LeegstandPersbericht van de LP.. . . . . .
Op 14 oktober 2010 kregen we een nieuw kabinet. De eerste “liberale” premier van Nederland. Er volgden een Catshuisakkoord, een gedoogakkoord, een lenteakkoord of Kunduzakkoord en nog een regeerakkoord. Er volgden heel veel lastenverhogingen en nivelleringen.. . . . . . .
Lasten verhogen in crisistijd kan niet zonder consequenties blijven. Op 14 oktober 2013 (de 3e verjaardag van Rutte als premier) zullen wij u dit laten zien.

In een rondleiding langs leegstaande gebouwen, langs zwervers en junks leiden wij u rond langs de gevolgen van het overheidsbeleid. Ook vertellen we u wat de oplossing is. Dat er perspectief is voor een cultureel, sportief en … libertarisch Leeuwarden.

Neem lampjes mee… het wordt een beetje de sfeer van een stille tocht… Wij zijn het licht in de duisternis.

Wanneer:  Wij vertrekken om {21:00 uur 14 Oktober 2013
Waar: Startpunt is Centraal Station Leeuwarden
Wie: De Libertarische Partij Leeuwarden
Wat: Het doel van deze tocht is het laten zien van uitdagingen in Leeuwarden en hoe we die op een libertarische manier gaan oplossen. Het laten zien dat het iets urgents is en dat we nu in aktie moeten komen.
Extra informatie: Neem zoveel mogelijk mensen mee en eventueel lichtjes.

Short-Url: http://bit.do/stilletocht (deze verwijst naar het facebook evenement van de Stille Tocht)

1 REACTIE

  1. Regeren is koehandel.
    Regeren is koehandel over de rug van de inwoners. In de onderhandeling wordt, aan bijvoorbeeld D66, een bedrag van 1 Miljard toegezegd om aan hun wensen te voldoen. Echter, dan is de voorwaarde dat dit Miljard weer elders opgebracht moet worden, zoals door o.a. energie, btw, accijns enz. te verhogen. Door deze koehandels is de burger altijd de gedupeerde. Laat de overheid bestuurders zelf eens inleveren op hun salarissen, onkosten vergoedingen enz. Dan is het aanvaardbaar, maar niet weer de burgers benadelen..

Comments are closed.