EU_dictator-zeisDe EU Commissaris Rehn accepteert wat wij doen. Wel nog maar net. En we moeten wel beloven dat we braaf blijven en niets afwijken van de wens van meester Rehn!.
 we krijgen een zesje!  

 

Jeroen Dijsselbloem is blij, maar had het wel zo verwacht: “Wij doen toch alles wat de baas in Brussel van ons verwacht!”
En we krijgen nu nog 3 extra toezichthouders die ons in de gaten gaan houden.

Alles toch fijn in die EU? Een instelling die zelf nog nooit een goedkeurende accountantsverklaring heeft kunnen krijgen?

Toch blijft er een grote vraag: Waarom hebben wij in Nederland nog een Ministerie van Financiën?

 Het is toch veel efficiënter, goedkoper, transparanter, als al dat werk rechtstreeks door Brussel wordt gedaan?

Zie NOS:  http://nos.nl/artikel/575323-eu-nederland-net-binnen-de-regels.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nosjournaal+%28NOS+Journaal+Nieuws%29

 EU_dictator-zeis

7 REACTIES

  1. Opgekropte woede over de brutaliteit van EU maakt mij woordenloos!! Bang dat ik over de streep ga van woede naar alle dome stompzinnige machtmisbruikende politici die denken mijn huis en haard en identiteit te mogen verkopen. Brrrrrr

  2. De EU accepteert ons. Maar wij de EU niet! Blijf je verzetten op 22 mei 2014.

  3. Zolang er geen Napolion opstaat in ons land blijven wij ondergeschikt.

  4. Is het u allen bekend dat de EU voor zichzelf 30 miljoen heeft uitgetrokken om mensen via internet te beïnvloeden om VOOR te stemmen? En het doel heiligt de middelen want er worden zgn. trollen aangetrokken die alle forums die anti-eu zijn te verzieken met opruiende en intimiderende taal. Ja, 30 miljoen. Een sigaar uit eigen doos die je niet eens zelf mag oproken.

  5. Wat is er mis met het beperken van schuldenmaken? Niets toch? Of willen jullie apelandjes als Griekenland, Ierland en de VS achterna?

Comments are closed.