3521 AH Utrecht

Groningen woensdag 30 okotber

Belangrijke mogelijkheid voor Groningers om een libertarisch geluid te laten horen. De planning van de LP Groningen voor de gemeenteraadsverkiezingen staat op het programma. Vanaf 20 uur in de zaal een toelichting en vanaf 21 uur borrelen en netwerken in de bar. Hoe meer mensen zich inzetten hoe harder de roep om vrijheid gaat klinken. Details: Eetcafé Time Out, Poelestraat 34 9712 KB Groningen. Toegang gratis.

Enschede donderdag 31 okotber

Een van de meest interessante evenementen lijkt me de lezing van Kelvin Thompson in Enschede over de privatisering van de waterkeringen. Details: zie Facebook. Locatie: Saxion Enschede Lokaal WB-35 Saxion Enschede hoofdgebouw M.H. Tromplaan 28, aanvang 20 uur. Zie ook LP Almelo. Toegang gratis.

Amsterdam vrijdag 1 november

LIJP komt naar Amsterdam toe, aanvang 20 uur, locatie Heffer, Oudebrugsteeg 7, Amsterdam. (vanaf CS bij Teasers oversteken richting Warmoesstraat). Info.

Den Haag dinsdag 5 november

De maandelijkse lezing georganiseerd door te LP op landgoed Marlot. Details volgen nog.

Leeuwarden woensdag 6 november

De maandelijkse borrel. Zou Libertarisch Leeuwarden achter blijven bij de libertarische Groningers of komt er ook hier een deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen middels de LP? Drankjes zijn voor eigen rekening maar verder is de toegang uiteraard gratis. Details: aanvang 20 uur. Café de Rus Stationsweg 28 8911 AJ Leeuwarden

4 REACTIES

 1. Ik vind dit volksverlakkerij, want als je zelf zegt dat je libertarisch bent en dat je toch het zelfde politiek getinte weg gaat volgen, als de gevestigde order. Het is lood om oud ijzer dus. Als je libertarisch bent, wil je zoveel mogelijk onafhankelijk zijn en zoveel mogelijk zelf bedruipend zijn in al jou levensbehoeftes. Daar hoort in mijn optiek geen gemeenschappelijke politieke doelen bij. Zo wie zo niets met politiek te maken hebben, je distantieert juist van de politiek.

  Peter Tiet [2] reageerde op deze reactie.
  Ratio [3] reageerde op deze reactie.
  Rechtse Rakker [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Qvic [1]: de huidige politiek beperkt mijn vrijheid en onafhankelijkheid. elke energie die wordt gestoken in de afbraak van het socialistische systeem is goed gespendeerd.

 3. @Qvic [1]: 1] niet alle genoemde activiteiten zijn van de LP. 2] Het is echter een gegeven dat de LP een van de meest actieve libertarische organisaties is. Idem Ron Paul in de VS. De politieke weg spreekt mensen toch aan en kan veel goed doen voor de verspreiding van het libertarisme, maar het is wel een weg met grote valkuilen. 3] libertarisme is volgens mij niet gelijk aan zelfbedruipendheid, het is contractvrijheid zonder dwang

 4. @Qvic [1]:

  Los van wel of geen politiek zijn de LP-bijeenkomsten een mooie gelegenheid om gelijkgezinden te ontmoeten. Aangezien de meeste mensen socialist of anderszins collectivist zijn is het wel eens fijn om te merken, dat je niet de enige bent.

Comments are closed.