Person_JesseVenturaJesse Ventura is een bijzondere Amerikaan. Hij was een worstelaar en ik meen zelfs kampioen in een bepaalde afdeling. Hij was Gouverneur van de staat Minnesota, en heeft op de nominatie gestaan om Presidentskandidaat van de Amerikaanse Libertarische Partij te worden.

 

Jesse is een “recht voor zijn raap”mens en fel tegen de huidige politiek. Het land is volgens hem kapot gemaakt door de Democraten EN de Republikeinen.
Hij roept op tot een nieuwe revolutie (Kan geweldloos) en vraagt of de mensen nog belasting moeten betalen als de regering “gesloten” is!

Onderstaande video met hem laat zien wat voor een persoon hij is, en daarbij zegt hij heel wat dat ook op de Nederlandse politiek toegepast kan worden.

Onderhoudend filpje van 11 minuten, en mogelijk geeft het een paar nuttige ideeën.
http://www.zerohedge.com/news/2013-10-05/jesse-ventura-calls-american-revolution-against-corrupt-system

15 REACTIES

 1. Ik heb Jesse gedurende mijn tweejarig verblijf in de VS vele malen op de tv kunnen aanhoren. Toen al dacht ik dat we behoefte hebben aan dit soort mensen. Hij zou een grote aanhang verdienen en misschien krijgt hij dat wel voor elkaar. Zijn opvatting strookt overigens met die van de bekende trend-researcher Gerald Celente, zoals je kunt beluisteren en zien op de dagelijkse “Trends in the News”. Aanrader!

 2. Mist de NLse LP niet een aansprekend persoon om deze Partij een gezicht te geven?

 3. @Igor [4]:
  Wat mij elke keer weer verbaasd is de mantra, dat het verbod over complotten te spreken, niet alleen door de feiten (politieke moorden en het enkele bestaan van wereldwijde spionagediensten), maar ook door de logica (waar macht wordt uitgeoefend ontstaan vanzelf complotten) worden weersproken. Wat mij nóg meer verbaasd is, dat dit absurde idee kritiekloos door geborneerde zelfbenoemde vrijdenkers wordt overgenomen.

  arvr [7] reageerde op deze reactie.
  Igor [8] reageerde op deze reactie.

 4. Jesse Ventura behoort tot dezelfde stroming als Ron Paul. Goed beschouwd zijn deze politici de echte vrienden van de burger. Zij zijn anti-militaristisch, tegen de invloed van het grote geld en voor een anti-speculatief geldsysteem. ‘Last but not least’ staan zij pal voor burgerlijke vrijheden. Met name de dictatuur van het huidige geldsysteem is deze heren een doorn in het oog. http://www.economie-macht-maatschappij.com/banken-schuldencrisis.html

 5. @spynose [5]:
  Misschien heeft dat ook wat te maken met de aard van de complot theorieën zelf.

  Als je zo de filmpjes op Youtube bekijkt lijkt het wel alsof de meest omslachtige verklaringen vanzelf uit de lucht vallen. Alsof we in een James Bond film leven!

  Laatst zag ik nog een complotje betreffende de Titanic. “Ze hebben haar laten zinken”. Bier en chips voor mij. 911 stuf? Magnifiek! Maar iets teveel bijelkaar geraapte “bewijzen” als je het mij vraagt…

  Er is echter een klein probleempje met het denken in complot theorieën. En dat is de aanname dat een aantal superslechte mensen samenzweren om een enorm groot kwaad aan te richten. Maar als je stelt dat het superslechte mensen zijn dan kan je ook stellen dat ze zich, bij de eerste kans of mogelijkheid, tegen elkaar keren en de boel in duigen valt.

  Waar vele mensen enorme complotten zien zie ik slechts delen van de bestuurselite samenwerken. De huidige overheden zijn weliswaar in onze ogen immoreel, maar dat zien de mensen die in het systeem leven zelf niet zo. En aangezien het ook mensen zijn werken ze gewoon samen.

  Zo zie je dus inderdaad dat de Eurocommunisten samen aan tafel schuiven met de multinationals, ieder met hun eigen motivatie, dat dan weer wel.

  Mjah, daar kan je dan een prachtige complottheorie over opbouwen, maar waar je in feite tegenaan kijkt is het niets meer dan ruis van een op hol geslagen systeem.

  Het beeld dat ergens op deze wereld een paar oude mannetjes (waarom geen vrouwtjes?) op gouden stoelen samen het lot van de wereld bepalen is, als je er nuchter over nadenkt, best wel zot. Tuurlijk niet.

  Er is een enorm systeem ontstaan wat zich centreert rond de enorme machtsconcentraties die wij overheid noemen. Dit is een open deur voor corruptie, de winkel is 24×7 open en het assortiment breidt zich dagelijks uit.

  De libertarische oplossing? Sluiten die toko.

  En misschien vindt de bestuurselite het wel heel erg fijn dat mensen zich verdwalen in allerlei complot en samenzweringstheorieën. Net zoals de CIA het destijds fijn vond dat er een hele “Aliens” cultus ontstond destijds in Roswell.

  Terwijl het feitelijk om een defecte weerballon ging die de Russische kernproeven probeerde te monitoren.

  spynose [13] reageerde op deze reactie.

 6. Ongetwijfeld wist Krol van deze pensioenaffaire. Maar hij niet alleen, ook de politiek, het OM en Justitie. Alleen hebben die gewacht tot het naar buiten brengen van dit geval tot de verkiezingen van volgend jaar in zicht komen. Nogal doorzichtig!
  Gisteren werd bij NieuwsUur de aanval op Geert Wilders geopend. Niemand in de EU zou met hem willen samenwerken. Wederom een doorzichtige poging om de verkiezingen van volgend jaar te manipuleren.
  Waarom doen de media dit? In opdracht van de coalitie en de “fatsoenlijke” partijen? Of hopende staatsmedia van Ned 1, 2,3 op deze manier krediet te krijgen om de korting op hun budget te voorkomen?
  Niets bij de overheid of de staatsmedia is nog te vertrouwen!

  boos casje [10] reageerde op deze reactie.

 7. @boos casje [9]: en ik vergat er nog bij te zeggen dat de verkiezingen voor het EU parlement in ons land op dezelfde wijze zullen worden gemanipuleerd door de media, als verlengstuk van Den Haag!
  Wedden dat ze straks aan komen met “verlies aan invloed in de EU” als we niet op de Eurofiele partijen stemmen? Eurofilie klinkt als een zeikte en is dat ook!

  Igor [11] reageerde op deze reactie.

 8. @boos casje [10]:
  Ach joh maak je niet druk, gewoon even bij de drogist een anti Eurofilie spray halen, bij gevorderde gevallen de behandeling herhalen. 🙂

 9. Nee- derland en een revolutie.. whahah laat me niet lachen die schijtluizen met een grote bek over de grens. In Eigen land doodsbang, vandaar dat ze vaak mok maken in het buitenland. Der is géén NL’er die voor zichzelf opkomt (uitzonderingen daargelaten, zo iemans als ik).

 10. @arvr [7]:
  @Igor [8]:

  Over complottheorieen is het laatste woord zeker niet gezegd en dat ga ik ook niet proberen. Toch wil ik er hier een paar opmerkingen maken. Dat doe ik aan de hand van de gebeurtenissen op 9/11/2001 en van de officiele lezing daarvan.

  Nog steeds komen er nieuwe feiten boven tafel, die die lezing onherroepelijk weerleggen. Ik zal er een aantal noemen, daaruit enkele conclusies trekken en vervolgens die ook becommentarieren.

  1. Om te beginnen staat vast, dat de Twin Towers en WTC Building 7 met bijna valsnelheid zijn ingestort. Dat feit wordt in de officiele lezing niet weersproken. Uit dit feit kan echter geen andere conclusie worden getrokken dan dat de gebouwen van binnenuit moeten zijn ge-explodeerd, omdat het gehele metalen bouwskelet in enkele seconden letterlijk is gesmolten. Dit wordt bevestigd door het feit, dat vloeibare en gestolde metaalresten zijn aangetroffen, wat niet kan worden verklaard door de brand, die het gevolg was van de inslagen. De officiele theorie van de federale autoriteiten, dat de gebouwen zouden zijn ingestort door de hitte van de brand is thermodynamisch uitgesloten, omdat de maximale verbrandingstemperatuur van vliegtuigbrandstof ca. 1000 gr. C onder het (waargenomen) smeltpunt van staal ligt.
  2. Het officiele NIST-rapport over de instorting van de Twin Towers vermeldt, dat er geen gesmolten metaal is aangetroffen, maar NIST gaf achteraf toe, dat er niet naar gezocht is.
  3. Er is veel meer energie vrijgekomen dan door de branden zelf kon worden geproduceerd.
  4. In stofmonsters afkomstig van puin van de WTC-gebouwen is nano-thermiet, een hoog-energetische verbinding, die zeer hoge verbrandingstemperaturen produceert, aangetoond. Dit is de enig mogelijke verklaring voor het gesmolten metaal. Dit nano-thermiet kan volgens de technisch-wetenschappelijke experts niet zijn geproduceerd door resten van de vliegtuigwrakken.
  5. In en rond het Pentagon zijn geen resten van een vliegtuigwrak aangetroffen. De resten die zijn aangetroffen zijn niet afkomstig van een Boeing.
  6. Building 7 is niet getroffen door een vliegtuig maar in opdracht van de eigenaar op gecontroleerde wijze gesloopt. Dit is gedocumenteerd.
  7. Hoge gebouwen als de betrokken gebouwen zijn tegen vliegtuiginslag bestand en storten niet in.
  8. Er zijn geen vliegtuigresten en ook geen menselijke resten aangetroffen op de plek in Pennsylvania, waar een passagiersvliegtuig zou zijn neergestort.
  9. De aanvallen zijn uitgevoerd tijdens een oefening waarin de betreffende aanvallen werden gesimuleerd waartoe de luchtafweer op bevel van hogerhand volledig buiten werking is gesteld.
  10. Er heeft geen forensisch onderzoek van de crime scenes plaatsgevonden, hetgeen op zichzelf een strafbaar feit oplevert ingevolge de Amerikaanse strafwet.
  11. Vele cruciale getuigen, waaronder directe getuigen, first responders, brandweerlieden, architecten en wetenschappelijke experts zijn systematisch genegeerd.
  12. Er zijn geen aanklachten wegens nalatigheid of obstructie van de rechtsgang ingediend tegen de verantwoordelijke autoriteiten.
  13. Geconcludeerd moet worden, dat de Amerikaanse overheid voorkennis had van de gebeurtenissen op 9/11 en bovendien nauw betrokken was bij de cover-up van de misdaden.
  14. Niet de wetenschappelijke conclusies van de feiten en waarnemingen, maar de theorie van de Amerikaanse autoriteiten moet worden gekarakteriseerd als complottheorie.

  Alleen op grond van zorgvuldige en kritische bestudering van de feiten kan men concluderen wanneer er sprake is van een z.g. “complottheorie”.

 11. Laten we duimen dat Ventura gaten ziet om in het systeem te infiltreren en zich kandidaat gaat stellen. Hij was al ooit gouverneur dus is hij een systeem-insider. Verder is hij zeer mediageniek en straalt een soort van populisme uit dat goed aankomt bij de bevolking. Verder zit hij op het juiste spoor mbt 9/11. De ontmaskering van dat complot zal een omwenteling in de VS van jewelste veroorzaken.

Comments are closed.