zaterdag, 2 november 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Geld-Crisis en uitnodiging

integrityEen bericht en uitnodiging van Brecht Arnaert:
Bij elke begrotingscontrole toveren politici nieuwe maatregelen uit hun hoed. Maatregel na maatregel is nodig om de staatsfinanciën te redden. Maar zal het ooit genoeg zijn?

De afgelopen maanden waren ondernemers en spaarders al de dupe. Denk maar aan de belastingen op bedrijfswagens en bepaalde spaarformules...

Alleen, de verhoging van die belastingen levert net minder belastingen op! De overheid is letterlijk al het maatschappelijk kapitaal aan het consumeren.

Het lijkt erop dat de citroen zo stilaan leeggewrongen is. Maar het belasten stopt niet.  a ondernemers en spaarders, heeft nu de overheid beleggers in het vizier.

Beleggers zoals u en ik.

Komt er een Cyprus De Luxe regeling voor iedereen? Wordt de belegger melkkoe van een failliete welvaartstaat?

De kans is reëel, zegt Brecht Arnaert. Daarom organiseert hij als nieuwe redacteur van MacroTrends meteen een congres met als titel “Fiscaliteit in crisistijd”.

Daarna komt Kurt De Haen aan het woord, fiscaal specialist bij VMB. Hij zal drie scenario’s aanreiken voor de fiscale optimalisatie van uw vermogen, die voorlopig nog aanvaard worden.

Als laatste is Louk Jongen aan de beurt, vermogensbeheerder bij Total Investment Services. Hij heeft een manier bedacht om geld buiten Europa te brengen op een efficiënte manier voor de kapitaalscontroles eraan komen.

Deze conferentie komt geen minuut te vroeg. Eerder dit jaar is namelijk al de Europese BankenUnie goedgekeurd, wat de voorbode betekent van nog meer centralisatie.

Kom dus op zaterdag 23 november naar de conferentie “Fiscaliteit in Crisistijd” in Antwerpen.
Een aanrader.Bekijk het programma & reserveer nu je ticket

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt.PS:
Ben je Macrotrends­abonnee? Dan krijg je 20% korting op de toegangsprijs.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Economie, EU, Overheid, Politiek, Rechten, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. ric ardo schreef op : 1

  Volgens mij mist er tekst…!!

 2. ric ardo schreef op : 2

  Bij de bijeenkomst zal ik wel niet aanwezig zijn, wat betreft de geld crisis wil ik wel wat kwijt.

  Hoe leg je aan kinderen uit dat ze maar goed moeten studeren en daarna snel aan het werk moeten omdat ze opgezadeld zijn met 25.000 euro schuld. Z’on kind denkt dat ie niets heeft gedaan, wat ook zo is, maar hoe leg je zoiets uit??? Iemand?

  Philosoof G&R Eigenwijs [3] reageerde op deze reactie.

 3. ric ardo schreef op : 6

  @Philosoof G&R Eigenwijs [5]: Was in 2000 al vertrokken uit Nederland. Niet dat het hier in Frankrijk zo geweldig is, maar minder belastingdruk… en ik zoek nog verder waar het het beste leven is.