Als een maatschappij zich drukker maakt om het behoud van zwarte piet, dan het behoud van vrijheid en soevereiniteit, dan mag je haar als verloren beschouwen……………………….

(Met dank aan R Reuvekamp)

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

10 REACTIES

 1. Hoever is “Nederland” verloren ???
  De soevereiniteit is in ieder geval niet veel meer dan enkele procenten.(getal van één cijfer)

 2. Als de maatschappij er zo over denkt dan zal het ook wel een waarde hebben en willen we geen souvereiniteit en vrijheid. Ik denk niet dat dit aan de orde is. Had wat mij betreft niet gepubliceerd te hoeven worden.
  Het had beter kunnen zijn;
  Als een handjevol mensen zich druk maakt om het behoud van een traditie, dan het behoud van vrijheid en soevereiniteit, dan mag je hen het land uitsturen.

  Ratio [3] reageerde op deze reactie.

 3. Beste ric ardo [4]: je hebt het over een handjevol, zelden hebben zoveel Nederlanders in zo korte tijd gereageerd op een politieke stelling. Twee miljoen is gewoon heel veel.

  Op petities.nl lukt het vaak niet meer dan een paar duizend ondertekeningen te verkrijgen. Je zou toch verwachten dat de afluister schandalen, de euo leugens en de leugens over griekenland, de inperkingen van de vrijheid, toch tot meer actie zouden leiden maar dat gebeurt niet.

  ric ardo [6] reageerde op deze reactie.
  Raymond [9] reageerde op deze reactie.

 4. @jan-47 [7]: Jan, wat ik ook zo raar vindt dat de slaven vroeger een gouden oorring droegen.. volgens mij werd alles van waarde afgepakt. Kan het mis hebben.

 5. @Ratio [5]: Het schijnt mogenlijk te zijn om op grote schaal “likes”, in te kopen , in China e.d..

  Facebook actie…vanuit China….soms ?

 6. Inderdaad: Denk en oordeel zelf en laat niet voor je denken door allerlei corrupte figuren die zeggen dat ze het beste met ons voor hebben. Want dat hebben ze niet; ze hebben het vooral goed voor met hun vriendjes en zichzelf.

  Mijn opa wist het al: denk zelf, oordeel zelf en behoud het goede; een wijze uitspraak.
  Trap niet in de leugens van de Eurofielen en stem anti EU op 22 mei 2014.

Comments are closed.