slaveStelt u zich voor, u woont in een straatje met een dozijn huizen. Uw straat wordt afgesloten, alle bewoners worden uit hun huizen gehaald. De mobiele eenheid (een nogal eufemistische naam voor wat elders oproerpolitie wordt genoemd) staat aan de ingang van uw straat. De woordvoerder van de politie weigert zelfs het aantal ingezette mankrachten te noemen maar het loopt in de honderden.

Politie eenheden, gemeente ambtenaren, en belastingdienst medewerkers worden massaal ingezet om u en uw buren te controleren. En of dat nog niet genoeg is worden zelfs militairen ingezet. Onder elke steen en in elke kier wordt gekeken.

Het vermoeden? Witwaspraktijken…….

Dat is nu aan de gang in de Deutersestraat in Den Bosch. Een woonwagenkamp valt ten prooi aan een totaal controle. Half Nederland zal vanavond ongetwijfeld verlekkerd kijken naar de beelden. Eindelijk wordt er door de overheid doorgepakt tegen criminaliteit. Eindelijk worden die verdomde woonwagenbewoners een keer aangepakt. Niet langer knuffelen maar knuppelen is het motto. Dit moet vaker gebeuren. Opzouten met die kampers.

Wel beste Nederlander, dit gaat vaker gebeuren tenzij u actie onderneemt. Maar vergeet niet. Als de woonwagenkampen op deze manier zijn afgewerkt dan bent u aan de beurt. Wenst u in een land te leven waar kordons oproerpolitie wijken afgrendelen, de bewoners tijdelijk verjagen, en de militairen door al uw bezittingen gaan? Wenst u dat mensen met belastingschulden of die door de hoge belastingdruk wat zwart werken en dit proberen wit te wassen als criminelen worden behandeld? Want dat is de volgende stap.

Het zou ook wel meevallen met de flitsboetes. De eerste flitscamera’s werden toegejuicht door delen van de bevolking. Die verdomde hardrijders werden eindelijk eens aangepakt. Intussen is iedereen die bonnengeneratoren spuugzat. En ondanks dat we in een democratie leven luisteren de politici niet naar onze klachten. De flitsboetes blijven maar toenemen, trajectcontroles zijn erbij gekomen. Waar de politie geen tijd heeft om tijdig de verkrachtingszaak van een 13 jarig meisje te behandelen hebben ze wel tijd voor deze razzia’s en flitscontroles.

Er was een kans geweest de flitsboete gekte te voorkomen als we massaal ons ongenoegen hadden geuit bij de eerste flitscamera’s. Hebben we niet gedaan, de bevolking sliep. Als u nu blijft slapen dan wordt straks wellicht uw wijk afgesloten en wordt uw kinderkamer door vreemde militairen uitgekamd op zoek naar bewijs voor witwassen of belasting ontduiking.

Lenin zei dat de kapitalist het touw zou verkopen waar hij aan werd opgehangen, ik stel dat de in democratie gelovende Nederlander uiteindelijk de overheid betaalt om te worden opgehangen. Of tenminste om te worden geknecht en van zoveel mogelijk rechten te worden ontdaan. Wat u goed genoeg vindt voor de zigeuners is ook goed genoeg voor u. Laf dom volk dat u bent.

49 REACTIES

 1. We worden om onze oren geslagen als we niet tolerant zijn, en dan snap ik ook niet waarom de (R)overheid niet tolerant is.
  Ze weten waarschijnlijk niet wat tolerant zijn betekent

 2. stel je eens voor dat in een samenleving zonder opgedrongen politie ‘ service’ je een beschermingspolis moet kopen. 1 aanbieder komt met het volgende aanbod:

  – je wordt door ons gedwongen om je bescherming te verminderen (ontwapening)
  – met jouw geld bewapenen wij ons volop en bespioneren we je zonder dat je hier voor toestemming hebt gegeven
  – de bescherming is minimaal, onze prioriteit ligt bij ons eigen hachje beschermen.
  – de prijs is erg hoog want we draaien alle concurrentie de nek om en we werken derhalve net zo slecht als elke monopolist. Sterker nog, hoe slechter onze dienstverlening hoe meer we de prijzen verhogen om zogenaamd de beloofde bescherming te bieden. Dit beloven we jaar in jaar uit en u wordt geacht dit te slikken.
  – doe je aangifte dan gebruiken we dat alleen voor statistieken.
  – vangen we toevallig een dader dan mag u opdraaien voor de kosten van berechting en eventuele opsluiting. Sterker nog als u overlijdt door ons gebrek aan bescherming betalen uw erfgenamen daarvoor (via sterftax oa)
  – u krijgt geen compensatie als we falen, hetgeen we dan ook veelvuldig doen.

  klinkt niet bepaald als aantrekkelijk aanbod toch? Toch is dit is waar het gros van de Nederlanders voor hebben gekozen.

  dom, maar ja, opgeleid door overheid. Ergo: nog een bewijs dat de overheid echt slechte kwaliteit levert.

  Vilseledd [7] reageerde op deze reactie.

 3. Op recreatieparken waar bewoners een gedoogvergunning hebben is dit al sinds 2011 aan de gang. Ze noemden het toen “interventieteams” Vooral in Baarle-Nassau. De gemeente heeft 50 duizend euro uitgetrokken om een van de parken nog eens te controleren, als proefproject. Daarna volgen de andere vijf parken weer.

 4. Ik begrijp, dat dit politie-optreden tegen het leerstuk van het individualisme ingaat, maar deze mensen beroepen zich op het individualisme, wanneer het om dit soort acties gaat, maar spannen echt wel samen, iets wat de in een vast woonhuis wonende burger niet doet. Als er een vermoeden van misdrijf in vereniging is, dan mogen ze dit dus.

  Rick [29] reageerde op deze reactie.

 5. Een half jaar geleden is bij een buurvrouw de deur door de politie ingetrapt toen ze niet thuis was.
  Want haar energierekening was verdacht hoog, dit was niet lang nadat we de slimme meters hadden gekregen.
  Ze hadden niets gevonden, ze hield gewoon van lekker warm.
  Dit is Nederland niet meer,vandaag de buurvrouw, morgen ben jij het.

  Meneer Storm [33] reageerde op deze reactie.

 6. Een van de tips bij overtredingen uit het boek “how i became free in an unfree world” van harry browne: val niet op, organiseer je niet en weeg risico af tegen je herwonnen vrijheid.

  Het wonen op vakantieparken is inmiddels teveel gaan opvallen, tijd voor alternatieven. Wonen in een yurt in natuurebieden is er zo eentje. Verander steeds je strategie. Een burocratie anticipeert langzaam en je kunt een agent maar op één plek inzetten.

 7. Uit de voorgaande reacties blijkt al dat deze handelwijze van de democratische NL roverheid toch al een aantal mensen de keel uithangt.
  Probeer dit aantal op te voeren.
  Niet door te schelden, maar door op de immoraliteit te wijzen.
  Bij Voorbeeld:
  “. . . of die door de hoge belastingdruk wat zwart werken en dit proberen wit te wassen als criminelen worden behandeld?”

  Daarbij moet duidelijk gemaakt worden dat het vrij (en zelfs positief) hoort te zijn als de ene mens voor de ander een klusje uitvoert? (bvb hulp in huishouding) Daar, en voor alle andere werkzaamheden die niemand bedreigen, heeft de roverheid helemaal niets te maken.
  Hetzelfde geldt voor het geld dat de werker daarvoor eventueel ontvangt. Daar heeft de roverheid ook niets mee te maken, laat staan dat hij er de helft van probeert te roven.

  Door de crisis, werkloosheid en dergelijke zal dit “wit” werken en het “Zwart”wassen zeker toenemen. Waardeer degenen die dit doen!

 8. Ik woon in Den Bosch en dit woonwagenkamp staat al decennia bekend als een broeinest van criminaliteit. Misdrijven als diefstallen, inbraken en bedreigingen waarvan eenduidige aanwijzingen bestonden dat ze gepleegd waren door bewoners van dit kamp, eindigden nooit met de arrestatie van de daders; de politie durfde al decennia niet op dit kamp te komen.
  Ik kan het met de beste wil van de wereld niet erg vinden dat hier nu eens een eind aan wordt gemaakt!

  Zé [13] reageerde op deze reactie.
  Ratio [14] reageerde op deze reactie.
  Vilseledd [21] reageerde op deze reactie.

 9. @boos casje [12]: Decennia lange lafheid en inactiviteit van agenten is geen excuus om tot deze buiten proportionele actie over te gaan die ook nog eens gericht is tegen witwassen en niet tegen diefstallen, bedreigingen, inbraken. De burger wordt hier niet beschermd maar de revenuen van de staat!!!!

  @Elisabeth Zegeling [11]: Het klopt dat Anarchiel hier beter op zit dan wij van Vrijspreker. Ere wie ere toekomt en in deze gaat de prijs naar Anarchiel. Het is inderdaad een feit dat er al veel langer invallen zijn bij woonwagen kampen, en soms wijken, maar dit is wel heel buiten proportioneel. De noodverordening om wijken of snelwegen aan totaal controles te onderwerpen is er inderdaad al en daar wordt helaas gretig misbruik van gemaakt.

  Elisabeth Zegeling [15] reageerde op deze reactie.
  boos casje [17] reageerde op deze reactie.

 10. @Ratio [14]: Bekijk maar eens hoe nieuwe wijken worden gebouwd. De meesten hebben maar 1 a 2 in- en uitgangen, rondom zijn geluidsmuren, geluidsschermen, vreemd nietwaar? In bestaande wijken komen ook steeds meer van die muren, bedoeld voor geluidsoverlast. Hele ringwegen worden aangelegd met muren, langs spoorlijnen, maar ook waar geen spoor of ringweg te bekennen is. Vreemd, vroeger op het woonwagenkamp had je ook zoiets, hekwerk erom en een slagboom bij de in- en uitgang. Bij mij in de wijk komen ook muren rondom, ik had gelijk een deja vu gevoel. Dat is nu voor mij de tijd om hier te vertrekken, zo snel als ik kan.

  Zé [16] reageerde op deze reactie.
  Prepperoni [18] reageerde op deze reactie.

 11. @Zé [13]: @Ratio [14]: @Elisabeth Zegeling [11]:

  Ik reageer af en toe op deze site maar ofschoon ik het gewoonlijk met jullie eens ben, is dat dit keer bepaald niet het geval.
  Ik ben zelfs geschrokken van jullie reacties; het kan dan deze keer ook wel gaan om witwassen, maar wapenbezit (die ook gebruikt worden als ze dat nodig vinden), gestolen goederen en drugs, daar vind ik niets goed aan.
  Ooit meegemaakt om slachtoffer te zijn van een inbraak , bedreiging of mishandeling door deze lieden? Kennelijk niet!
  De vrije maatschappij die jullie voor staan, kan alleen gerealiseerd worden met fatsoen tegenover anderen. Dat jullie dat niet zien geeft te denken.

  Zé [19] reageerde op deze reactie.
  Elisabeth Zegeling [20] reageerde op deze reactie.
  Zé [22] reageerde op deze reactie.
  Logic [24] reageerde op deze reactie.
  Onbezoldigd ruifvuller [30] reageerde op deze reactie.

 12. @Elisabeth Zegeling [15]: Interessante observatie. Ik moet gelijk denken aan het palmeiland in Dubai: volledig in zee slechts één toegangsweg over land, omringd door een damwand met slechts vier doorgangen. Erg praktisch, de hele jetset bij elkaar!

 13. @boos casje [17]: Als je wordt mishandeld, bedreigd of slachtoffer bent van inbraak, maakt het niet uit of een persoon nu wel of niet van het kamp komt. Daar worden deze misdaden niet erger om. Trouwens daar gaat het niet om, het gaat om vrijheden. Als je wordt bedreigd, vind men dat erg, als de roverheid dit doet door middel van schrijven of woning doorzoeken, fouilleren, etc. dat vind men dat kunnen, onder de mom van veiligheid. Volgens mij is dit weer zoiets als verdeel en heers techniek. Maar ik kan er naast zitten, maar mijn gevoel vertelt anders.

  boos casje [23] reageerde op deze reactie.

 14. @boos casje [12]:

  Precies, en als ze van de politie-invallen verlost willen worden, dan kunnen ze hulp krijgen met het wonen in een huis in plaats van een ‘woonwagen’, waarvoor je een knappe jongen moet zijn om die aan je trekhaak te krijgen.

 15. @boos casje [17]:

  Ik ben zelfs geschrokken van jullie reacties; het kan dan deze keer ook wel gaan om witwassen, maar wapenbezit (die ook gebruikt worden als ze dat nodig vinden), gestolen goederen en drugs, daar vind ik niets goed aan.

  Ten eerste pleeft de overheid misdaden die vele malen groter zijn. Dat ze ‘gelegitimeerd’ door een meerderheid van schapen zijn verandert daar niets aan.

  Ten tweede, met wapenbezit an sich is NIETS mis, zolang dit alleen ter zelfbescherming wordt gebruikt. Met drugs is niets mis in de zin dat als een individu daar verder geen agressie bij gebruikt het ZIJN zaak is en niet dat van een ander.
  Waar sprake is van gestolen goederen of geweld kun je spreken van misdaden. Maar dan nog, belasting is de grootste roof die mogelijk is. Miljarden, maandelijks, door mensen die niet opgepakt worden en niet berecht worden.

  En dan moet ik bij deze zaak druk maken om wat woonwagenkampen? Ik wil dat best, maar alleen als een persoon die zoiets aankaart zich net zo druk maakt om de vele malen grotere agressie van de overheid. Anders wordt het een verhaal boter op het hoofd.
  Het gaat in bovenstaand bericht ook niet zo zeer over de vraag of die mensen wel of niet gepakt moeten worden, maar de belachelijke overkill die de staat hierbij gebruikt.

 16. @boos casje [23]: Waarom denk je dat de politie zo slecht functioneert? Omdat ze een monopolie hebben. Natuurlijk moet de politie tuig aanpakken en burgers beschermen. Helaas doen ze dat niet. De reden die gegeven wordt voor deze inval is niet de burger beschermen maar de overheidsinkomsten zeker stellen. Dat ze de burger bestolen hebben en geterroriseerd dat interesseert de overheid niet. Dat ze geld mislopen door witwassen wel. Dan komen ze wel in actie.

  Ik geef ook het voorbeeld van een 13 jarig meisje dat is verkracht. De overheid had hier geen geld te halen dus 9 maanden lang deed de politie exact niets. Dat is de bescherming die je krijgt van een monopolist. Dat is de diepere oorzaak van de ellende, een falende, weigerachtige politie met als prioriteit als verlengstuk van de belastingdienst optreden. Of door flistboetes het begrotingstekort helpen dichten.

  We zijn op deze site juist voor de bescherming van de burger.
  Politie optreden dat de burger beschermt zou de norm moeten zijn. Helaas lijkt het meer en meer een uitzondering te zijn. De burger die door overheidsingrijpen beschermd wordt, dat zouden we graag meer en meer zien. We voorspellen echter dat door het monopolie de kwaliteit van politie afneemt en helaas krijgen we daar gelijk in.

  Als de politie al een decennium lang faalt, zoals je zegt, zou je dan de politie nog meer bevoegdheden willen geven? En bovendien, de politie is thans ook nog aan het falen want ze zoeken naar gemist belasting geld en kijken niet naar de door jou opgesomde misdaden. De fiscus belast misdadig inkomen gewoon, en profiteert op die manier van het plukken van de burgers dat de criminelen gedaan hebben.

  Hoop dat ik het zo een beetje duidelijk heb gemaakt, het gaat hier om overheidsterreur zoals ik het zie. Motief is belastinggelden veilig stellen.

  Elisabeth Zegeling [27] reageerde op deze reactie.

 17. @Ratio [25]: Sluit mij hier bij aan. Graag even ter herinnering;

  Als die Nazis die Kommunisten holten, habe ich geschwiegen;
  ich war ja kein Kommunist.
  Als sie die Sozialdemokraten einsperrten, habe ich geschwiegen;
  ich war ja kein Sozialdemokrat.
  Als sie die Gewerkschafter holten, habe ich nicht protestiert;
  ich war ja kein Gewerkschafter.
  Als sie die Juden holten, habe ich nicht protestiert;
  ich war ja kein Jude.
  Als sie mich holten,
  gab es keinen mehr, der protestieren konnte.

 18. @boos casje [17]: Maar casje wat is er nu erg aan dat die mensen drugs en wapens bezitten? Dat moeten ze toch lekker zelf weten? En die gestolen goederen, tja wedden dat de mensen waar dat weggehaald is ook ongewapend waren. Anders hadden die lafaards er zeker niet ingebroken met het risico voor hun flikker te worden geschoten!

 19. @Rick [29]: Daar ben ik het niet mee eens. Nu woonwagenbewoners, straks ben je een criminele organisatie als je in een volkswijk woont, etc. Waar houdt het op. Beoordeel mensen op hun daden en niet waar je vandaan komt.

 20. Er bestaat een verschil tussen mensen die soeverein leven, en barbaren (kampers) die hun roversnesten vullen met andermans spullen.
  Ik heb er geen enkel probleem mee wanneer de ene criminele organisatie (de overheid) een andere criminele oraganisatie zoals een woonwagenkamp aanvalt.

  Naam * [34] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.