Reacties
 1. Igor schreef op : 1

  Don’t count on it, government “services” are shut down while are the restrictive measures are running on backup power, seems to me its more of a exercise to show everyone how much they need the government.

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. Hub Jongen (auteur van dit artikel) schreef op : 2
  Hub Jongen

  @Igor [1]:
  Juist. Slechts 18 * van de overheid is dicht. En wat de parken betreft zijn alleen die gesloten die druk bezocht worden!!

 3. Henri schreef op : 3

  [Vind Ik Leuk]

 4. Pteranodon schreef op : 4

  Zolang de belasting niet shut down is is die vermeerdering van vrijheid nogal betrekkelijk. Verder zijn hele gebieden groter dan Nederlandse provincietjes ontoegankelijk voor niet-bewoners, de nationale parken. Ik zou me reuze genaaid voelen bij een shutdown, naarmate het aantal overheidsdiensten talrijk is, omdat er wel voor wordt betaald.