Gaat het wel zo slecht, als er tientallen mensen tijd hebben voor wel of niet Zwarte Piet?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

23 REACTIES

 1. Joh, gaat dat gezemel over Zwarte Piet die overigens zwart is van de schoorsteenroet hier ook al beginnen? :r

 2. Piet mag alle kleuren hebben, als het maar geen zwarte is.
  Hmmm…

 3. Ja die zwarte pieten zijn echt in het leven geroepen om te discrimineren.. alsook onze afrikaanse medemens nog steeds niet over de slavernij heen is, zo’n 400 jaar geleden… Jammer dat ze eigenlijk niet naar hun Eigen compatriotten kijken, die houden “ahora” de slavernij in stand.

 4. Helaas is het weer die tijd van het jaar. De tijd dat we een doodnormaal kinderfeest aangrijpen om te laten zien hoe ver we kunnen gaan in de betutteling.

  Alsof dat hetgeen is wat onze nieuwe Nederlanders nodig hebben, ja hier hebben ze echt wat aan (NOT).

  Nou nog de dierenbescherming eroverheen met wat “Meninkjes” over het misbruik van een paard “Paarden zijn niet gemaakt om over het dak te lopen, UITBUITING!” en dan nog de ouderenbonden omdat het beeld van een oude man met een schimmel tussen de benen een negatief stereotiepe is.

  Daarna krijgen we nog het gezeur over de kerstbomen in het openbaar, want het is natuurlijk vreselijk dat er mensen zijn die de niet- of andersgelovigen zo traumatisch confronteren met een geloofssymbool.

  Vervolgens sluiten het jaar af met de discussie dat het vuurwerk zo vreselijk milieuvervuilend is.

  Gelukkig zijn we dan weer plusminus tien maanden van het o zo politiek correcte gezeur af. Tenminste, als ze niks anders weten te vinden.

 5. Ik heb begrepen dat de tandartsen en diabetesvereniging het suikerfeest willen laten verbieden vanwege discriminatie van mensen met slechte gebitten en suikerpatiënten, want die kunnen daar vanwege hun gezondheid niet aan deelnemen.

 6. laten we dan ook de discussie beginnen over ‘suiker’ : dat witte vergif, ongezond en symbool van de uitbuiting van de zwarten.
  en meteen het Suikerfeest afschaffen…

 7. Zwarte Piet, ach laat die vent opzouten, we maken er wel een feest van alleen voor blanken… 8)

 8. Het laatste nieuws aangaande dit topic is dat de VN een onderzoek is gestart naar Zwarte Piet in Nederland.
  Ze zijn niet in staat om hun werk te doen, n.l. het beteugelen van oorlogen (denk aan Syrië, Egypte, Libië, etc) dus hebben ze hun ambities wat terug gedraaid en pakken nu het Sinterklaasfeest aan.
  Hoe belachelijk kan de VN zichzelf maken? En dat doen ze echt zelf! De VN is inmiddels een nutteloze organisatie die zo snel mogelijk moet worden opgedoekt. En vooral niet meer aan betalen en geen bijdragen aan missies leveren.

  Overnight [17] reageerde op deze reactie.

 9. google eens op moriaantje
  de toon is gezet de jacht voor “open” verklaard

 10. Als de UN echt besluit dat Zwarte Piet niet meer mag, dan roep ik alle Nederlanders op om jaarlijks op de dag waarop dit besloten is met een zwart geschminkt rond te lopen. Dat noemen we dan black UN day!

  Intussen heb ik mijn vaste bijdrage aan Unicef gestopt. Kinderen zijn sowieso aan het verkeerde adres bij de UN.

 11. Mededeling voor al die zgn ” klagers”:
  Jullie zijn allemaal enge zeurpieten.

 12. Was het geen Amsterdamse burgemeester die hier over zeurt maar het is weer de pvda die alles kapotmaakt ga zo door. en je hebt straks nog maar 2 zetels en anders is het mens dom gek

Comments are closed.