slaveStelt u zich voor, u woont in een straatje met een dozijn huizen. Uw straat wordt afgesloten, alle bewoners worden uit hun huizen gehaald. De mobiele eenheid (een nogal eufemistische naam voor wat elders oproerpolitie wordt genoemd) staat aan de ingang van uw straat. De woordvoerder van de politie weigert zelfs het aantal ingezette mankrachten te noemen maar het loopt in de honderden.

Politie eenheden, gemeente ambtenaren, en belastingdienst medewerkers worden massaal ingezet om u en uw buren te controleren. En of dat nog niet genoeg is worden zelfs militairen ingezet. Onder elke steen en in elke kier wordt gekeken.

Het vermoeden? Witwaspraktijken…….

Dat is nu aan de gang in de Deutersestraat in Den Bosch. Een woonwagenkamp valt ten prooi aan een totaal controle. Half Nederland zal vanavond ongetwijfeld verlekkerd kijken naar de beelden. Eindelijk wordt er door de overheid doorgepakt tegen criminaliteit. Eindelijk worden die verdomde woonwagenbewoners een keer aangepakt. Niet langer knuffelen maar knuppelen is het motto. Dit moet vaker gebeuren. Opzouten met die kampers.

Wel beste Nederlander, dit gaat vaker gebeuren tenzij u actie onderneemt. Maar vergeet niet. Als de woonwagenkampen op deze manier zijn afgewerkt dan bent u aan de beurt. Wenst u in een land te leven waar kordons oproerpolitie wijken afgrendelen, de bewoners tijdelijk verjagen, en de militairen door al uw bezittingen gaan? Wenst u dat mensen met belastingschulden of die door de hoge belastingdruk wat zwart werken en dit proberen wit te wassen als criminelen worden behandeld? Want dat is de volgende stap.

Het zou ook wel meevallen met de flitsboetes. De eerste flitscamera’s werden toegejuicht door delen van de bevolking. Die verdomde hardrijders werden eindelijk eens aangepakt. Intussen is iedereen die bonnengeneratoren spuugzat. En ondanks dat we in een democratie leven luisteren de politici niet naar onze klachten. De flitsboetes blijven maar toenemen, trajectcontroles zijn erbij gekomen. Waar de politie geen tijd heeft om tijdig de verkrachtingszaak van een 13 jarig meisje te behandelen hebben ze wel tijd voor deze razzia’s en flitscontroles.

Er was een kans geweest de flitsboete gekte te voorkomen als we massaal ons ongenoegen hadden geuit bij de eerste flitscamera’s. Hebben we niet gedaan, de bevolking sliep. Als u nu blijft slapen dan wordt straks wellicht uw wijk afgesloten en wordt uw kinderkamer door vreemde militairen uitgekamd op zoek naar bewijs voor witwassen of belasting ontduiking.

Lenin zei dat de kapitalist het touw zou verkopen waar hij aan werd opgehangen, ik stel dat de in democratie gelovende Nederlander uiteindelijk de overheid betaalt om te worden opgehangen. Of tenminste om te worden geknecht en van zoveel mogelijk rechten te worden ontdaan. Wat u goed genoeg vindt voor de zigeuners is ook goed genoeg voor u. Laf dom volk dat u bent.

49 REACTIES

 1. @marnix [32]:
  Mee eens. Wel zijn kampers een interessant voorbeeld van hoe je redelijk autonoom kan leven. Gemeenten doen niet voor niets hun best om woonwagenkampen zo klein mogelijk te maken.

  Ik denk niet dat het de taak van de (-ze overheids-) politie is om burgers te beschermen. Voor zo ver men boeven vangt is het om redenen van propaganda.
  Politie is er om belastingen te innen en gehoorzaamheid aan politiek beleid, zo nodig met geweld, af te dwingen. Wat in het Engels zo fraai “Law Enforcement” heet. En waar de politie nuttige dingen doet (hulp bij verkeersongelukken bijvoorbeeld) kan dat makkelijk en beter door particuliere bedrijven worden gedaan.

  Elisabeth Zegeling [37] reageerde op deze reactie.

 2. Ik ben het eens met Boos Casje. Hij krijgt hier dan wel een hele storm van kritiek, maar dat betekent alleen maar dat hij de vinger juist op de zere plek legt. Dit is zeker heel erg confronterend voor veel libertariërs.

  Je zou in theorie wel een maatschappij kunnen hebben waarin iedereen bewapend is, en dat dan elke eventuele kamper die inbreekt of wat dan ook doet, voor zijn raap geschoten wordt en dus van de muur geschraapt kan worden en dat er dan pas vragen worden gesteld over wat is er gebeurd, maar een zoekactie in een kamp waarbij niemand een haar wordt gekrenkt omdat er rechten bestaan, dat kan blijkbaar niet. En morgen gebeurt dat ook bij u, dat u geen haar wordt gekrenkt. Laten we eerst maar eens de feiten afwachten over wat er allemaal aan informatie bekend was over die lui want de Nederlandse overheid is nou niet bepaald het type die dit om de haverklap zomaar gaat doen vanuit een of ander vooroordeel.

 3. Voor nu heb je niets aan de argumenten dat burgers maar beter bewapend kunnen zijn. In de huidige werkelijke situatie is de politie de enige die dit kon doen.

  De vraag is verder nog maar wie de agressor is, en wanneer men ophoudt dat te zijn. Ze worden nu wel beschouwd als een soort groep die de pineut is, maar dan wordt er totaal geen rekening gehouden met verdenkingen. Zijn die verdenkingen er, wat weet de politie aan tips, en kennelijk is het genoeg om tot deze actie over te gaan, wat de Nederlandse politie niet zo gauw doet. Als je alleen iets mag doen op het precieze moment dat iemand op heterdaad wordt betrapt, ben je tegen criminelen of verdachten vet in het nadeel. Als er in een Libertarische maatschappij bij mij zou worden ingebroken en ik herken iemand aan zijn voetsporen, of een hond vindt het spoor terug, dan klop ik bij diegene aan, nadat de misdaad is gepleegd, en ga ik op een of andere manier pas na de misdaad tot de tegenaanval over. Iemand die die agressie start, is een soort oorlog begonnen, die niet over is totdat vergelding heeft plaatsgevonden. Dat hoeft niet altijd het moment van heterdaad zelf te zijn. En dat is wat hier ook gebeurt. De politie heeft waarschijnlijk allerhande tips gehad, genoeg om te zeggen dit is zo gortig, we gaan die boel eens grondig binnenste buiten keren totdat gerechtigheid is geschied. Wat dat betreft kan de politie dus zelfs bijdragen aan een stukje verantwoordelijkheidsgevoel, ook in een Libertarische maatschappij zijn er repercussies voor bepaalde dingen die men doet, die mensen verantwoordelijkheidsgevoel zouden bijbrengen. Waarom mag de politie hier dan niet die functie vervullen?

  Elisabeth Zegeling [37] reageerde op deze reactie.

 4. Heeft alles natuurlijk niet te maken met de toenemende macht van de nazi EU/VS en een Nieuwe Wereld Orde.

  Waarom is men zo fel en zo verschrikkelijk happig op zogenaamde vrijstaten waar mensen hun eigen wetten en regels lijken te hebben?

  De overheden/nazi’s dulden geen concurrentie en dat zie je steeds vaker en meer.

  Woonwagenbewoners, Hells Angels, recreatieparken, campings, rondtrekkende circussen en kermissen en andere groepen vrijdenkers, de Robin Hoods en piraten, deze vormen een oprechte bedreiging voor de o zo heilige der schijnheilige judas overheid, EU, VS, centrale banken en machtselite + islam (= een disposable en vehikel van de NWO),

  Mijn geld of jouw geld? Wat als je het niet zit zitten om je nog langer te laten beroven door de nazi overheid? Wat als je leeft zoals je dat zelf prettig vindt zonder schade toe te brengen aan anderen, gewoon een vrij mens willen zijn die baas is over eigen geld en bezittingen? Antwoord nazi staat: “Wat denken die piepeltjes wel niet wie ze zijn? Vrije mensen?? Lol, La me nie lachu!”

  De zogenaamde vrijstaten, de vrije jongens en meiden, de contra’s en antipodes van het establishment, zijn een absolute bedreiging voor de gevestigde orde die, als deze vrijgevochten clubs in aantallen gaan toenemen, meer macht en vooral een verstrooide macht over de wereld krijgen een bedreiging zullen vormen waar de gevestigde macht niet vrolijk van wordt (onderschat overigens niet de macht van religie hierbij die als een vehikel dient voor de elite). Men wil grip houden op de groep vrijdenkers en vrij levenden. Zonder grip en controle over een groeiend aantal vrijstaten en vrije mensen (en VOORAL hun bezittingen) die zich los willen maken zou ooit wel eens de ondergang kunnen betekenen van en voor de elite. Een totaal ziek overheidsgezwel zal alles wat gezond en natuurlijk wil groeien absoluut willen verdringen.

 5. @Naam * [41]: ? Noem je mij een trol? Tjonge tjonge, barbaar, crimineel en nu trol. Nee, ik ben voor wie ik mij uit geef.

 6. Een mooi verhaal en ik denk dat we langzaam maar zeker naar een totalitair systeem toe gaan , Maar even over de vergelijking van kampers en burgers , Even dit de goede daar gelaten er zullen zeker goede kampers. ( burgers ) tussen zitten , maar het gros waar u het over heeft is gepakt gewoon omdat het criminelen zijn er zijn wapens geld gestolen goederen drugs en een hoop sieraden gevonden die jan modaal niet zouden kunnen betalen ,Dus om deze criminele kampers te gaan vergelijken met een gewone straat dat dit zomaar zou kunnen gebeuren nee dat zal nooit niet gebeuren behalve als het een straat is met Tokkies zijn. Gewone burgers hebben geen vuurwapens, bergen met zwart geld een een kwart miljoen aan illegaal verkregen sieraden in huis . Alleen criminelen hebben dit en het valt wel op dat bij elke inval bij een kamp dit steeds maar weer geconstateerd word .

  Zé [45] reageerde op deze reactie.

  • Het verschil tussen een burger en een reiziger (kamper) is, dat een reiziger door heeft wat voor een criminele roverheid wij hebben en dat we in een dictatuur leven. De burger betaald braaf belasting zonder na te denken hoe ze worden genaaid en gehersenspoeld door de z.g. oranjes en de roverheid.

   Zé [47] reageerde op deze reactie.

 7. @johan [44]: Hoi Johan,

  Hoe stel jij je voor hoe de opdrachtgevers van dit soort acties erbij zitten?
  In de kou, met honger, levend op straat?
  Omdat ze alles is afgepakt? Door hetzelfde soort opdrachtgevers?

 8. Een oordeel kan je weerleggen een vooroordeel is een ander verhaaltje. Is het niet vreemd dat er vrijwel meteen in de media een waslijst van goederen werden opgesomd die ze op dat kamp hadden opgehaald? Met die informatie wordt er toch het een en ander mee gesuggereerd het moet immers nog blijken of deze goederen die waarde vertegenwoordigen die er genoemd werd en of deze goederen verkregen zijn door middel van criminele praktijken. Is het ook niet bedenkelijk dat vrijwel iedere bewoner van die locatie dezelfde dag weer naar huis mocht op 2 mensen na?

 9. @leenvr [1]: In het verlengde hiervan zullen Rutten het hebben van de laatste baan een misdaad vinden omdat
  de man met de laatste baan het werk heeft afgepakt van de talloze stakkers die tot hun 70ste moesten doorwerken.
  Deze laatste werkende moet voor straf alles wat hij niet meer heeft,
  hij is immers vrijwilliger geworden, afstaan aan de staat en door Nelie
  Smit wordt hij als monopolist aan de schandpaal genageld.

  Stemt op “De Wal Keert Het Schip” de partij die de lucht van rotte vis
  via high tech over het internet verspreidt.

Comments are closed.