De ethische commissie van Rabobank heeft een niet-bindend negatief oordeel geveld over Bitcoin. Bitcoingoeroe Robert Nederhoed van wisseldienst Bitmymoney heeft echter niet veel problemen met banken zegt hij in dit interview, plus veel meer nuttige Bitcoin info.

6 REACTIES

 1. Echt totale flauwekul wat hier wordt verkondigd. Bitcoins worden niet gedekt door door welke economie dan ook. Kan ook niet want je kunt geen bitcoins lenen en de winkelier zal z’n schulden toch echt af moeten lossen in euro’s. Daarnaast moet hij ook belasting betalen in euro’s.

  Mensen, ik heb Hugoluchtcoins te koop. Er zijn maximaal 21 Hugoluchtcoins en ze kosten € 1.000.000,- per stuk. Omdat ze gelimiteerd zijn en u er online mee kunt betalen buiten het bankencartel worden ze steeds meer waard dus wees er snel bij!!

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Hugo [1]:
  Sorry dat ik geen miljoenen heb, anders zou ik vandaag nog een paar hugoluchtcoins bij je kopen!

  Verder is je opmerking: “Echt totale flauwekul wat hier wordt verkondigd.” niet waar:
  Er zijn namelijk nu al dingen die je kunt krijgen, tot zelfs koffie toe.
  LIFHAS wil graag bitcoins en kan daarmee Filipinos helpen om een onderdak te verkrijgen.

  Waarom kan bitcoin niet tot een volwaardig betaalmiddel uitgroeien zelfs beter dan de stukjes papier van de valse munterij die de overheid uitgeeft?

  Hugo [4] reageerde op deze reactie.

 3. Straks kun je overal met bitcoins betalen in de fysieke winkels in de straat en bij webwinkels op internet. Straks zullen ook bedrijven het salaris uitbetalen in bitcoins. Bedrijven betalen hun rekeningen en schulden met bitcoins. Ook voor particulieren zal het straks mogelijk zijn om de energienota, gemeentelijke belastingen, zorgkosten etc. met bitcoins te betalen.

  Hugo [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Hub Jongen [2]:

  Omdat je geen bitcoins kunt lenen Hub, zo simpel is het nu.

  De euro is geen geld, het is een tegoedbon voor produkten en diensten in de Eurozone.

  De overheid drukt geen geld bij maar leent tegoedbonnen van de vrije markt en betaalt daar rente over.

  Lenen en het creeeren van tegoedbonnen is niet erg, daar draait de economie op. De tegoedbonnen worden pas minder waard aan het einde van de economische cyclus als leningen niet meer terug kunnen worden betaald. Daarom heeft onze vreselijke overheid ook goud BTW vrij gemaakt

  Alleen fysiek goud is geld beste Hub, dat zou een libertarier moeten weten.

 5. @Hugo [5]:
  Je denkt in de huidige situatie. De toekomst is Bitcoin. Bitcoins lenen is ook mogelijk, als er maar een tegenpresentatie tegenover staat.Jij dacht natuurlijk ook dat e-mail geen toekomst had, want je kunt toch gewoon een brief schrijven. Bitcoin is wereldwijd en zal een enorme vlucht nemen en zal alleen nog maar verder uitgroeien. Er zullen daarbij dips zijn maar de algehele trend is opwaarts. Jij denkt nog in het verleden Hugo, net zoals jij dacht dat internet ook niks was en nog in de kinderschoenen stond om in te bellen met een 33.6 modem. Droom lekker verder Hugo. Bitcoin gaat de nieuwe valuta worden.

Comments are closed.